Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Venninnetur med spa og middag på Vestlia

 • Weekendtur
 • Geilo
pris fra kr 2 199
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en aldeles herlig spa- og skiweekend på Geilo. Inkl. 2 netter på Vestlia Sparesort med frokost og middag.

Den prisvinnende sparesorten, Vestlia Sparesort, ønsker deg velkommen en fantastisk miniferie! Satt i hjertet av Geilo, omgitt av vakker fjellnatur og landlige omgivelser tilbyr hotellet en eventyrlig vinteratmosfære, i tillsgg til noen av Norges beste skiløyper. Etter en aktiv dag i bakkene, kan du trekke deg tilbake på drømmehotellet og unne musklene et varmt boblebad, en dukkert i bassenget og avslapping i saunaen, før du stimulerer smaksløkene med en deilig middag i hotellets fine restaurant. En pause på Vestlia Sparesort er balsam for kropp og sjel.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Vestlia Sparesort
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Gratis tilgang til spa- og velvære område
 • Gratis parkering
Geilo - Norges vinterhjerte

Geilo tilbyr et bredt spekter av både vinter- og sommeraktiviteter, en rekke shoppingmuligheter og koselige kafeer. Som et av de aller første skiområdene i Norge med skitradisjoner er Geilo kjent som det ekte vinterhjertet i landet. Med høye fjell og dype, store skoger er mulighetene for både alpint og langrenn helt perfekt. Over 500 km langrennsløyper og hele 39 alpinbakker garanterer enestående skidager!

Vestlia Sparesort

 • Hotel
 • Geilo, Norge
Pool

Vestlia Sparesort har en perfekt beliggenhet på Geilo. Omgitt av skogkledde fjell, og ski- og sykkelstier, ligger dette eksklusive skianlegget mellom Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalparker. Rykende fersk frokost serveres hver morgen, og middagen kan nytes i hotellets restaurant. Hoteller har et ekstensiv spaområde, boblebad, tre oppvarmede innendørsbasseng (1 for barn), en 3-etasjers vannsklie og en gym.

 • +2
Les mer
Double room

Dobbeltrom

De koselige rommene har balkong med fjellutsikt, flatskjerm og kostnadsfri Wi-Fi. Alle rom er i tillegg utstyrt med private og oppvarmede bad med toalett og dusj eller badekar.

Spaferie på Vestlia Resort

Sett deg selv i fokus

 • Vestlia Spa tilbyr hele 1000 kvm med velvære! Hvert minutt tilbragt her er et steg mot et sunnere liv og en fredfull sjel. I dette tilbudet kan du ta nytte av hele spaområdet og unne deg total avslapning og nytelse. Resorten jobber i tillegg med noen av landets fremste spaterapeuter som kan hjelpe deg å finne den beste behandlingen for akkurat dine behov. Mot en avgift kan du også bestille alt fra hudpleie til massasjer.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Fly og annen transport
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Vestlia Resort AS. Du inngår en direkte avtale med Vestlia Resort AS. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 2 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret