• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Italiensk drøm i Cinque Terre & Pisa

Rundreise 7 netter Italia

per person fra kr 4 909
basert på 2 personer

Se Cinque Terre & Pisa på 7 netter med frokost, 1x treretters middag og 1x vinsmaking. Inkl. fly t/r og leiebil. Pris er p.p. i rom for 2.

Rustikke landsbyer i alle farger, naturskjønne omgivelser, ruvende klipper langs et imponerende kystlandskap, italienske delikatesser og det ikoniske skjeve tårnet i Pisa. Vandre gjennom koselige, brosteinsbelagte gater i middelalderbyen Chiavari, vandre igjennom de idylliske fjellbyene i Cinque Terre, før du tilbringer de siste tre nettene dine i den sjarmerende byen Pisa. En vakker uke venter deg i Italia!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter i Hotel Dell'Orto
 • 3 netter i Hotel Terminus Plaza
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Pisa fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand eller Bodø
 • Leiebil under hele oppholdet
 • 1x treretters middag med regionale retter (drikke ikke inkl.)
 • 1x besøk til en Cinque Terre-vinkjeller med smaking av Sciacchetrà-vin
 • 1x besøk til et oljemakeri
 • 1x flaske vin ved Hotel Terminus Plaza
 • Bruk av WiFi i hotellet
 • Parkering i hotellets omgivelser
Pastellfarget middelaldermagi i Italia

På denne reisen reiser du til Liguria-regionens middelalderby Chiavari hvorfra du enkelt kan utforske alt av hva dette området har å by på. Vi har også inkludert vinsmaking i Cinque Terre med Sciacchetrà-vin og én treretters middag med ekte italiensk mat. Underveis er du fri som fuglen, og kan kjøre med din egen leiebil, fra ett sjarmerende sted til et annet, og utforske all den ligurianske skjønnheten i eget tempo underveis.

 1. Dag 1 - 4: Chiavari & Cinque Terre

  På denne reisen bor du først 4 netter i middelalderbyen Chiaveri i den naturskjønne regionen Liguria. Den koselige byen er som å være i et postkort, hvor du vandrer blant historiske kirker og slottet og beundrer de middelalderske bymurene. I gågaten kan du ta inn den hyggelige atmosfæren blant kaféene, restaurantene og de små, koselige butikkene. Med historiske kaffehus, regionale markeder og havet rett ved, er dette et perfekt sted for å oppfylle den italienske drømmen.

  Cinque Terre er ca. 46 km unna hotellet, og tar ca. 40 minutter å kjøre. Dette bildeskjønne området vil være ditt absolutte høydepunkt på reisen din. Her finner du fem små fjellandsbyer på rekke og rad med sine små, sjarmerende, pastellfargede hus som klamrer seg fast til den vakre, klipperike, ligurianske kysten. Den brede sandstranden i Monterosso al Mara, den hyggelige havnen i Vernazza, vinfeltene og olivengårdene rundt Corniglia, det krystallklare vannet ved Riomaggiore og utsikten fra Manarola får du helt gratis. Hver landsby er unik, og det ser du best på en vandretur langs Sentiero Azzurro. Denne turen på 10 kilometer forbinder landsbyene i Cinque Terre, og tar deg med på en dag med panoramisk utsikt til havet, vin og olivengårder og skogkledde bakker.

  Albergo Dell'Orto / Chiavari monument and front hotel

  Albergo Dell'Orto

  Hotel Chiavari, Italia

  Dette hotellet har en perfekt beliggenhet midt i sentrum av Chiavari og bare 150 meter fra sjøen. Albergo Dell'Orto ligger i en klassisk 30-bygning, og tilbyr en restaurant til frokost, lunsj og middag. På Serendipity kafé kan du gå for en god cappuccino, en fin cocktail eller en annen matbit.

  Les mer
 2. Dag 5 - 8: Avdekk Pisas hemmeligheter

  Nå er det klart for rike oppdagelsesferder i Pisa. Endelig kan du se, med helt egne øyne, at det skjeve tårnet i byen faktisk er skjevt. Ta det obligatoriske bilde ved tårnet og legg ut på eventyr i fascinerende Pisa. Praktfulle, gotiske kirker, renessanse piazzaer, autentiske kafeer, og et livlig folkeliv preger Pisas bybilde. Besøk den store katedralen, den vakre, botaniske hagen og historiske Piazza del Duomo.
  Spaser gjennom Sant'Antionio distriktet, langs elven Arno og studer Palazzo della Carovanam, Palazzo dell'Orologio og utallige andre historiske bygninger, mellom koselige terrasser og handlegater.
  Den kunstneriske byen Firenze, er bare en timers kjøring fra Pisa, og med leiebilen er det superlett å komme seg fra by til by. Bruk dagene som du selv ønsker, du vil uansett nyte hvert øyeblikk av reisen.

  Hôtel Terminus Plaza restaurant

  Hotel Terminus Plaza

  (9 anmeldelser)
  Hotel Pisa, Italia

  Dette avslappede hotellet som ligger noen minutters gange fra Pisa Stazione Fs bussholdeplass er også bare 1,9 km fra både ikoniske skjeve tårn i Pisa og Cattedrale di Pisa. Hotellet er nærme shopping, restauranter, kafeer og andre severdigheter.
  Hotellet tilbyr gratis frokostbuffé som serveres i et uformelt spiseområde. Andre fasiliteter inkluderer en laid-back bar, samt en koselig fellesstue med sofaer.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en VW Polo, Renault Clio, Peugeot 208 eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til middagen
 • Turistskatt på 1,50 EUR ved Hotel Terminus Plaza
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Det sentrale hotellet ligger noen minutters gange fra Pisa Stazione Fs bussholdeplass og bare 1,9 km fra det ikoniske skjeve tårnet og Cattedrale di Pisa.