Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

5*-luksusferie i glitrende Marbella

 • Solreiser
 • Marbella
pris fra kr 12 349
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7, 9, 11 eller 14 netter på 5*-resort Vincci Estrella del Mar med frokost, velvære, transport og fly t/r!

Fordyp deg i ren luksus; det eksklusive orient-inspirerte feriestedet i Marbella inviterer til et himmelsk opphold. Glem alt av bekymringer og len deg tilbake i paradisiske omgivelser pyntet av solskinn, friske palmer, gylne strender, evighetsbassenger og harmoniske velvære områder. Skjem deg bort i en drømmeverden på den spanske solkysten, denne ferien handler kun om deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 9, 11 eller 14 netter på Vincci Estrella del Mar
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til velvære og de fire svømmebassengene
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Merk: På vinteropphold fra 01/11/2017 - 30/04/2018 i superiorrom og side superiorrom på minimum 7 netter 8 inkluderer 1x gratis tilgang til Spa Circuit
 • På vinteropphold fra 01/11/2017 - 30/04/2018 i superiorrom med havutsikt på minimum 7 netter inkluderer daglig tilgang til spa-området og strandklubben
 • På sommeropphold fra 01.05.2018 - 31.10.2018: For et minimum opphold på 7 netter inkluderer 1x gratis tilgang til Spa Circuit og strandklubben
Marbella

Marbella er et nydelig byperle og et populært feriested på Spanias solkyst, Costa del Sol, som er en del av Andalusia-regionen. De vakre Sierra Blanca-fjellene er bakteppet til Marbellas 27 km sandstrender i Middelhavet. Her finner du også noen av Spanias beste golfbaner. Vest for Marbella ligger Golden Mile, et område av prestisjefylte nattklubber og kystområder som leder til Puerto Banús marina, fylt med luksusbåter.

Vincci Seleccion Estrella del Mar

 • Hotel
 • Marbella, Spania
Vincci Estrella del mar

Harmonisk, eksklusivitet og karakter, velkommen til Vincci Estrella del Mar som representerer det beste av Costa del Sols hoteller. Dette et 5-stjerners hotell i Marbella, inspirert av orientalsk luksus, full av spesielle detaljer og spesialiserte tjenester. Spesielt den enorme strandklubben - de tre bassengene, evighetsbassenget, det omfattende velværeområde med treningsstudio, den vakre golfbanen, gourmetmaten og de 1500m² frodige hagene som omringer hotellet. Denne innbydende atmosfæren og eksklusive fasilitetene vil gi deg den ultimate luksusferien.

 • +5
Les mer
Vincci Estrella del mar superior 1

Superior

Lyse farger, to store rom og store vinduer ønsker deg velkommen i Superior-rommene. Spesielt behagelig er fordelingen av soverom og stue. Sistnevnte har en sofa eller to lenestoler, en minibar (mot avgift), en safe og satellitt-TV. Badet har badekar, dusj, toalett og hårføner. På soverommet kan du slappe av i en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet har også klimaanlegg, badekåpe og tøfler.

Vincci Estrella del mar superior 2

Side superior med sjøutsikt

Dette rommet har en sidevisning til Middelhavet, som du kan se fra terrassen eller balkongen. På 42 m² finner du et soverom og stue og et fullt utstyrt bad med dusj, bad, toalett og hårføner. Alle rommene har aircondition og lyse møbler av høy kvalitet. Det finnes også en safe, minibar (mot avgift), satellitt-TV og badekåpe og tøfler.

Vincci Estrella del mar superior 3

Superior med sjøutsikt

Stå opp og se rett ut mot Middelhavet! Denne drømmen blir oppfylt i denne romtypen. I tillegg til den fantastiske utsikten, er det 42 m² boareal med soverom og stue, fullt utstyrt bad og terrasse eller balkong. Det er en sofa eller to lenestoler, en stor dobbeltseng eller to enkeltsenger, en minibar (mot avgift), en safe og satellitt-TV. Rommet har også klimaanlegg og badekåpe og tøfler.

Puerto Banús, Estepona og Málaga

Vil du oppdage mer av den fantastiske Andalucia-regionen?

 • Puerto Banús (18 km fra hotellet) er en luksuriøs havn på Costa del Sol - dette er et populært reisemål for internasjonale kjendiser. Eksklusive butikker, restauranter og eksotiske barer er spredt over strandpromenaden. Bilentusiaster vil virkelig finne lykken her, området florerer av nemlig av Rolls Royce, Lamborghinier og Ferrarier.
 • Besøk den pulserende storbyen Málaga (53 km fra hotellet). Se den vakre katedralen La Manquita, og se det antikke romerske teateret og Gibralfaros slott, Alcazaba. Sørg også for å sjekke ut byens fantastiske markeder.
 • Tapasbarer, store sandstrender og fjellrike omgivelser ... Estepona (40 km fra hotellet) er på ingen måte et annet populært feriemål med en avslappet stemning. Bruk en lat ettermiddag på Playa del Cristo, 5 minutter fra havnen, eller nyt et velsmakende måltid på en av de fine terrassene.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Superior
Maks 3 personer i et Side superior med sjøutsikt
Maks 3 personer i et Superior med sjøutsikt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret