• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

La deg fortrylle av Rigas skjønnhet

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Riga
8 Vurderinger
pris fra kr 969
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 31 ganger

Opplev Latvias spennende hovedstad, Riga! Inkl. fly t/r, 2- 4 netter på Ibis Riga Centre Hotel og frokost.

Bestill en eventyrlig pause fra hverdagen til vakre Riga! La deg fortrylle av den rike historien, den nydelige arkitekturen, de tradisjonelle markedene, de grønne parkene og de mange hyggelige restaurantene og barene. Gled deg til å gå rundt i den fargerike gamlebyen, slappe av på en av de mange uteserveringene og til å ta inn den avslappede atmosfæren i Latvias fortryllende hovedstad!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Ibis Riga Centre Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Riga

Latvias historiske hovedstad har i løpet av de siste årene utviklet seg til en storby. Cirka en tredjedel av landets befolkning bor her, noe som gjør at byen er livlig og har alt du kan ønske deg! Med et lite sentrum, er det enkelt å utforske byen og få med seg de viktigste severdighetene. Se på de vakre Jugendstil-husene som byen er kjent for, nyt en øl eller den lokale "svart balsam"-likøren og utforsk det gigantiske Centraltirgus-markedet, som med over 3000 boder er Europas største!

Ibis Riga Centre Hotel

 • Hotel
 • Riga, Latvia
CAFE

Ibis Riga Centre Hotel åpnet nylig og ligger midt i Rigas hjerte, med gåavstand til de aller fleste av byens severdigheter. Interiøret er moderne og hotellet har en bar og en restaurant som er døgnåpen, samt et lite bibliotek. Om morgenen serveres en deilig og kontinental frokostbuffé, hvor du også kan smake latviske spesialiteter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du blir innlosjert på et av hotellets 125 moderne og komfortable rom. Dobbeltrommet er lydtett og utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, safe, HD Smart-TV, WiFi og skrivebord, samt baderom med toalett, dusj og hårtørker.

Tips

 • Gallery "Istaba" - Istaba betyr rom på latvisk, og dette kafegalleriet, er akkurat det: Et koselig rom fylt av eklektisk og tradisjonell kunst, som fungerer som en latvisk spisestue. Den koselige atmosfæren av Gallery "Istaba" gjør at du vil bli hengende her i flere timer.
 • DAD cafe - denne hippe kunstkafeen finner du på Rigas hipstergate, Miera iela. Den stearinopplyste kafeen serverer økologisk mat og lyden av myk jazzmusikk fyller lokalet.
 • Cafe Leningrad - kafeens interiør har tatt inpirasjon fra en "old school" Soviet leilighet, komplett med utdaterte møbler og bokhyller fylt med Soviet litteratur. Et besøk til denne kafeen garanter en unik opplevelse. I helgene tilbyr de også levende musikk fra både lokale og internasjonale artister.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Tilvalg: Hop-On Hop-Off sightseeingbuss

Billetten er gyldig i 48 timer, altså 2 dager.
Det er 4 forskjellige ruter, som tar deg til byens største severdigheter som f.eks. området med art nouveau-bygningene, hovedgaten Brivibas bulvāris, Centrāltirgus-markedet, Akmensbroen og gamlebyen.
Du bestemmer selv hvor du går på og av bussen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r fra flyplass til hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne, 1 barn opp til 12 år og 1 barn 0-4 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Ibis Riga Centre Hotel ligger, som navnet sier, i hjertet av byen. Det er gangavstand til de fleste av byens severdigheter og togstasjonen ligger rundt hjørnet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret