Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Spansk sol på Costa Brava

 • Solreiser
 • Lloret de Mar
pris fra kr 5 219
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Velkommen til den spanske kysten: 7 netter med helpensjon, transport & fly t/r.

Velkommen til Lloret de Mar på Costa Bravas solfylte kyst! Brett ut håndkleet på den gylne stranden, ta en svømmetur i bassenget eller kos deg i en avslappet loungebar med utsikt til klart, blått hav. Opplev den søreuropeiske livsgleden og autentisk spansk mat, gode glass rødvin og flamenco-rytmer til sent på natt. Nyt livet ved den spanske kysten!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Blue Sea Hotel Montevista Hawai
 • Helpensjon
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport t/r mellom flyplass og hotell
Costa Brava - den solfylte middelhavskysten

Bli med til den spanske kysten Costa Brava, og opplev de mange fordelene med denne feriefavoritten. Lloret de Mar er en av Europas mest populære feriebyer og her finnes et herlig strandliv, utsøkt mat og mye underholdning for alle aldre. De gylne strendene inviterer deg til å sole deg og svømme i de blå bølgene og dessuten er kysten med sine mange klipper det perfekte stedet for både snorkling og dykking. Bak de vakre strendene ligger havnepromenader og fjellkjeden Pyrenéene. Mellom de høye fjelltoppene ligger fantastiske naturlandskap der det også finnes flere gode turstier.

Blue Sea Hotel Montevista Hawai

 • Hotel
 • Lloret de Mar, Spania
Blue Sea Montevista-Hawai Pool

Dette hyggelige hotellet ligger i feriebyen Lloret de Mar og har en god beliggenhet med kun 800 meter til både stranden og byens sentrum. Ved det utendørs svømmebassenget kan du slappe av på liggestolene, og når tørsten skal slukkes, er det mulig å bestille kalde forfriskninger i bassengbaren. Til de minste tilbyr hotellet et barnebasseng og et lekeområde, og om kvelden vil det være underholdning for alle aldre. I hotellets restaurant kan du få servert alle dagens måltider.

 • +3
Les mer
Blue Sea Montevista-Hawai Double room 1

Dobbeltrom/Tvillingrom

Dobbeltrommene er innredet i lyse og enkle farger og kan romme maks. 3 voksne. På rommet finner du en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt mulighet for en ekstra oppredning. Dessuten har rommet, aircondition, TV, telefon, WiFi (mot betaling) og safe (mot betaling) samt eget bad med hårføner.

Blue Sea Montevista-Hawai Double room 2

Enkeltrom

Hotellets enkeltrom er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt eget bad med hårføner. På rommet er det aircondition, TV, telefon, WiFi (mot betaling) og safe (mot betaling).

Tips i Lloret de Mar

 • Er du glad i å gå turer er det mange flotte turer på Lloret de Mar. Kystturen fra Museum del Mar til Fenals Beach vil ta deg ca. 40 minutter å gå, og tar deg via Garbí Point, der du fortsetter videre til Sa Caravera Beach, statuen Fisherman's wife, til St. Joan Castle før du går trappen ned til promenade til Fenals. En grei tur for alle former, der du nyter utsikten til havet underveis.
 • Tossa de Mar ligger kun 20 minutter unna med offentlig transport. Byen stammer fra det 12. århundret, og byen ligger fremdeles innenfor de opprinnelige, middelalderske murene. Her finner du også en historisk villa fra det 4. århundret.
 • Ved Platja de Fenals ligger Punta Garbi Lounge & Chill Out, hvor du kan nyte en deilig drink (kanskje etter vandreturen fra Museum del Mar?) i en av loungestolene med avslappende musikk fra høytaleren og bølgesus i bakgrunnen.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca 15 kr per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom/Tvillingrom
Maks 1 person i et Enkeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret