Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

En spansk solferie nær stranden

 • Solreiser
 • Fuengirola
pris fra kr 4 529
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Våkne opp til bølgesus på den spanske solkysten inkludert fly og 7, 9, 11, 14 eller 21 netter på stranden, samt fly og transport.

Føler du at vårens første solstråler og sommerens varme er altfor langt borte, kan den spanske solkysten hjelpe deg på deg veien dit! Nyt solen i Fuengirola på Spanias populære Costa del Sol og bo rett ved stranden. Med beliggenhet rett ved stranden, butikker og restauranter rett rundt hjørnet og mulighet til å lage egen mat har du en behagelig ferie å se frem mot.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 9, 11, 14 eller 21 netter på La Jabega
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Fuengirola

Fuengirola er en av Costa del Sols mest populære feriebyer – også i årets kaldere måneder. Her er stadig et mildt klima, og byen er ikke så travel som i sommermånedene, hvor den er flittig besøkt av solsøkende feriegjester. I Fuengirola kan du gå en tur eller slappe av på den 7 km lange, flate sandstranden, besøke den flotte zoologiske hagen, se utsikten fra slottsmurene på Sohail Slott, spille minigolf eller ta bussen lengre opp langs kysten til Malaga, Marbella eller Benalmadena. Fuengirola byr også på mange spennende butikker, hyggelige caféer og gode spisesteder, hvor du kan gjøre et kupp eller nyte et glass kjølig vin og noen spanske delikatesser.

Apartamentos La Jabega

 • Leilighet
 • Fuengirola, Spania
Apartamento La Jabega - lobby

I hjertet av Costa del Sol, direkte ut til stranden og Middelhavet i Fuengirola, ligger Apartamentos La Jabega. Leilighetshotellet er innredet i spansk stil med fargerike detaljer og møbler, som legger opp til en avslappet ferie. Utover å være tett på stranden ligger hotellet 500 meter fra byens sentrum. Apartamentos La Jabega har videre en 24-timers åpen resepsjon samt en bar, som serverer avkjølende drinker og små snacks, og hvor det med jevne mellomrom blir spilt live musikk.

 • +1
Les mer
Apartamento La Jabega - studio

Studio for 2 personer

Studioet har plass til 2 personer, har behagelige senger, et pentry, TV og eget bad med dusj og hårføner.

Apartamento La Jabega - studio

Studio for 3 personer

Studioet har plass til 3 personer, har behagelige senger, et pentry, TV og eget bad med dusj og hårføner.

Utforsk Andalucia fra Fuengirola

 • Det er mange hyggelige dagsutflukter i området. Besøk for eksempel den livlige byen Malaga og gå på forskjellige kunstmuseer.
 • Hestekulturen har dype røtter i den andaluciske kulturen, og det er mange steder med stall i regionen som tilbyr ridning og vakre stier i naturen.
 • Om du kjenner deg ekstra eventyrlig kan du dra over til Marokko for en dag! Fra Tarifa som ligger ca 1, 5 med bil fra Fuengirola kan du ta fergen over til Tanger som tar ca 35 min.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Studio for 2 personer
Maks 3 personer i et Studio for 3 personer

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret