Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Evig solskinn og sommer i Torremolinos

 • Solreiser
 • 7, 9, 11 eller 14 netter
 • Torremolinos
pris fra kr 5 499
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

All-inclusive ferie ved Spanias solkyst. Bo 7, 9, 11 eller 14 netter inkludert fly t/r og transport mellom flyplass og hotell.

Den populære solkysten Costa del Sol og den vakre badebyen Torremolinos venter! Denne spanske ferieperlen tiltrekker tusenvis av turister året rundt, grunnet sine smellvakre strender, gode feriestemning og ikke mindre enn 300 solskinnsdager i året. På denne ferien nyter du et all-inclusive opphold på et flott 4-stjerners hotell. Hopp rett og slett over det sure, norske været og vend nesen mot evig solskinn på Costa del Sol!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 9, 11 eller 14 netter på Marconfort Beach Club Hotel
 • All-inclusive under hele oppholdet
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport t/r mellom flyplass og hotell
Torremolinos

Torremolinos er en middelhavsby på Sør-Spanias solkyst, Costa del Sol. Torremolinos er kjent for sine sandstrender som El Bajondillo og La Carihuela, sitt sprudlende natteliv, restauranter og spennende shopping sentrert på Calle San Miguel. Torremolinos er i tillegg hjem til flere golfbaner og fornøyelsesparker, samt perler av tradisjonell andalusisk kultur som landsbyen El Calvario.

Marconfort Beach Club Hotel

 • Hotel
 • Torremolinos, Spania
hotel

Den 4-stjerners standhotellet Marconfort Beach Club ligger bare 20 meter fra Torremolinos strålende strand. Du er bare 12 km fra Malagas sentrum og dermed godt plassert mellom storbyen og stranden. Hotellet tilbyr et avslappende og komfortabelt opphold med sine bassenger og boblebad. Badstuen kan brukes mot en avgift. Menyen gir et stort utvalg og du kan nyt drinker i bassengbaren fra kl. 9:30 til midnatt. Hotellet er også egnet for barn med gratis underholdning og aktiviteter for familiens minste. Voksne kan nyte minigolf, sykkel og treningsfasiliteter og en vakker solterrasse med kostnadsfrie solsenger.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +9
Les mer
2

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Rommet er ca 22 m² og er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget bad med badekar eller dusj, flatskjerm-TV og aircondition.

room with seaview

Rom med sjøutsikt

3 personer | Rom

Dobbeltrommet er ca 22m² og har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, aircondition, flatskjerm-TV og eget bad med badekar eller dusj. Rommet har også en nydelig utsikt over Middelhavet.

3

Rom med 4 soveplasser

3 personer | Rom

4-manns rommet er ca. 23 m² stor og utstyrt med en dobbeltseng og to enkeltsenger eller 4 enkeltsenger. På rommet finner du er aircondition, flatskjerm-TV og eget bad med badekar eller dusj på rommet.

room with seaview

Rom med 4 soveplasser med havutsikt

3 personer | Rom

4-manns rommet er ca. 23 m² stor og utstyrt med en dobbeltseng og to enkeltsenger eller 4 enkeltsenger. På rommet finner du er aircondition, flatskjerm-TV og eget bad med badekar eller dusj på rommet. Rommet har også en nydelig utsikt over Middelhavet.

TravelBird Tips!

 • Málaga ligger ikke langt fra Torremolinos, og du kan lett bruke en av feriedagene på å utforske denne fantastiske byen rik på historie og kultur. Det går daglige busser fra Torremolinos til Málaga.
 • Det er definitivt verdt å se San Miguel-gaten, en liten, men vakker gate omgitt av små butikker og kafeer. Denne gaten gir deg en ide om hvordan Torremolinos var for mange år siden, en liten fiskerlandsby.
 • Tilbring et par timer med action og moro Aqualand Torremolinos badeland!
All-inclusive & aktiviteter

- Frokost, lunsj og buffémiddag i hotellets restaurant
- Snacks, smørbrød, frukt og is
- Øl, vin og brennevin fra 09:30 til 30:00 (gjelder kun lokale drikkevarer, ellers kan det hende at gebyrer gjelder)
- brus og milkshaker
- Tilgang til oppvarmet innendørsbasseng og treningsstudio
- 1 time gratis minigolf
- En flaske mineralvann på rommet ved ankomst
- Sykkelutleie (på forespørsel)
- Underholdning og aktiviteter for barna

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Standard dobbeltrom
Maks 3 personer i et Rom med sjøutsikt
Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 i et Rom med 4 soveplasser
Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 i et Rom med 4 soveplasser med havutsikt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret