• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Sol og varme i Andalucía

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Benalmádena
pris fra kr 3 479
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Varmende sol, blått deilig hav og andalusisk kultur i Benalmádena. 7, 10 eller 14 netter inkludert fly og transport.

Costa del Sol - et paradis av hvite strender, ville blomster og herlige mennesker. Du vil bo i et topp hotell, mindre enn 200 meter fra stranden. Du kan også nyte late dager med en cocktail ved det flotte bassengområdet. Du vil i alle fall ha masse energi til overs for å utforske fantastiske Benalmádena, hive deg med på morsomme småturer og bli med på spennende utflukter i regionen.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i standard- eller superior rom på Hotel Best Siroco
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Solrike Costa del Sol

Enten du er misfornøyd med brunfargen i sommer, har en mangel på vitamin D , eller rett og slett bare ikke er klar for den tunge vinteren, har vi funnet løsningen: Forleng sommeren på Costa del Sol. Pakk solkrem, sommerklær og en god bok, nå er det tid for avslapping og ren nytelse. Nyt den den herlige middelhavstapasen på og utenfor hotellet, shop i de søte butikkene i området og la solen varme huden mellom dukkerter i det krystallklare havet. Benalmádena er balsam for sjelen.

Hotel Best Siroco Malaga

117 Vurderinger
 • Hotel
 • Benalmádena, Spania
Pool

Valgets kvaler: strand eller basseng, frukt eller tapas, vin eller cocktail. Ja, takk - alt sammen! Drømmehotellet ditt på Costa del Sol ligger bare 200 meter fra stranden itillegg til det er det et flott bassengområde på hotellet med behagelige solsenger. Palmetrærne dekorerer hotellets hage og hotellrestauranten tilbyr en rikholdig buffé.

 • +5
Les mer
Room

Standard Rom

2 personer | Rom

Ditt romslige dobbeltrom er ca. 21 m² stort. Rommet har to store senger ( 135x200 cm ) så du kan stole på en god natt søvn her. Rommene er også utstyrt med balkong, TV, klimaanlegg og gratis WiFi og et privat bad som er utstyrt med hårføner, badekar og toalett.

bathroom supplies

Superior Rom

3 personer | Rom

Ditt store superior rommene er ca. 21 m² stort. Rommet har to store senger. Her vil du få en herlig nattesøvn. Rommene er også utstyrt med balkong med en fantastisk utsikt over det glitrende havet. I tillegg til det har du også, TV, klimaanlegg og gratis WiFi og et privat bad som er utstyrt med hårføner, badekar og toalett.

TravelBirds Tips!

Vakre Costa Del Sol har mye å tilby:

 • Middag på kaien - Vakre Benalmádena ligger på kaien med en nydelig utsikt. Havnebyen byr på mangfoldige, flotte restauranter. Du er garantert en minnerik kveld med et fantastisk spansk måltid og vin fra lokale vingårder.
 • Torremolinos og La Carihuela var tradisjonelt en fiskeby, og i dag er det et gastronomisk paradis og bare 5 km fra hotellet. Torremolinos kysten berømt for sine guddommelige “pescaíto”. Dette må du prøve.
 • Fjellandsbyen Mijas - 15 km fra hotellet ligger det en sjarmerende liten by med små, tradisjonelle andalusiske hus. Her har du ikke bare en fantastisk utsikt over Costa del Sol, men utsikten strekker seg helt til Gibraltar og til og med Atlasfjellene i Afrika! Finn en herlig liten restaurant her, nyt den nydelige, lokale vinen og bare pust inn de vakre omgivelsene rundt deg.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 12 i et Superior Rom
Maks 2 personer i et Standard Rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Du vil bli hentet på flyplassen og kjørt direkte til hotellet, kjøretiden tar ca 20 minutter. Hotellet ligger i det populære feriestedet Benalmadena i provinsen Malaga på Costa del Sol.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret