Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spa, strand og 5* luksus i Spania

 • Solreiser
pris fra kr 10 819
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Spa og velvære i Spania: Bo på et 5-* spahotell på Costa Dorada med halvpensjon, fri adgang til spaområdet og fly t/r.

Den søte duften av luksus og velvære venter på deg i Spania på Hotel Grand Palas! Dette 5-stjerners spa- og velværehotellet ligger i et av de roligste og mest eksklusive områdene på den katalanske kysten. Her bor du i sus og dus med fri adgang til hotellets store spaområde. Nyt ferien din med noen noen late timer i boblebadet, svale bad i bassenget og lange turer på stranden med den deilige havbrisen fra Middelhavet. Bestill en ferie i velværens tegn!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på Grand Palas*****
 • Halvpensjon
 • Adgang til spa- og velværeområdet
 • Badehåndklær, badekåpe og tøfler
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Costa Dorada

Costa Dorada - eller "den gylne kysten" - strekker seg sør for Barcelona langs den catalanske kysten og vakre sandstrender omkranset av det blå Middelhavet. På disse kilometerne av kystparadis, finner du ikke kun avslapning og soling, men også regionens mange andre gjemte skatter. Byene Tarragona, Reus eller Tortorosa domineres av sjarmerende små gater og tallrike arkitektoniske juveler, som vitner om fortidens storhet. I nærområdet finnes også et badeland, golfbaner og vingårder. I Ebro-deltaet får du en bit av naturen og stedet er ideelt til en vakker vandretur samt en spektakulær solnedgang. Hvis du har tid og lyst er Barcelona i kjøreavstand fra hotellet. I Barcelona møter storby strand og det er alltid en fornøyelse å gå rundt i byens gater — uansett om det er for første eller tiende gang!

Gran Palas experience Spa & Beach Resort

 • Hotel
 • Tarragona, Spania
Pool

5-stjerners Hotel Gran Palas er et vakkert hotell beliggende i La Pineda, kun 20 meter fra stranden. Hotellet er innredet i en elegant stil og har et over 4000 m² stort spa, 4 restauranter, treningsrom og to store utendørs svømmebasseng. Her finner du en 24-timers resepsjon, roomservice, utendørs terrasse, lobby og bar samt lekeområde til barn.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +11
Les mer
Classic room 1

Klassisk dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommet på hotel Gran Palas har to sammenstilte enkeltsenger, altan eller terrasse, aircondition, minibar, LCD-TV, telefon, safe og eget bad med hårføner.

Superior classic room

Klassisk Superior rom

2 personer | Rom

Et Superior dobbeltrom har store vinduer og altan eller terrasse med utsikt til hagen eller havet. Rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to sammenstilte enkeltsenger, bord og to stoler, LCD-TV, telefon, minibar, safe og eget bad med hårføner.

Loft Garden

Rom med to etasjer

4 personer | Rom

Fordelt på to etasjer har du to rom med dobbeltseng eller to sammenstilte enkeltsenger og egen terrasse. Hver etasje har eget bad med hårføner og badeartikler. Her finner du også aircondition, safe, minibar, telefon og LCD-TV.

Utforsk området

Denne ferien er synonym med avslapning. Nyt stranden, ta deg en dukkert i svømmebassenget eller slapp av i saunaen eller dampbadet i spaområdet. Men hvis du nå allikevel skulle få lyst til å gå på oppdagelse i lokalområdet, er det her noen ideer til utflukter.

 • Ca. 13 km fra hotellet finner du Tarragona (også kalt "Lille Barcelona"), som er full av flott arkitektur, åpne plasser og ikke minst velbevarte ruiner fra romertiden. Gå ikke glipp av det romerske amfiteateret, som ligger ned til havet. Det er ikke uten grunn, at ruinene fra denne prestisjefylte fortiden er listet på UNESCOs verdensarvliste.
 • Reus ligger ca. 10 km fra hotellet og er kjent som en handelsby, men er også arkitekten Gaudís fødeby. Byens arkitektoniske skatter er blant annet det nydelig renoverte huset Casa Bofarull og det uberørte Casa Navàs. I Reus kan du oppdage arkitektur fra bygninger av modernistiske mestere fra det 18. og 19. århundre.
 • Barcelona kan nåes med bil eller tog og er ideelt til en heldagstur. Gå opp til toppen av fjellet ​​Montjuic, gå
 • i gatene i det gotiske kvartalet og spis deilig tapas i El Born-distriktet. Selvfølgelig kan du ikke reise til Barcelona uten å nyte verkene til den catalanske arkitekten Antoni Gaudí. Beundre fasaden til ​​Casa Batlló og Casa Mila og glem ikke å besøke Sagrada Familia! Dens størrelse og arkitektoniske detaljer er betagende.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1,50 € per person per natt(betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 i et Klassisk dobbeltrom
Maks 1 person i et Classic Room - Single Use
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 i et Klassisk Superior rom
Maks 4 voksne og 1 barn opptil 12 i et Rom med to etasjer

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 15 € per natt (betales på hotellet)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret