Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Luksus, velvære med apertivo i Milano

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 netter
 • Milano
pris fra kr 3 469
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Spa og shopping i Milano! Bo 3 eller 4 netter sentralt i Milano med frokost og fly t/r.

Denne storbyopplevelsen er for deg som trenger en velfortjent pause. Motebyen Milano er en by av vakre kontraster, en ekte nord-italiensk perle som blander elegante 5*stjerners restauranter og koselige barer, stilfulle shoppingsentre og bohemske butikker, moderne arkitektur og historiske severdigheter! Nyt en fantastisk miniferie, preget av luksus og shopping i Milano!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på ADI Doria Grand Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Milano (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Storbytur i Milano

Milano er Italias nest største by og landets absolutte sentrum for mote og design. Gå på shopping i byens berømte motedistrikt, smak på det norditalienske kjøkken på en av de mange hyggelige restaurantene og kaféene og besøk noen av de spennende muséene. Milano byr på kulturelle opplevelser du sent vil glemme: besøk operahuset La Scala og det imponerende middelalderslott Castello Sforzesco, som i dag huser flere spennende muséer. Få også med deg den vakre gotiske domkirken på Piazza del Duomo, som er Italias største med plass til hele 40.000 mennesker!

ADI Doria Grand Hotel****

 • Hotel
 • Milano, Italia
Property

Fem minutter fra shoppinggaten Corso Buenos Aires og Milanos sentralstasjon, men ennå bortgjemt på en rolig sidegate finner du 4-stjerners Doria Grand Hotel. Det elegante hotellet har en restaurant med utsikt over en vakker fontene, og i baren arrangeres det jazzkvelder et par dager i uken. Hver morgen dukes det opp til en frokostbuffé med blant annet fersk frukt, brød, oster, charkuterier, brød og bakverk.

 • +6
Les mer

Dobbeltrom

De elegante rommene er innredet med luksuriøse mahogny møbler, store vinduer og vakre marmorbad. Rommet er også utstyrt med gratis WiFi, flatskjerm TV, skrivepult og en liten sittegruppe.

Å gjøre i Milano
 • Kunst - stikk en tur til kunstmuseet Pinacoteca di Brera (Via Brera 28) og nyt praktfulle mesterverk fra kunstnere som Caravaggio, Raffaello og Francesco Hayez. Benytt også anledningen til å se Leonardo da Vincis berømte The Last Supper på Santa Maria delle Grazie.
 • Shopping - Milano er Italias motekapital. På Garibali kvarteret, vil du finne det elegante kjøpesenteret 10 Corso Como. Langs gatene i Via della Spiga, Via Montenapoleone og Via Sant'Andrea, vil du finne eksklusiv mote fra Dolce & Gabbana, Prada og Valentino, og i det idylliske Brera-området kan du finne fantastiske retro og vintage skatter.
 • Nyt byens enorme kulinariske muligheter - Milano er kjent for sine stjernekokker. Byen har et variert mangfold av gastronomiske Michelin restauranter. Vi anbefaler å prøve restaurantene Vun, Marchesi akka Scala og Larte. Er ekslusive restauranter ikke helt din greie, men du elsker god og kreativ mat? Da bør du stikke til Navigli og Brera, her finner du flere trendye og kule steder, sjekk ut menyen på Shu kafé eller vinbaren Tasca.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt ca kr 48 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 3-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret