• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Brasil: Rio de Janeiro & strand i Búzios

 • Rundreise
 • 8 netter
 • Brasil
pris fra kr 13 649
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Nyt strand og by i Brasil! Bo 7 netter på 2 hoteller inkludert frokost, transport, fly t/r og en sykkeltur i Rio de Janeiro.

Mangfoldige Brasil er en drømmedestinasjon i Sør-Amerika! Et land med nydelig natur, himmelske strender, deilige rytmer og dans - å reise i Brasil er en fest! På denne reisen besøker du den glade byen Rio de Janeiro: med Copacabana, den ikoniske Kristusstatuen som ruver over byen fra toppen av et fjell og den største byskogen i verden. Byen vil sjarmere, overraske og imponere deg! Når vi i tillegg kombinerer Rio de Janeiro med Búzios er det bare å begynne å glede seg. Ikke langt fra Rio de Janeiro ligger denne idylliske halvøya med et titalls forskjellige strender - det perfekte stedet å slappe av etter en bytur med mange inntrykk. La deg fortrylle av Brasils uimotståelige sjarm!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Rio de Janeiro
 • 4 netter i Búzios
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Rio de Janeiro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Sykkeltur i Rio de Janeiro på dag 2
 • All transport
 • Gratis WiFi
Ytterligere tilvalg
 • Heldagstur i Rio de Janeiro
 • Arraial de Cabo - kritthvite strender - båttur
Brasil

Sør-Amerikas største land, verdens største kaffeprodusent og verdens vakreste strender... Brasil er et land av mange største og beste! Begi deg ut på en reise i et av verdens mest naturskjønne, mest mangfoldige og livligste land. La deg forføre av samba-rytmene i gatene og musikk på hvert gatehjørne i en storby full av liv, farger og historie. Nevnte vi de paradisiske strendene? Brasil er riktignok litt for stort til å få med seg alt på en kort tur, men kombinasjonen av Rio de Janeiro og Búzios gir deg en smakebit av alt du kan forvente deg på en brasiliansk perlereise.

 1. Dag 1 - 3: Rio de Janeiro

  Klyp deg i armen... ja du er virkelig i Rio de Janeiro! Velkommen til denne livlige, brasilianske byen som venter med mange fantastiske høydepunkter. Ved ankomst på flyplassen står det en transport og venter på deg, og tar deg med til ditt første hotell. Hvil deg litt på hotellet før du, avhengig av når flyet ditt lander, kan kaste deg inn i byens spennende atmosfære!

  Den neste morgenen står det en fantastisk sykkeltur på programmet! Over tre timer skal du på skattejakt i bydelene Copacabana, Botafogo og Lagoa. Fra hotellet tar du deg selv frem til startpunktet av turen og møter deretter den engelsktalende guiden din og de andre som skal være med på turen. Sykkelturen går langs den koselige strandstripen Copacabana - se de volleyballspillende, solslikkende brasilianerne kose seg nok en nydelig, solfylt dag, mens du suser forbi på tohjulingen din. I det fjerne ser du kanskje også Kristusstatuen på toppen av Corcovado-fjellet? Det er turen neste stopp. Det anbefales å bestille billetter hvis du vil reise opp til statuen med toget, for det er et begrenset antall billetter tilgjengelige. Bussen er et supert alternativ, men deretter må du også klatre 200 trinn. Vær forberedt på at du ikke kommer til å være alene vel fremme, du er nemlig ikke den eneste som vil se dette nye verdensunderet! Ovenfor har du også en flott utsikt over strendene Ipanema, Copacabana og Botafogo.

  Dag 3 kan du bruke akkurat som du vil, veien blir til mens du går! Det er mulig å bestille en dagsutflukt hvor du utforsker Rio de Janeiro og besøker bl.a Corcovado-fjellet og Kristusstatuen med kabelbanen. Vær oppmerksom på at dersom du velger denne utflukten, besøker du Kristusstatuen to ganger hvis ikke du velger å gjøre noe annet i dette tidsrommet. Hvis du heller vil gå på oppdagelse på egen hånd, anbefaler vi å gjøre en Favela-tour. På denne turen ser du en helt annen side av byen, i slummen, og lærer mer om situasjonen fra innbyggerne. Glem heller ikke Tijuca National Park: dette er den største byskogen i verden med fossefall og ville dyr. Gå heller ikke glipp av et besøk til Sukkertoppen, for fra toppen har du en fantastisk utsikt over byen.

  RIOgaleão - Tom Jobim International Airport - Avenida Vinte de Janeiro -> Mirador Rio Hotel - Copacabana 23.1 km

  Mirador Rio Copacabana Hotel - Pool

  Mirador Rio Copacabana Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Rio de Janeiro, Brasil
  Mirador Rio Copacabana Hotel - Pool

  Det komfortable hotellet ligger i hjertet av den livlige bydelen Copacabana, 10 minutters gange fra stranden og metrostasjonen Siqueira Campos. Hotellet har svømmebasseng, restaurant og WiFi. Kvartalet byr på mange innkjøps- og underholdningsmuligheter som restauranter, barer og kaféer. Hotellet også et treningsrom, sauna samt en cocktailbar i loungen. Du tilbringer tre netter på Mirador Rio Copacabana Hotel (eller liknende).

  Rommene: Du bor på et rom, som er utstyrt med flatskjerms-TV, skrivebord, safe, telefon og eget bad.

  Les mer
  • +3
 2. Dag 4 - 8: Búzios

  I dag går reisen med buss mot Búzios, hvor du ankommer om ettermiddagen. Hotellet ligger ikke langt fra stranden, så etter en lang busstur kan du ta deg en forfriskende dukkert i de inviterende bølgene. På halvøya Búzios kan gjerne kalles paradis på jord der det ligger og frister med sine silkemyke sandstrender (tjue totalt) og lekende bølger. Du har 4 dager å nyte dette himmelske strandstedet med sol og varme, bading og aktiviteter. Unn deg for eksempel en båttur langs de perlehvite strendene i Brasil (kan kjøpes til). Dette området heter Arraial do Cabo og har i tillegg til hvite strender og klart, blått hav, en deilig karibisk atmosfære. I Búzios må du bare lene deg tilbake, nyte solen, havet, stranden og deilige brasilianske rytmer.

  På dag 8 blir du igjen hentet og tatt med til flyplassen for flyet tilbake til Norge. En fantastisk uke er over!

  Mirador Rio Hotel - Copacabana -> Pousada Barlavento - Village de Búzios 184.1 km

  Pousada Barlavento Jardim + Pool

  Pousada Barlavento Jardim eller lignende

  • Hotel
  • Armação dos Búzios, Brasil
  Pousada Barlavento Jardim + Pool

  Hotel Pousada Barlavento Jardim ligger i byen Búzios, 500 meter fra Joao Fernandes-stranden. Hotellet har et svømmebasseng på taket og bar på taket med vakker panoramautsikt over havet og vakre strender. Det er en badstue på hotellet, og du kan spille biljard i spillrommet. Butikker ligger rundt 1 km fra hotellet. Rommene er pent møblert og har klimaanlegg, TV, minibar, safe, WiFi og telefon. Badet er utstyrt med dusj, toalett og hårføner.

  Les mer
Tilvalg: Utflukter

 • Byomvisning i Rio de Janeiro: Hvis du skal oppdage en by på best mulig måte, er en guidet tur den perfekte måten å gjøre det på. På denne utflukten starter du mellom kl. 8:00 og 9:00 ved hotellet ditt og drar deretter ut på tur. Du besøker blant annet Sukkertoppen med kabelbanen og Corcovado-fjellet med den verdensberømte Kristusstatuen. En lunsj er inkludert og omvisningen varer til ca. kl. 17:00.
 • Båttur til Arraial do Cabo: Oppdag de perlehvite strendene i Brasil på en båttur.Fra båten ser du noen av de vakreste strendene i landet og underveis gjøres det forskjellige stopp så du kan svømme eller snorkle. Lunsj er inkludert og båtturen varer i 4 timer. Hele touren inkluderer transport og varer fra kl. 10:00 til 16.30.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 baby per rom.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til den Brasil. Kontakt den Brasils ambassade i Norden for mer informasjon: http://oslo.itamaraty.gov.br/pt-br/Main.xml

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Brasil. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret