• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Ferie på Costa del Sol med halvpensjon

 • Solreiser
 • 7, 9, 11 eller 14 netter
 • La Cala de Mijas
Nyhet
pris fra kr 3 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 7 ganger

Bestill reise til Costa del Sol! Fly t/r Malaga og tilbring 1-2 uker med halvpensjon i behagelige omgivelser.

Pakk kofferten med solkrem og solbriller - reisen går til solkysten i Spania! Ved ditt 4-stjerners hotell står du opp til blått hav før du spaserer ned til stranden! Her oppdager du den hvite byen Mijas som slynger seg opp fra gylne sandstrender til grønnkledde bakketopper i omgivelsene. Med en bok i hånden og sand mellom tærne er dette bare begynnelsen på din velfortjente ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • VIK Gran Hotel Costa del Sol: 7, 9, 11 eller 14 netter
 • Med halvpensjon
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Costa del Sol

Mijas er en sjarmerende liten fjellandsby på den spanske kyststripen Costa del Sol, som lokker med over 300 soldager i året! I Mijas står de karismatiske husene som perler på en snor blant grønne furutrær, eksotiske blomster og historiske monumenter. La Cala de Mijas, hvor ditt hotell ligger, er et badested hvor du kan nyte lange dager på stranden, teste badevannet og nyte livet til det fulle i en billedskjønn setting. I Mijas holder de seg tro til gamle tradisjoner og byen byr på en livlig atmosfære med sine mange gatemarkeder, rungende gatemusikk og glade flamenco-dansere som fyller gatene hver lørdag i juli og august.

VIK Gran Hotel Costa del Sol

 • Hotel
 • La Cala de Mijas, Spania
Nynyny

Hotellet ligger i Cala de Mijas, kun en kort biltur unna Málaga, Marbella og Fuengirola. Du bor tett på stranden og det finnes flere grønne og fine golfbaner i nærområdet. På hotellet vil du få full oppvartning fra morgen til kveld, og hotellet har utendørs badebasseng og en herlig solterrasse. På det 4-stjerners hotellet kan du dyrke sol, nyte et par kjølige cocktails i baren eller bare slappe av i en liggestol ved svømmebassenget. Det er også aircondition for varme dager og oppvarming for kjøligere dager. Maten i restauranten består hovedsaklig av spesialiteter fra middelhavsområdet, som du kan nyte morgen og kveld med din inkluderte halvpensjon. Hotellet arrangerer forskjellige aktiviteter, og det er et underholdningsprogram ved svømmebassenget om kvelden. Frem til 31. oktober har du adgang til terrassen med havutsikt, hvor det er liggestoler og parasoller, som du fritt kan benytte deg av.

 • +7
Les mer
Room - NEW

Dobbeltrom med delvis havutsikt

De lyse rommene ved hotellet har alle et hyggelig interiør med parkett og en egen terrasse med havutsikt. På rommet finner du aircondition og oppvarming, minibar, TV, telefon og et fullt utstyrt bad med diverse toalettartikler.

room

Familierom

Det store familierommet har en fin innredning med parkettgulv samt egen terrasse med havutsikt. I rommet finner du minibar, TV, aircondition og oppvarming samt et privat bad med nødvendige toalettartikler. Det er 2 kingsize senger i dette familierommet.

Dobbeltrom med havutsikt i øvre etasje

Du kommer til å bo i et romslig og behagelig dobbeltrom med lys innredning og havutsikt i de øvre etasjene. Alle rom er utrustet med aircondition og oppvarming, satellitt-TV, sittegruppe, samt eget bad med dusj og hårføner. Du har også fri tilgang til WiFi i hotellets lobby.

Mijas og omgivelsene

Kysten ved Mijas strekker seg over 12 km og kjennetegnes av de koselige gatene med hvite hus og fargerike blomster. Ikke langt unna finner du både Marbella og Malaga, og det frister kanskje til en dagstur? Våre tips:

 • Du er kun 24 kilometer unna Marbella, en koselig by med boutiques og restauranter. I gamlebyen får du smaken på det ekte Andalusia med et besøk på en Tapasbar i de livlige gatene og blomstene.
 • Fuengirola ligger også i nabolaget kun 11,5 kilometer fra hotellet. Hver tirsdag kan du besøke et hyggelig marked og en strand på 8 km.
 • Besøk det mauriske slottet Castillo Sohail, havnen, romerske gjenstander på Paseo Maritimo eller spansk flora og fauna i dyrehagen.
All-inclusive omfatter (må legges til i bestillingen):

Alle måltider, snacks, iskrem og cocktails i barene og restaurantene i tilbudet.
Vann, kullsyreholdig drikke, husets vin og øl, lokal likør og husets cocktails i barer og restauranter.
Kaffe, te og kaker
Fri tilgang til vår restaurant: Frokost, lunsj og middag ved den internasjonale restauranten “Miró” med buffé og Show Cooking.
Fri tilgang til de 2 barene hvor husets lokale drinker serveres: Pool Bar og Saloon Bar.
NB! All inclusive er ikke tilgjengelig mellom 1. november - 28. februar.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom med delvis havutsikt
Maks 3 personer i et Dobbeltrom med havutsikt i øvre etasje
Min 4 personer og maks 2 voksne og 2 barn opptil til 11 i et Familierom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 1 447 - kr 2 894 på hotellprisen

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig gratis i hotellobbyen.

Åpningstider svømmebasseng

Bassenget er åpent mellom 10:00 og 18:00.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

NB! All inclusive

NB! All inclusive er ikke tilgjengelig mellom 1. november - 1. april.

Beliggenhet

Hotellet ligger på stranden ved La Cala de Mijas mellom byene Fuengirola, Málaga og Marbella. Málaga flyplass ligger ca. 30 km unna ditt hotell.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret