Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fortap deg i Færøyene

 • Storbyferie
 • Tórshavnar kommuna
pris fra kr 9 039
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til de magiske Færøyene! 4 netter på Hotel Streym i Torshavn med frokost. Inkl. guidet utflukt til Vágar og fly t/r! Pris er p.p. i rom for 2.

Nordisk, eksotisk og uberørt - Færøyenes lyriske landskap, historiske arkitektur og uspolerte skjønnhet venter på å bli oppdaget. I vikingenes fotspor blir du med på en reise som lar deg bli kjent med Færøyenes unike kultur og autentiske tradisjoner. Både Lonely Planet og National Geographic har utpekt Færøyene som et av verdens beste reisemål. Gled deg til en kulinarisk opplevelse, gled deg til en vill, vakker og ukjent verden - gled deg til å avdekke Færøyene!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Hotel Streym (eller lignende)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Torshavn fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Guidet utflukt til øya Vágar, hvor du får se Sandavág og Miðvág mye mer!
Ytterligere tilvalg
 • Panorama tour
De utrolige Færøyene

Stå på hvilket som helst punkt på Færøyene, og du vil uansett ikke være lengre enn fem kilometer fra havet. Denne eventyrlige øygruppen som består av 18 øyer ligger midt i Nord-Atlanteren, skjermet fra forurensing og industrielle ødeleggelser. En atmosfærisk stemning, dramatiske klipper, smaragdgrønne enger og små tømmerhus - Færøyene er et eventyr!

Hotel Streym

 • Hotel
 • Tórshavnar kommuna, Færøyene
Exterior

Hotel Streym har en ideell beliggenhet innen gangavstand fra sentrum av Tórshavn, hvor du finner butikker, restauranter, nattklubber og alt annet som tilbys av verdens minste hovedstad. Hotellet fokuserer på komfort og behagelighet. Hotellet ligger ca 350 meter fra byens fergekai, og bare 500 meter fra den historiske gamlebyen. En nydelig sandstrand kan nås innen 15 minutters gange. Stå opp til en god og gratis frokost hver morgen, og benytt deg av hotellets gratis WiFi som finnes overalt på eiendommen.

 • +-4
Les mer
Double Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Hvert lyse og luftige dobbeltrom på Hotel Streym har eget bad med varmekabler. Rommene er utstyrt med 2 enkeltsenger eller 1 dobbeltseng. Satellitt-TV, skrivebord og stilige lenestoler finnes i alle rom. Flere rom tilbyr også en spektakulær havutsikt.

Torshavn

Du bor midt i Færøyenes vakre hovedstad, Torshavn. Sjekk ut våre Torshavn tips.

 • Tórshavn, på Streymoyøya, er hovedstaden på Færøyene. Denne lille hovedstaden er kjent for sin idylliske gamleby, Tinganes, fullpakket med tømmerhus på en liten halvøy. Lokale og spennende butikker finnes langs den unike shoppingstripen, Niels Finsens gøta, og i byens nordlige del finner du Nordic House Cultural Center hvor du kan la deg underholde av teater-, dans- og musikkopptredener i et moderne rom.
 • H. N. Jacobsens bokbutikk - denne beskyttede 3-vinget bygningen satt i en vakker hage, er absolutt verdt et besøk. Den ble bygget i 1860 og var da en ekte videregående skole. Bygget har vært en elsket bokhandel siden 1918.
 • Skansin - bygget i 1580 av Magnus Heinason, en lokal helt, for å beskytte Færøyenes handel mot pirater. Det historiske fortet har blitt gjenoppbygget flere ganger og oppnådde sin nåværende form i 1780.
Utflukter

Inkludert i tilbudet:

På denne reisen tar vi med deg på en spennende guidet utflukt. På utflukten kjører du langs kysten til Leynar-landsbyen og gjennom den nye 4.9 km lange tunnelen under Vestmanna Sound til øya Vágar. Her besøker du den unike landsbyen Sandavág og landsbykirken, Miðvág, Sørvág, Bø og Gasadalur, som er den siste landsbyen med veiforbindelser.
Nyt den fantastiske utsikten over Tindhólm og Mykines. Du blir kjørt tilbake til Tórshavn via den den utrolige fjellveien. Denne utflukten er inkludert i tilbudet og tar plass på dag 2 av reisen.
Varighet på turen er ca 4 timer.
Inkl. guide / inngang

Ekstra Valgfri utflukt (kan kjøpes under bestillingen)

Ønsker du flere utflukter, kan du legge til denne spennende valgfrie utflukten under bestillingen. Her kjører du nordover og over broen til Eysturoy. Du reiser langs vestsiden forbi landsbyen Eiði, som ligger ved foten av det høyeste fjellet på Færøyene, Slogan. Deretter fortsetter du til historiske Gjógv. Se etter de skjønne Puffin-fuglene som liker å holde seg nærme klippene. På vei til Gjógv kan du også se de berømte og historiske stablene kalt Giant and the Witch.
Du passerer også Funningur, stedet der vikingene først slo seg først ned.
Utflukten går av sted på reisens 3. dag.
Varighet på turen er ca 4 timer.
Inkl. guide / inngang.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 9 624 per opphold på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret