Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Fjellferie i spektakulære Tyrol

 • Solreiser
 • Aschau im Zillertal
pris fra kr 9 949
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 netter på Gasthof zum Löwen med all inclusive. Inkludert fri tilgang til velvære, gratis aktiviteter, leiebil og fly t/r.

Ta med en venn, kjæresten eller kanskje hele familien til fjells! Tilbring fantastiske feriedager i midten av det imponerende fjellandskapet i Zillertal i Østerrike. I tillegg til sin praktfulle natur, finnes det mange morsomme aktiviteter for både store og små, eventyrlige turer i naturen og forfriskende dukkerter i det krystallklare fjellvannet. Dette er en all-inclusive reise og ditt koselige hotell vil servere deg alle måltider og drikke.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Gasthof zum Löwen
 • All-inclusive
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Munchen (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til spa og velværeområde
 • Gratis aktiviteter
 • Rabatt på Aktiv Zentrum Zillertal
Zillertal, Tyrol

Nyt den fantastiske atmosfæren i vakre Zillertal - området er kjent for sin friske fjelluft, utrolige naturomgivelser, klare fjellvann, vakre historiske bygninger, koselige tavernaer og idylliske gater. Gå på en tur gjennom den dype Zillertal-dalen og besøk de mange attraksjonene i området. Utforsk dype eventyrskoger og spaser langs den brusende Ziller-elven. Besøk den vakre innsjøen Achen, og ta et stopp ved den berømte byen Innsbruck.

Hotellet tilbyr også programmet Aktiv Zentrum Zillertal, noe som er perfekt for deg som liker en aktiv ferie. Her kan du prøve alt fra Geocaching og klatring i bratte lier eller ulike spennende vannsport. De fleste aktivitetene er gratis, resten vil du få en rabatt på. For mer informasjon om programmet, kan du spørre hotellets resepsjon.

Hotel Gasthof zum Löwen

 • Hotel
 • Aschau im Zillertal, Østerrike
Hotel 1

Hotellet åpnet i 1879, og ønsker deg velkommen til Zillertal. Den tradisjonelle elegante innredningen utstråler gammeldags sjarm midt i hjertet ved foten av de tyrolske fjellene. Hotellet har en fin beliggenhet og gjør det enkelt å utforske de beste turstiene i nærheten. På slutten av dagen kan du trekke deg tilbake i hotellets spa, hvor du kan finne autentisk finsk sauna, infrarød sauna og andre avslappende fasiliteter. På kvelden kan du slappe av i hotellets koselige bar, mens barna kan holde deg opptatt i spillrommet. All inclusive-pakken inkluderer måltider der du kan nyte Gasthof gourmetrestaurant.

 • +2
Les mer
Room - panorama

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er sjarmerende innredet i typisk Tyrol-stil og er utstyrt med eget bad, TV, safe og hårføner. De fleste rommene har også egen balkong eller terrasse.

Room 1

Familierom

Familierommene har plass til 2 voksne og opptil 3 barn mellom 0-16 år. Akkurat som dobbeltrommene er rommene innredet i sjarmerende alpestil og utstyr med med eget bad, TV, safe og hårføner. De fleste rommene har også egen balkong eller terrasse.

All-inclusive

Denne pakken tilbyr et all-inclusive opphold. Det inkluderer også middag på ankomstdagen og frokost på avreisedagen. Se her for detaljer:

 • Frokostbuffé
 • Lunsj med suppe, salater og småretter (kl. 12.30-13.30)
 • Kaffe og kake
 • Miiddagsbuffé eller meny
 • Grillkvelder (juni til september, avhenger av været)
 • Fra kl. 10.00-21.00: Øl, vin og alkoholfrie drikkevarer
 • NB! Merk at du selv må betale for eventuelle drinker med brennevin - kun øl og vin er inkludert
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for dobbeltrom

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-16 år
Familierom: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og maks 3 barn 0-16 år.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-9 år bor gratis på hotellet og betaler og betaler full pris på flyet
Barn 10-13 får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 14-16 får 10% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn fra 17 regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg

Parkering

Parkering er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Tyrol. Fra flyplassen i Munchen tar det ca 2 timer å kjøre til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret