Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Storbyferie i blomsterbyen Amsterdam

 • Storbyferie
 • Amsterdam
pris fra kr 2 319
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Få en ny favorittby! Bo 2, 3 eller 4 netter på sentrale Hotel Cornelisz med frokost. Inkl. fly t/r.

Har du besøkt Amsterdam vet du at det er en av verdens vakreste, hyggeligste og tradisjonsrike byer. La deg fortrylle av de historiske kanalhusene, de koselige handlegatene og de livlige parkene. For museumsentusiasten er det en utømmelig mengde av museer for alt mellom himmel og jord. Våren og sommeren står i blomstenes tegn, og høsten farger byen i rødt, oransje og gult. Begi deg ut i Amsterdams sjarmerende gater din neste storbyferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Cornelisz
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Amsterdam (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Amsterdam

Amsterdam er ideelt for deg som elsker kultur, historie, shopping, underholdning og en virkelig god stemning! De som har prøvd Amsterdam en gang, vet at det er umulig å ikke komme tilbake. Denne byen tilbyr virkelig noe for alle! Hotellet ligger sentralt plassert rundt hjørnet fra Rijksmuseum og vakre Vondelpark. Du er nærme livlige Leidseplein, de store teatrene og det historiske consertgebouw. Byen vrimler av museer som Anne Frank museet, Van Gogh museet og mange flere, såvel som et hav av koselige restauranter og kaféer.

Hotel Cornelisz

 • Hotel
 • Amsterdam, Nederland
Hotel

Moderne Hotel Cornelisz ønsker sine gjester velkommen med en stilig nederlandsk design og en rolig beliggenhet i elegante Amsterdams museumkvarter. Hver morgen nyter du hotellfrokosten og trenger kun å gå en liten tur ut på gaten så står du allerede på Museumsplein og noen av Amsterdams store severdigheter som Rijksmuseum og Leidseplein. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og gratis WiFi finner du i alle rom.

 • +1
Les mer
Single room

Enkeltrom

1 personer | Rom

Rommene tilbyr moderne komfort og en fargerik innredning. Rommet er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe, strykebrett samt privat bad med dusj og badeartikler. Det er til og med trippeltrom er tilgjengelige.

Superior twin room

Superior tvillingrom

2 personer | Rom

Rommene tilbyr moderne komfort og en fargerik innredning. Rommet er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe, strykebrett samt privat bad med dusj og badeartikler. Det er til og med trippeltrom er tilgjengelige.

Triple room

Trippelrom

3 personer | Rom

Rommene tilbyr moderne komfort og en fargerik innredning. Rommet er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe, strykebrett samt privat bad med dusj og badeartikler. Det er til og med trippeltrom er tilgjengelige.

Tips for dine omgivelser:


 • Du bor i nærheten av Amsterdams utsøkte museumkvarter, så grip sjansen og besøk en eller flere av byens mest kjente museer! Beundre de unike kunstsamlingene på Rijksmuseum og Van Gogh-museet eller besøk det moderne kunstmuseet Stedelijk. Til og med Diamantmuseet ligger i samme kvartalet -det er ikke like stort som de andre, men desto mer underholdende!
 • Se til å ha litt plass igjen i kofferten, du bor nemlig på en av byens mest eksklusive shoppinggater som er blitt utnevnt til verdens tredje beste shoppinggate. P.C. Hoofstraat er stolt over alt fra Massimo Dutti, Tommy Hilfiger og MaxMara til Louis Vuitton, Tiffany & Co og Chanel.
 • Amsterdams "Central Park", Vondelpark, ligger rett bak hotellet ditt. Nyt en oppfriskende gåtur i denne vakre parken og om været tillater det er det herlig å ta en drink på en av parkens uteserveringer!
 • Leter du etter etter et koselig sted å tilbringe kvelden? Vend nesen mot ølkaféen Gollem (900 meter fra hotellet ditt) med et utsøkt av nederlandske, belgiske og andre spesialølsorter. Her serveres også snacks, lunsj og middag.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt på 3,50 € per person per natt som betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Superior tvillingrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Trippelrom
Maks 1 person i et Enkeltrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt plassert på P.C. Hooftstraat, 3 minutter fra Vondelpark og 5 minutters spasertur fra Leidseplein. Utenfor hotellet er det også gode kollektivtransport forbindelser, flere av trikkene går også til sentralstasjonen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret