Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Sykkelferie på Middelhavets eventyrøy

 • Solreiser
 • Ses Cadenes
pris fra kr 7 739
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Klar for å utforske nydelige Mallorca på to hjul? 7 netters sykkelferie med hotell, halvpensjon, sykkelutleie og fly t/r. Pris per person i rom for 2.

Frodige skoger og turkisblått hav så langt øye kan se, litt av en utsikt mens du sykler avsted! Solide veier med varierte landskap, silkemyke strender og smakfull mat har gjort øyen populær blant syklister. Få med deg den verdenskjente sykkelruten Cap de Formentor før du koser deg på øyas livlige gater når solen er gått ned!

Tilbudet inkluderer:
 • Halvpensjon
 • Leie av sykkel med aluminiumsramme
 • Sykkel-service (Dersom noe blir ødelagt eller trenger reparasjon mens du er på tur)
 • Guidet sykkeltur mandag, tirsdag, torsdag og fredag.
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Førsteklasses sykkelferie på Mallorca

Den tidligere Tour de France vinneren Pedro Delgado sa i et intervju med en britisk avis at Mallorca er det perfekte stedet å sykle. Han forelsket seg i muligheten til å sykle på alt fra flatt terreng til bratte fjell, i tillegg til den upåklagelig utsikten. Øya tiltrekker dog ikke bare profesjonelle syklister! Både nybegynnere og spesielt interesserte blir sett pesende opp fjellveiene før de sykler smilende ned igjen. Mellom slagene kan du fylle kreftene ved bassengkanten og nyte solens varmende stråler mot kroppen. Det lokale mattilbudet er også utsøkt. Alle forhold ligger til rette for en fantastisk sykkelferie!

Grupotel Taurus Park

 • Hotel
 • Ses Cadenes, Spania
Grupotel Taurus Park - Exterior

Fem minutter fra stranden og omringet av de beste restaurantene og barene i området? Dersom dette høres fristende er oppholdet på Grupotel Taurus Park noe for deg. Dette sentrale hotellet har tennisbane, treningssenter, minigolf-bane samt svømmebasseng både inne og ute. Alle rom kommer med gratis WiFi. Dersom du trenger hjelp er den døgnåpne resepsjonen alltid tilgjengelig.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +11
Les mer

Enkeltrom

1 personer | Rom

Dette 19 kvadratmeter enkeltrommet kommer med stort bad med badekar, TV, safe (mot betaling), toalettsaker og klimaanlegg. Rommet er i tillegg utstyrt med gratis WiFi og balkong. Maks 1 gjest per rom.

Grupotel Taurus Park - Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dette 30 kvadratmeter dobbeltrommet kommer med stort bad med badekar, TV, safe (mot betaling), toalettsaker og klimaanlegg. Rommet er i tillegg utstyrt med gratis WiFi og balkong. Maks 2 gjester per rom.

Trippelrom

3 personer | Rom

Dette 35 kvadratmeter dobbeltrommet kommer med stort bad med badekar samt TV, safe (mot betaling), toalettsaker og klimaanlegg. Rommet er i tillegg utstyrt med gratis WiFi, balkong og sovesofa.
Maks 3 gjester per rom.

Sykkelruter

Mallorca er full av spennende sykkelruter. Her er våre favoritter!

 • Cap de Formentor. På halvøyen Formentor finner vi Mallorcas mest kjente vei, som har flere ganger er blitt kåret til et av Spanias fineste steder. Denne 19 kilometer lange veien blir akkompagnert av en slående utsikt over Middelhavet. Som lønn for strevet ender ruten ved et nydelig fyrtårn.
 • Coll de Soller. Denne 7 kilometer lange ruten gir deg fantastisk utsikt over byen Soller, hvor ruten starter, og øyas nordlige kyst. Ruten tar deg med til landskap krydret med sjarmerende oliventrær. Ruten er kjent for sikksakk-formasjonene man må navigere gjennom. Rutens endestasjon er Palma (Ma-11A). Den gjennomsnittlige helningen ikke er mer enn 6 prosent, men ikke la deg lure: svingene gjør ruten atskillig mer krevende.
 • Palma til Arenal. Denne flate ruten beveger seg ikke utenfor sykkelveien, noe som gjør den velegnet for familier og barn. Ruten starter i Paseo Marítimo de Palma. Herifra sykler man øst forbi Parque del Mar ved den verdenskjente katedralen La Seu. Ruten tar deg også gjennom småbyene Portixol og Ciudad Jardin, som begge har strender og forfriskninger. Etter 5,5 kilometer når du entestasjonen El Molinar - en koselig by med nydelig strand.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Informasjon om sykkelaktivitetene:

Start: Mellom 9h og 9,30h avhengig av gruppen på de relative dagene.
Møtepunkt: i butikken i første etasje på hotellet (angitt ved ankomst).
Varigheten av de forskjellige turene varierer og er avhengig av gruppens valgte km. Sykkelaktivitetene er levert av Fred Rompelberg Bicycle Holidays.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca (Mai-Oktober) kr 33 Per person per natt
 • Turistskatt ca (November-Mars) kr 8 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Enkeltrom
Maks 3 personer i et Trippelrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellrommet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret