Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Historie, spa og øl-ferie i Praha

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Praha
pris fra kr 2 249
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en spennende spa og storbyreise med guidet pubrunde og middag i Praha. Inkludert frokost og fly t/r.

Øl-entusiaster, historie-elskere og kunst-og kulturløver - se her! Storslåtte Praha inviterer til en spennende storbyhelg med 4* hotell spahotell og en guidet tur gjennom gamlebyen med pubrunde og middag. Oppdag det beste av den gylne by og bli kjent med Tsjekkias fantastiske ølkultur, fascinerende historie og og praktfulle arkitektur!

Tilbudet inkluderer:
 • 2-5 netter på Panorama Hotel Prague****
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Guidet bytur med pubrunde og middag
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Tilgang til spa (svømmebasseng, fitnessområde, badstue)
 • Turistskatt
Prahas gylne gullkanter

Den tsjekkiske hovedstaden er en herlig kombinasjon av øst og vest, fortid og nåtid, høy kunst og gatekunst. En helg i Praha lover en god variasjon med rike opplevelser på hvert gylne hjørne! Opplev Prahas autentiske puber med et tradisjonelt gulasj-måltid den ene dagen, og prøv deg på en elegant gastronomisk opplevelse på en stjernerestaurant neste dag. Byens turbulente fortid er fortalt i brosteinsbelagte gater og hus fronter - fra små gamle murhus til praktfulle slott - en smeltedigel av kontraster!

Panorama Hotel Prague

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Wellness Top Deck

Panorama Hotel fortjener navnet sitt - fra hotellet har du en fantastisk utsikt over byen! Utsikten er ikke den eneste fordelen med dette rolige hotellet, velværefasilitetene i toppetasjen har du nemlig fri tilgang til. Det er også enkelt å komme seg til severdigheter, og rett over gaten finner du Pankrác metrostasjon hvor du på kort tid reiser til alle høydepunktene i byen. For de shoppingfrelste ligger hotellet også fint til; Arkady kjøpesenter ligger innen gangavstand fra hotellet. Hver morgen er det en rikholdig frokostbuffé på menyen og senere på dagen kan du besøke restauranten. Hele hotellet har gratis WiFi.

 • +7
Les mer
Superior room

Superior dobbeltrom

Superior-rommene med utsikt har alle et moderne bad, satellitt-TV, aircondition og minibar. Hele hotellet har gratis WiFi.

TravelBirds tips

 • Hvis du aldri har besøkt Praha før anbefales en tur forbi øya Kampa, som blir kalt for "lille Venezia" av lokalbefolkningen: området er bygget opp rundt vannet og inkluderer en rekke broer og Museum Kampa med sin moderne kunst, samt hyggelige restauranter og den kjente John Lennon-veggen.
 • Andre spennende områder som anbefales er det bohemske nabolaget Zizkov, det jødiske nabolaget Josefov med vakker art nouveau-arkitektur og historiske museer og den berømte pastellfargede gamlebyen.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Gamlebyen, ølsmaking og middag

På den 2. kvelden av oppholdet, vil du møte den hyggelige guiden + guidegruppen som vil ta deg med på en spennende spasertur gjennom Prahas gamleby. Du vil blant annet høre historien om det astronomiske uret, slottet og det jødiske kvarteret. Etter omvisningen stopper dere på en gammel tsjekkisk pub for å nyte en ekte tsjekkisk øl. Deretter får du et klassisk tsjekkisk måltid på en pub ved torget i gamlebyen, før du kan fortsette pubrunden med alle dine nye bekjente! Kos deg!

Avgangssted: Central Prague
Avgangstid: Dag 2 av reisen kl. 18.00
Varighet: ca. 3 timer
Returdetaljer: Central Prague

Inkluderer:
- Lokal guide
- Spasertur
- Middag (1 rett)

Eksluderer:
- Transport til og fra møtepunktet
- Mer mat og drikke enn det som er spesifisert i tilbudet

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 3-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

100% per natt på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret