Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Amsterdam & tulipanparadiset Keukenhof

 • Opplevelse
 • Amsterdam
pris fra kr 1 769
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Amsterdam! 2-4 netter på sentralt hotell med frokost, dagsutflukt til tulipanparken Keukenhof + fly t/r.

Tulipaner og vårblomster - nederlenderne vet hvordan de skal ferie våren! Opplev våryre Amsterdam når byen er som vakrest med blomsterdekorasjoner langs broer og torg og uteserveringer som våkner til liv. Med sentralt hotell ved byens eksklusive shoppinggate og en dagsutflukt til tulipanparken Keukenhof kan din reise ikke bli annet enn uforglemmelig!

Tilbudet inkluderer:
 • Dagsutflukt til en typisk tulipangård og til tulipanparken Keukenhof inkl. transport og hopp-over-køen billetter (på dag 2)
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Cornelisz
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Amsterdam (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Vårvakre Amsterdam & tulipanparadis

Sjarmerende Amsterdam ønsker sine besøkende velkommen med pittoreske kanaler, stolte kanalhus, verdenskjente museer som Anne Franks hus og Rijksmuseet, såvel som koselige restauranter og kaféer. Amsterdam er på sitt beste i vårdrakten! Når våren kommer fylles byens smale gater av sjarmerende uteserveringer og blomster i alle retninger. Hva er vel da hyggeligere enn å sette seg ned langs en kanal og nyte en lokalbrygget øl mens folkelivet vrimler. Våren er perfekt for en dagsutflukt til blomsterparadiset Keukenhof og en tur innom en ekte nederlandsk tulipangård!

Hotel Cornelisz

 • Hotel
 • Amsterdam, Nederland
Hotel

Moderne Hotel Cornelisz ønsker sine gjester velkommen med en stilig nederlandsk design og en rolig beliggenhet i elegante Amsterdams museumkvarter. Hver morgen nyter du hotellfrokosten og trenger kun å gå en liten tur ut på gaten så står du allerede på Museumsplein og noen av Amsterdams store severdigheter som Rijksmuseum og Leidseplein. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og gratis WiFi finner du i alle rom.

 • +1
Les mer
Single room

Enkeltrom

1 personer | Rom

Rommene tilbyr moderne komfort og en fargerik innredning. Rommet er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe, strykebrett samt privat bad med dusj og badeartikler. Det er til og med trippeltrom er tilgjengelige.

Superior twin room

Superior tvillingrom

2 personer | Rom

Rommene tilbyr moderne komfort og en fargerik innredning. Rommet er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe, strykebrett samt privat bad med dusj og badeartikler. Det er til og med trippeltrom er tilgjengelige.

Triple room

Trippelrom

3 personer | Rom

Rommene tilbyr moderne komfort og en fargerik innredning. Rommet er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe, strykebrett samt privat bad med dusj og badeartikler. Det er til og med trippeltrom er tilgjengelige.

Utflukt til tulipanparadiset Keukenhof

Møt vårens fargerike prakt i verdens største blomsterpark, Keukenhof, som ligger ca 45 minutter sør for Amsterdam i byen Lisse. Nyt blomster i regnbuens farger og la deg fortrylle av parkens over 7 milloner blomster - alt fra tulipaner og hyacinter til blåklokker og påskeliljer. Vandre eller sykle langs parkens 15 kilometer lange nett av slingrende stiger og pust inn den friske vårluften!

 • I 2018, Keukenhof er temaet “Romantikk i blomster”. Den vakreste vårparken i verden med sitt hav av fargerike blomster, vil garantert gi en romantisk stemning.
 • Den historiske parken ble designet halvveis i Romantikken (1857) som en hage til slottet, Kasteel Keukenhof. Siden 1950 har millioner av tulipaner blomstret i den sjarmerende atmosfæren rundt dammen med sin vakre utsikter og flere hundre år gamle bøketrær. Mange generasjoner har hatt mange hyggelige øyeblikk her. Ta med deg en spesiell person og føl romantikken i Cupid Garden eller Love Paradise. Si det med blomster… Blomstershowene vil også ha romantikk som sitt hjem tema. Roseshowet vil være større enn noensinne: den røde rosen, et symbol på ekte kjærlighet. I 2018, har Keukenhof igjen planlagt et nydelig tulipanmosaikk med 50,000 blomster.
 • Keukenhof-sesongen konkluderes med romantikk på Keukenhof, en klassisk musikkfestival som finner sted blant parkens tulipaner
 • Tilbudet inkluderer busstransport fra sentrale Amsterdam til Keukenhof og tilbake i buss med aircondition, besøk til en tulipangård med guidet tur på veien til Keukenhof, hopp-over-køen-billett til Keukenhof, kart over parken samt en tulipanløk som suvenir
 • Du har 3 timer på deg til å utforske Keukenhof på egen hånd før det er på tide å dra tilbake til Amsterdam med din transport.
 • Keukenhof er åpen i 2 måneder i året og din billett gjelder kun for et besøk mellom 22. mars og 13. mai 2017.
 • Turen er på dag 2 av ditt oppholdet og varer i ca. 6 timer med avgang på morgenen.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Tips for dine omgivelser:

Du bor i nærheten av Amsterdams utsøkte museumkvarter, så grip sjansen og besøk en eller flere av byens mest kjente museer! Beundre de unike kunstsamlingene på Rijksmuseum og Van Gogh-museet eller besøk det moderne kunstmuseet Stedelijk. Til og med Diamantmuseet ligger i samme kvartalet -det er ikke like stort som de andre, men desto mer underholdende!

Se til å ha litt plass igjen i kofferten, du bor nemlig på en av byens mest eksklusive shoppinggater som er blitt utnevnt til verdens tredje beste shoppinggate. P.C. Hoofstraat er stolt over alt fra Massimo Dutti, Tommy Hilfiger og MaxMara til Louis Vuitton, Tiffany & Co og Chanel.

Amsterdams "Central Park", Vondelpark, ligger rett bak hotellet ditt. Nyt en oppfriskende gåtur i denne vakre parken og om været tillater det er det herlig å ta en drink på en av parkens uteserveringer!

Leter du etter etter et koselig sted å tilbringe kvelden? Vend nesen mot ølkaféen Gollem (900 meter fra hotellet ditt) med et utsøkt av nederlandske, belgiske og andre spesialølsorter. Her serveres også snacks, lunsj og middag.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt på 3.50 € per person per natt som betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Dobbeltrom: minst og maks 2 personer
Trippelrom: minst og maks 3 personer

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn fra 2-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt plassert på P.C. Hooftstraat, 3 minutter fra Vondelpark og 5 minutters spasertur fra Leidseplein. Utenfor hotellet er det også gode kollektivtransport forbindelser, flere av trikkene går også til sentralstasjonen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret