• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fargekladden Cuba: Havana & Varadero

 • Rundreise
 • 8, 11 eller 15 netter
 • Cuba
pris fra kr 11 479
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 12 ganger

Utforsk Cuba! 3 netter i Havana + 4-11 netter i Varadero med måltider, all transport og fly t/r.

Cuba blir stadig et mer populært turistmål - av mange grunner! Denne sjarmerende øyperlen koser seg i Karibien, og på denne reisen kombineres det beste av to verdener. Først og fremst besøker du den fargeglade hovedstaden Havana der du kan danse til lyden av cubansk musikk på de livlige barene og ta inn den koselige atmosfæren. Etter tre netter på et såkalt "casa particular" er det på tide å dra videre til paradiset Varadero der du kommer til å nyte noen dager med all-inclusive, sol, hav og hvite strender. Hva mer kan du ønske deg? Vamos!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i en "casa particular"* i Havana med frokost
 • 4, 7 eller 11 netter på resorten Ocean Vista Azul med all-inclusive
 • Fly t/r Havanna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1 natt på flyet
 • En kjøretur i en "Oldtimer" på Havana per person og oppholdet på dag 2
 • Transport t/r fra flyplassen til ditt casa particular i Havana
 • Transport fra Havana til Varadero
 • Transport fra Varadero til flyplassen
Viva Cuba!

Cuba er en unik øy med vakker natur, kritthvite strender og byer der det virker som om tiden har stått stille. I årevis var Cuba ikke tilgjengelig for turister, men senere den cubanske byen begynner å avvikle restriksjoner har flere og flere reisende funnet dette karibiske paradis. Hva tenker du på når du hører Cuba? Kanskje sigarer, mojitos og fargeglade hus. Øya har også kritthvite strender og et krystallklart, azurblått hav. Forelsk deg i Cuba på denne uforglemmelige reisen!

Reiserute

Dag 1 - 4: Byliv i Havana

Velkommen til det mytiske Havana! Idag begynner din ferie på Cuba. Når du har landet kommer du til å bli kjørt til ditt casa particular der du tilbringer de nærmeste tre nettene. Havana er en spesiell by som du merker med en gang. Fargerike antikke -og koloniale bygninger kanter gatene og du fin… Les mer

Dag 5 - 15: Strender i Varadero

På dag 4 av din reise bytter du den fargeglade cubanske hovedstaden til et helt annet miljø, nemlig en hel del kritthvite strender, et skimrende hav og slingrende palmer. Møt Varadero - en vakker halvøy på nord-kysten av Cuba som med all rett kan kalles et paradis. Dine dager her handler bare om… Les mer

Hotel Ocean Vista Azul  eller lignende
Tilvalg

Skulle du ønske å oppleve mer, kan du bestille en av de følgende utflukter. Endelig pris ser du under bestillingsprosessen. Disse kan og bestilles på stedet. Detaljer om tider får du med din velkomstkonvolutt ved ankomst.

 • Tropisk show i Havana (på dag 2): oppdag et fargerikt show under stjernehimmelen i Havana. Forelsk deg i danserne og cubansk musikk og nyt en cocktail og snacks inkludert i prisen. / Varighet: 2 timer og 30 min / Transport ekskludert.
 • Utflukt til Valley of Viñales Pinar del Rio (på dag 3): gjør deg klar til å en utflukt til Viñales-dalen, vest på Cuba. Sukkerrør plantasjer, små trehus og spesielt de berømte tobakkåkrene berømt for de cubanske sigarer. Med en engelsktalende guide utforsker du dalen, beundrer mogotene (små fjell) og besøker en tobakkplantasje. / Varighet: én dag / Transport inkludert
 • "Seafari" i en katamaran og med og med snorkling på (dag 10): utflukt ombord en katamaran med dykking (snorkling) og til strande på Cayo Blanco for å nyte den hvite sanden.
 • Varighet: 8 timer / Inkl. lunsj, drikke, snacks, utstyr, transport
 • À la carte dinner på Xanadu Mansion (Dag 10): Unn deg et måltid i et av Varaderos vakreste hus. Du spiser i konservatoriet og nyter et fullstendig måltid: velkomstdrink, forrett, hovedrett, dessert, wann, 3 glass vin, brus eller juice.
 • Varighet: 3 timer / Transport ekskludert.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

kr 2 695 - kr 5 756 på hotellprisen

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Dobbeltrom 7 netter
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Dobbeltrom 10 netter
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et Dobbeltrom 14 netter

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 3-11 år gamle: får en rabatt på 30% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Reisedokumenter

5 dager før avreise vil du motta eksakte flytider og et velkomstdokument. De endelige reisedokumentene med adressene til casas-particulares vil du motta etter ankomst på stedet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Wifi er sjelden gratis og ofte ikke tilgjengelig på Cuba, men enkelte steder er det tilgjengelig mot betaling.

Casa particular i Havana

Casas Particulares er typiske overnattingssteder i Cuba. De er innredet på en enkel og grunnleggende måte og drives av kubanske familier. Svært ofte vil du bo i samme leilighet/hus som familien, men du vil ha ditt eget private rom, inkludert bad. I motsetning til et opphold på et hotell vil du ha muligheten til å bli kjent med den typiske kubanske livsstilen og kulturen, og kan få ganske mange insider-tips fra vertene dine.

Dobbeltrom er vanligvis utstyrt med enkeltsenger og tremannsrom er vanligvis utstyrt med 2 dobbeltsenger.

All-Inclusive på Varadero

Ubegrenset mat og snacks 24 timer i døgnet
Ubegrenset lokal- og internasjonal drikke (inkl. alkohol)
Deltagelse i sportsaktiviteter
Bruk av to utendørsbassenger, jacuzzi, tennisbane, treningsstudio, teater, barneklubb og tenåringsklubb, vannsport

Valuta og betaling

Cuba har 2 forskjellige myntenheter, CUC og Cubansk peso. Turister kan kun bruke CUC. Du kan bruke Euro eller USD til å veksle til CUC på flyplassen og i banken.

På Cuba you kan du ta ut penger med kredittkort fra Visa eller MasterCard. Debetkort og American Express er ikke akseptert.

Transport

Etter ankomsten til flyplassen fortsetter du til møtestedet i ankomsthallen for transport til Havana. Møtepunktene for øvrig transport nevnes i reisedokumentene.

Transport fra flyplassen til ditt casa er privat. Transport til Varadero og Varadero til flyplassen er delt (opptil 42 personer)

Reisegruppe

Denne pakkereisen er en individuell reise. Det vil si at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Transporten foregår i en gruppe, bortsett fra transport til flyplassen. "Oldtimer"-turen er privat.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Bevis på helseforsikring

Cubansk immigrasjon krever at reisende har et bevis på sin reiseforsikring, oversatt til engelsk, ved ankomst i Havana.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret