• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Historie, spa og øl-ferie i Praha

Storbyferie 2, 3 eller 4 netter Praha

per person fra kr 2 349
basert på 2 personer

Unn deg en spennende spa og storbyreise med guidet pubrunde og middag i Praha. Inkl. frokost og fly t/r. Pris er p.p. i rom for to.

Øl-entusiaster, historie-elskere og kunst-og kulturløver - se her! Storslåtte Praha inviterer til en spennende storbyhelg med 4* hotell spahotell og en guidet tur gjennom gamlebyen med pubrunde og middag. Oppdag det beste av den gylne by og bli kjent med Tsjekkias fantastiske ølkultur, fascinerende historie og og praktfulle arkitektur!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Panorama Hotel Prague****
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Praha fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Molde, Harstad, Bodø og Tromsø
 • Guidet bytur med pubrunde og middag
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Tilgang til spa (svømmebasseng, fitnessområde, badstue)
 • Turistskatt
Prahas gylne gullkanter

Den tsjekkiske hovedstaden er en herlig kombinasjon av øst og vest, fortid og nåtid, høy kunst og gatekunst. En helg i Praha lover en god variasjon med rike opplevelser på hvert gylne hjørne! Opplev Prahas autentiske puber med et tradisjonelt gulasj-måltid den ene dagen, og prøv deg på en elegant gastronomisk opplevelse på en stjernerestaurant neste dag. Byens turbulente fortid er fortalt i brosteinsbelagte gater og hus fronter - fra små gamle murhus til praktfulle slott - en smeltedigel av fantastiske kontraster!

Panorama Hotel Prague

Hotel Praha, Tsjekkia
Wellness Top Deck

Panorama Hotel fortjener navnet sitt - fra hotellet har du en fantastisk utsikt over byen! Utsikten er ikke den eneste fordelen med dette rolige hotellet, velværefasilitetene i toppetasjen har du nemlig fri tilgang til. Det er også enkelt å komme seg til severdigheter, og rett over gaten finner du Pankrác metrostasjon hvor du på kort tid reiser til alle høydepunktene i byen. For de shoppingfrelste ligger hotellet også fint til; Arkady kjøpesenter ligger innen gangavstand fra hotellet. Hver morgen er det en rikholdig frokostbuffé på menyen og senere på dagen kan du besøke restauranten. Hele hotellet har gratis WiFi.

 • +7
Les mer
Superior room

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

Superior-rommene med utsikt har alle et moderne bad, satellitt-TV, aircondition og minibar. Hele hotellet har gratis WiFi.

TravelBirds tips

 • Hvis du aldri har besøkt Praha før anbefales en tur forbi øya Kampa, som blir kalt for "lille Venezia" av lokalbefolkningen: området er bygget opp rundt vannet og inkluderer en rekke broer og Museum Kampa med sin moderne kunst, samt hyggelige restauranter og den kjente John Lennon-veggen.
 • Andre spennende områder som anbefales er det bohemske nabolaget Zizkov, det jødiske nabolaget Josefov med vakker art nouveau-arkitektur og historiske museer og den berømte pastellfargede gamlebyen.
Gamlebyen, ølsmaking og middag

På den 2. kvelden av oppholdet, vil du møte den hyggelige guiden + guidegruppen som vil ta deg med på en spennende spasertur gjennom Prahas gamleby. Du vil blant annet høre historien om det astronomiske uret, slottet og det jødiske kvarteret. Etter omvisningen stopper dere på en gammel tsjekkisk pub for å nyte en ekte tsjekkisk øl. Deretter får du et klassisk tsjekkisk måltid på en pub ved torget i gamlebyen, deretter kan du fortsette pubrunden med alle dine nye bekjente! Kos deg!

Avgangssted: Central Prague
Avgangstid: Dag 2 av reisen kl. 18.00
Varighet: 3 timer (ca.)
Retur Detaljer: Central Prague

Inkluderer:
-Lokal guide
-Spasertur
-1-retters middag

Eksluderer:
-Transport til og fra møtepunktet
- Mer mat og drikke enn det som er spesifisert i tilbudet

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Panorama Hotel ligger i et rolig nabolag med gode transportmuligheter til sentrum av Praha. Metrostasjonen Pankrác ligger like ved, hvor du på kort tid kan nå alle høydepunktene i byen. Det finnes også et kjøpesenter i umiddelbar nærhet.

Adresse:
Panorama Hotel
Milevska 7
14063 Praha
Tsjekkia

Vilkår & Betingelser

1. Denne reisen er kun gyldig for den valgte datoen på Panorama Hotel Prague. 2. Se TravelBirds vilkår og betingelser for mer informasjon om kansellering. 3. TravelBird forbeholder seg retten til å foreta eventuelle endringer i dette arrangementet. 4. Eventuelle ekstra utgifter (gebyrer og turistskatt) betales på hotellet og denne bekreftelsen gjelder ikke for disse utgiftene. 5. For dette tilbudet gjelder TravelBirds vilkår og betingelser: http://travelbird.no/vilkar-og-betingelser