Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Kypros - Middelhavets paradisøy

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Larnaka
pris fra kr 4 739
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tid for strandliv og varme på Kypros! Tilbring en uke vekk fra mas og kjas. Inkludert fly, frokost og transport.

Oppdag Kypros' enestående kultur og natur. Eldgamle templer står side om side med grandiose kristne og mulimske mesterverk. Vakre flamingoer står med ett ben i salte innsjøer og leter etter mat. Høres det ikke vakkert ut? Denne middelhavsøyen, som forresten har 340 soldager i året, lar oss velge og vrake mellom gresk og tyrkisk kultur mens vi varmer oss i solen!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Amorgos Boutique Hotels
 • Frokost hver morgen (Halvpensjon kan legges til)
 • Utebasseng året rundt
 • Gratis WiF
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r til Larnaca (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
Kypros - én øy, tre identiteter

Plasseringen mellom tre kontinenter har gjort Kypros til et unikt sted. Øyas nordlige del er befolket av tyrkisk-kyprioter mens i sør finner vi grekere og briter. Dette vitner om en rik og spennende historie, som du kan bli en del av. Moskeer, gresk-romerske templer og venetianske festninger krydrer øya. Hva med å ta en tur til det tyrkiske Skala-distriktet og bli fortapt i koselige keramikkverksteder og kafeer? Det er også godt å vite at uansett hvor du befinner deg vil du til enhver tid være omringet av fantastiske landskap av innsjøer og frodige skoger.

Mattilbudet er variert og eksotisk med utsøkte viner til. Og sist, men ikke minst: Alt dette kan du oppdage mens solen stråler holder deg varm og glad.

Amorgos Boutique Hotel

 • Hotel
 • Larnaka, Kypros
Inngang

Dette stilrene og moderne hotellet passer som hånd i hanske til din avslappende solreise. Stranden er bare 3 minutter unna, og Larnakas mange kafeer, barer og restauranter er rett rundt hjørnet. Ta det rolig med en cocktail i baren etter en lang dag med shopping og strandmoro!

 • +4
Les mer
Standardrom

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er stilrent innredet og kommer med behagelig seng, TV, air-condition, skrivebord og stoler. Rommer har også privat bad med dusj, toalett og hårføner.

Superior-rom

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom har de samme fasilitetene som det ordinære dobbeltrommet, i tillegg til en ekstra seng og mer plass.

Reisetips!

De varme bølgene strekker seg så langt de klarer på den finkornete stranden. Så kommer tyngdekraften og drar vannet tilbake til det krystallklare havet igjen. Familier og par i alle aldre fra hele verden koser seg i solen. Vi er på sørkysten av øyen. Nærmere sagt øyas tredje største øy, Larnaka. Hva annet kan man gjøre her?

 • Skipsvraket Zenobia. I 1980 sank det enorme skipet MS Zenobia i havnen i Larnaka. Med seg til dypet tok den med seg en last verdt over 200 millioner euro. Dette spennende dykke-objektet er flere ganger rangert som et av fremste vrakene å utforske for dykkere.
 • Hala Sultan Tekke er en muslimsk bygning satt sammen av moske, mausoleum, minaret og kravplass. Den er en av de viktigste stedene for tilbedelse, rett etter Mekka, Medinaen i Saudi Arbia og Al Aksha i Jerusalem.
 • Strandpromenaden Phinikoudes er nydelig. Navnet betyr "små palmetrær", så du kan tenke deg hvor idyllisk det ser ut der. Her kan du virkelig nye strandlivet til det fulle!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 23:30

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom
Maks 3 personer i et Større dobbeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Rabatt for tredje voksen

Den tredje voksne reisende får rabatt etter reisedato og -lengde.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret