Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Brasil: Rio de Janeiro & strand i Búzios

 • Rundreise
 • 8 eller 9 netter
 • Brasil
pris fra kr 11 469
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt strand og by i Brasil! Bo 7 netter på 2 hoteller inkludert frokost, transport, fly t/r og en sykkeltur i Rio de Janeiro.

Mangfoldige Brasil er en drømmedestinasjon i Sør-Amerika! Et land med nydelig natur, himmelske strender, deilige rytmer og dans - å reise i Brasil er en fest! På denne reisen besøker du den glade byen Rio de Janeiro: med Copacabana, den ikoniske Kristusstatuen som ruver over byen fra toppen av et fjell og den største byskogen i verden. Byen vil sjarmere, overraske og imponere deg! Når vi i tillegg kombinerer Rio de Janeiro med Búzios er det bare å begynne å glede seg. Ikke langt fra Rio de Janeiro ligger denne idylliske halvøya med et titalls forskjellige strender - det perfekte stedet å slappe av etter en bytur med mange inntrykk. La deg fortrylle av Brasils uimotståelige sjarm!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Rio de Janeiro
 • 4 netter i Búzios
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Rio de Janeiro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Sykkeltur i Rio de Janeiro på dag 2
 • All transport
 • Gratis WiFi
Ytterligere tilvalg
 • Heldagstur i Rio de Janeiro
 • Arraial de Cabo - kritthvite strender - båttur
Brasil

Sør-Amerikas største land, verdens største kaffeprodusent og verdens vakreste strender... Brasil er et land av mange største og beste! Begi deg ut på en reise i et av verdens mest naturskjønne, mest mangfoldige og livligste land. La deg forføre av samba-rytmene i gatene og musikk på hvert gatehjørne i en storby full av liv, farger og historie. Nevnte vi de paradisiske strendene? Brasil er riktignok litt for stort til å få med seg alt på en kort tur, men kombinasjonen av Rio de Janeiro og Búzios gir deg en smakebit av alt du kan forvente deg på en brasiliansk perlereise.

Reiserute

Dag 1 - 3: Rio de Janeiro

Klyp deg i armen... ja du er virkelig i Rio de Janeiro! Velkommen til denne livlige, brasilianske byen som venter med mange fantastiske høydepunkter. Ved ankomst på flyplassen står det en transport og venter på deg, og tar deg med til ditt første hotell. Hvil deg litt på hotellet før du, avhengi… Les mer

Mirador Rio Copacabana Hotel  eller lignende

Dag 4 - 8: Búzios

I dag går reisen med buss mot Búzios, hvor du ankommer om ettermiddagen. Hotellet ligger ikke langt fra stranden, så etter en lang busstur kan du ta deg en forfriskende dukkert i de inviterende bølgene. På halvøya Búzios kan gjerne kalles paradis på jord der det ligger og frister med sine silkem… Les mer

Pousada Barlavento - Village de Búzios  eller lignende
Tilvalg: Utflukter

 • Byomvisning i Rio de Janeiro: Hvis du skal oppdage en by på best mulig måte, er en guidet tur den perfekte måten å gjøre det på. På denne utflukten starter du mellom kl. 8:00 og 9:00 ved hotellet ditt og drar deretter ut på tur. Du besøker blant annet Sukkertoppen med kabelbanen og Corcovado-fjellet med den verdensberømte Kristusstatuen. En lunsj er inkludert og omvisningen varer til ca. kl. 17:00.
 • Båttur til Arraial do Cabo: Oppdag de perlehvite strendene i Brasil på en båttur.Fra båten ser du noen av de vakreste strendene i landet og underveis gjøres det forskjellige stopp så du kan svømme eller snorkle. Lunsj er inkludert og båtturen varer i 4 timer. Hele touren inkluderer transport og varer fra kl. 10:00 til 16.30.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 baby per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-11 år gamle: får en rabatt på 40% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til den Brasil. Kontakt den Brasils ambassade i Norden for mer informasjon: http://oslo.itamaraty.gov.br/pt-br/Main.xml

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Brasil. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret