• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i hjerte av Nord Amerika

Rundreise 15 netter USA

per person fra kr 20 079
basert på 2 personer

Rundreise i USA: Opplev det beste av Colorado, Wyoming og South Dakota inkl. 14 netter på hotell, leiebil og fly t/r!

Tenk deg en roadtrip i det ekte, ville Amerika. Fra små hus spredd over prærien til støvete landsbyer der tiden har stått stille i årevis. Kjør fra stat til stat i spektakulære landskap av svingete elver, dype skoger og friske innsjøer, samtidig som du nyter synet av et vakkert bakgrunnsteppe av snødekte fjelltopper. Denne reisen puster av uforglemmelige øyeblikk og praktfulle opplevelser ved Mount Rushmore, Rocky Mountains, Yellowstone, Black Hills Forest og mye mer! La drømmereisen starte nå!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Doubletree by Hilton Denver Stapleton North (eller lignende)
 • 1 natt på Little America Hotel Cheyenne (eller lignende) i Cheyenne
 • 2 netter på Best Western Ramkota Hotel (eller lignende) i Rapid City
 • 1 natt på Holiday Inn Sheridan (eller lignende) i Sheridan
 • 1 natt på Holiday Inn Cody (eller lignende) i Cody
 • 2 netter på Lake Lodge of (eller lignende) i Yellowstone National Park
 • 1 natt på The Virginian Lodge (eller lignende) i Jackson
 • 1 natt på Best Western Outlaw (eller lignende) i Rock Springs
 • 1 natt på Holiday Inn Steamboat Springs (eller lignende) i Steamboat Springs
 • 1 natt på The Ridgeline Hotel (eller lignende) i Estes Park
 • Fly t/r Denver Colorado (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Parkering ved alle hoteller
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumskostnader
 • Frokost og andre måltider
Kort oppsummering av reiseruten

Du starter eventyret ditt i Denver som er hovedstaden av Colorado. Du bor 2 netter i Denver før du reiser videre til Cheyenne i Wyoming, her overnatter du 1 natt. Fra Cheyenne kjører du til Rapid City i South Dakota hvor du tilbringer 2 netter, etterfulgt av 1 natt i Sheridan, tilbake i Wyoming. Deretter kan du glede deg til 1 natt i historiske Cody, og hele 2 netter i imponerende Yellowstone National Park. Etter Yellowstone National Park tilbringer du 1 natt i Jackson, 1 natt i Rock Springs, 1 natt i Steamboat Springs og 1 natt i vakre Estes Park i Nord Colorado, før du tilbringer reisens siste natt tilbake i Denver. Les videre for lære mer om den fantastiske reisen!

 1. Dag 1 & 2: Denver

  Velkommen til USA! I dag kommer du Denver Airport, hvor du henter din leiebil med en gang og kjører til ditt første hotell. Avhengig av ankomsttid kan du fortsatt ha mulighet til å utforske denne herlige byen allerede den første dagen. Denver er hovedstaden i delstaten Colorado og den største byen i Rocky Mountains. På grunn av sin høye beliggenhet (mer enn 1600 meter over havet), kalles Denver også The Mile-High City. Her i Denver finner du den lengste gaten i Amerika, Colfax Avenue er hele 41 km lang. Denver byr på uendelige fine restauranter, koselige puber og barer og ikke minst, fantastiske flotte byparker.
  Denver er et metropol som daterer seg tilbake til den gamle vesten. Larimer Square, byens eldste kvarter har synlig arkitektur fra 1800-tallet. Spennende museer inkluderer Denver Art Museum, et ultramoderne kompleks kjent for sin samling av urfolksarbeid, og herskapshuset til den berømte Titanic-overlevende Molly Brown.

  Denver Airport -> DoubleTree by Hilton Hotel Denver-Stapleton North 29.0 km

  Doubletree by Hilton Denver Stapleton North

  Doubletree by Hilton Denver Stapletoneller lignende

  Hotel Denver, USA

  Dette Hilton hotellet ligger i Denver, ca 15 km fra sentrum. Hotellet har et utendørsbasseng, treningssenter og vaskeritjenester. Det er også en restaurant hvor du kan spise frokost, lunsj eller middag. I salongen kan du kose deg med en drink etter spennende dager med sighsteeing.

  Flatskjerm-TV, kaffekoker og gratis WiFi tilbys i hvert rom, i tillegg til tradisjonell innredning og spesialdesignede senger. Alle rom har eget bad med badekar / dusj og hårføner.

  Les mer
 2. Dag 3: Cheyenne

  Etter 2 netter i Denver, går reisen nordover til Cheyenne som er hovedstaden og den største byen i Wyoming. Byen er ofte forbundet med cowboys og rodeo's, altså så amerikansk som det går an til å bli! Cheyenne utstråler den virkelige "Old West" atmosfæren, som du kjenner fra filmer av den ville vesten. Et kulturelt stopp på Old West Museum og State Capitol Building er absolutt vert å få med seg. Ellers kan du nyte byens trivelige gater, spise et autentisk amerikansk måltid og hygge deg på byens koselige puber som ofte byr på live musikk og dans.
  Du bor i Cheyenne i 1 natt før du kjører videre mot Mt. Rushmore og Badlands National Park.

  DoubleTree by Hilton Hotel Denver-Stapleton North -> Little America Hotel & Resort - Cheyenne 158.9 km

  Little America Hotel & Resort - Cheyenne - bedroom

  Little America Hotel Cheyenne****eller lignende

  Hotel Laramie County, USA

  Dette stilige hotellet er omgitt av praktfull natur og har et romslig utendørsbasseng med solterrasse, peisrom, golfbane og treningssenter. Hotellet har i tillegg en koselig kafe og restaurant.

  De romslige 43 m² rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg, strykefasiliteter, kjøleskap, TV, telefon og eget bad med hårføner, dusj eller badekar. Hotellet tilbyr gratis WiFi.

  Les mer
 3. Dag 4 & 5: Mt. Rushmore & Badlands National Park

  Tid til å krysse av den neste amerikanske staten på kartet: South Dakota! Via praktfulle Custer State National Park og Wind Cave National Park, kjører du til ikoniske Mount Rushmore. Dette nasjonalmonumentet er 18 meter høyt og består av granitthakkede skulpturer av de amerikanske presidentene Washington, Jefferson, Theodore Roosevelt og Lincoln. Arbeidet med dette monumentet begynte i 1927, og jobben varte i 14 år.
  Du kjører også langs Crazy Horse Memorial, som ligger 30 km fra Mount Rushmore. Dette fascinerende monumentet er til ære for det innfødte folket i Nord-Amerika.
  I natt bor du på et hotell i den hyggelige byen Rapid City, som ligger øst for Black Hills National Forest i det vestlige South Dakota.
  På dag 5 av turen har du tid til å utforske resten av området. Badlands nasjonalpark som ligger ca 100 km fra hotellet, er virkelig verdt å besøke. Landskapet her er preget av omfattende prairie-sletter og dype raviner. I tillegg kan du få øye på vakre og ville dyr.

  Little America Hotel & Resort - Cheyenne -> Best Western Ramkota Hotel 468.8 km

  Best Western Ramkota Hotel - Bedroom

  Best Western Ramkota Hoteleller lignende

  Hotel Rapid City, USA

  Dette enkle hotellet ligger 4,2 kilometer fra Rushmore Plaza Civic Center og 17 kilometer fra Rapid City Regional Airport.
  Hotellet tilbyr gratis WiFi og parkering, samt en uformell restaurant og bar. Andre fasiliteter er treningssenter, innendørsbasseng og eget badeland.Frokost serveres mot et pristillegg som betales på stedet.

  Alle de moderne rommene er utstyrt med TV, en dobbeltseng eller to enkle senger, og egne bad med dusj eller badekar.

  Les mer
 4. Dag 6: Black Hills National Forest

  I dag kjører tilbake til Wyoming State. På veien kjører du forbi magiske Black Hills National Forest, en gigantisk nasjonal skog som strekker seg over et område på ikke mindre enn 5066 km². Dette området er en ekte edelsten for naturelskere. I parken fører så mye som 725 km med gangstier deg til vakre skjulte steder av mystiske innsjøer og ville blomsterenger. Det kan finnes store sjanser for at du vil du møte spesielle og trivelige dyr som fjellgeit og kronhjort. Ta deg tid til å nyte harmonien og freden som skogen har å tilby. før du kjører mot ditt neste hotell som ligger midt i den ville vesten.

  Best Western Ramkota Hotel -> Holiday Inn Sheridan-Convention Center 387.9 km

  Holiday Inn Sheridan- Front

  Holiday Inn Sheridaneller lignende

  Hotel Sheridan, USA

  Dette enkle forretningshotellet ligger 3,1 kilometer fra Sheridan County Airport og 4,4 kilometer fra Sheridan County Museum. Hotell tilbyr gratis WiFi og gratis parkering. Hotellet har et spa, 2 restauranter, en hyggelig bar, et innendørs basseng og boblebad.

  De fargerike og moderne rommene tilbyr gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV med kabelkanaler, samt kaffetrakter og skrivebord. Alle rom har private bad med dusj eller badekar.

  Les mer
 5. Dag 7: Cody

  I dag kjører du vestover gjennom Granite Pass og Bighorn Scenic Byway, langs store skoger og imponerende daler. Endestoppet for dagen er Cody, som gir et ekte møte med The Wild West. Cody er spesielt kjent for sin enorme cowboykultur. Byen ble grunnlagt på slutten av det nittende århundre av Buffalo Bill, en kjent figur fra den ville vesten. Innbyggerne er spesielt stolte av det de selv kaller 'rodeo hovedstaden i verden' og i sommermånedene er det et daglig rodeo-sted. Gå ikke glipp av et besøk til Old Trail Town, et friluftsmuseum med ulike historiske bygninger som kommer fra Codys tidligste tid, da bosetningen ble grunnlagt som en inngangsport til den ville vesten. Selve Cody føles som et levende museum i seg selv: Et syn og en stemning som kun finnes i ekte Wild West filmer, støvete sandgater med trevogner, trehytter og tømmerhus med amerikanske flagg som flagrer stolt i vinden.

  Holiday Inn Sheridan-Convention Center -> Holiday Inn Cody-At Buffalo Bill Village 240.5 km

  Holiday Inn Cody - Front

  Holiday Inn Codyeller lignende

  Hotel Cody, USA

  Dette moderne hotellet ligger en 3-minutters kjøretur fra Yellowstone Regional Airport, en 4-minutters kjøretur fra Buffalo Bill Center of the West. Fasiliteter inkluderer en uformell restaurant, cocktailsalong, utendørsbasseng, treningssenter, samt gratis parkering.

  De moderne rommene har flatskjerm-TV og skrivebord, samt kabel-TV med premiumkanaler og kaffetrakter. Det er gratis WiFi på alle rom, samt et utvalg av harde og myke puter. Alle rom har private bad med dusj eller badekar.

  Les mer
 6. Dag 8 & 9: Yellowstone National Park

  I dag forlater du Cody, og kjører du lenger vestover, over den fantastiske Buffalo Scenic Byway. Underveis vil du bli behandlet med spektakulære utsikter av et varierende landskap som endrer seg minutt for minutt. Ditt endelige reisemål i dag er en av landets eldste nasjonalparker: Yellowstone National Park. Yellowstone garanterer en fantastisk vakker naturopplevelse, dette er et av de mest uberørte stedene i hele USA. Parken er territoriet og hjemmet til nydelige dyr som bisoner, ulver, grizzlybjørn og flere typer elg. Grip også sjansen nå til å besøke flere spennende geysere. Den mest kjente geyseren er "Old Faithful", som brister hver 45 til 125 minutter og er derfor svært forutsigbar.
  Videre, i Yellowstone National Park finner du skarpe turkise innsjøer, sammenstøtende fosser og eventyrlig elver. På dagene 8 og 9 av turen har du god tid til å oppdage parken på egenhånd. En uforglemmelig opplevelse!

  Holiday Inn Cody-At Buffalo Bill Village -> Lake Lodge 129.3 km

  Yellowstone National Park Lake Lodge

  Lake Lodgeeller lignende

  Hotel Teton County, USA

  Dette hotellet ligger i nærheten av Yellowstone Lake i Yellowstone National Park. Hotellet har en komfortabel salong og en restaurant.

  De lette rommene har eget bad med badekar eller dusj. Wifi er tilgjengelig mot en avgift som betales på stedet-

  Les mer
 7. Dag 10: Grand Teton National Park & Jackson

  I dag forlater du Yellowstone National Park og fortsetter til Jackson, Wyoming. Vakre Jackson er en by som ligger sør for Grand Teton National Park. Byen ligger i sentrum av det som kalles Jackson Hole, en gigantisk dal i den vestlige delen av Wyoming. Her garanterer vi fantastiske panoramaer og landskapsbilder av store sletter med unike fjellkjeder i bakgrunnen. Vinteren gjør denne regionen til et ekte vinterparadis og byen er kjent for sine flotte skiløyper og enorme kultur for vinteraktiviteter.
  Det var faktisk de innfødte amerikanerne som først bosatte Jackson. John Colter kom til Jackson Hole vinteren 1807/1808 under returreisen av Lewis & Clark-ekspedisjonen. Han forelsket seg i stedet, og området ble fort et førsteklasses sted for reisende. Videre ga David Jackson navnet til dalen etter en vinter på kysten av Jackson Lake. Vi anbefaler et spennende besøk til Jackson Hole Museum hvor du kan lære alt om historien til dette området.

  Lake Lodge -> The Virginian Lodge 294.4 km

  Virginian Lodge + Hotel front

  The Virginian Lodgeeller lignende

  Hotel Jackson, USA

  Dette hotellet ligger i Jackson, og herfra kan du enkelt utforske Grand Teton National Park og Jackson Hole. Hotellet har en salong hvor du regelmessig kan nyte live musikk og kose deg med en drink. Det finnes også en restaurant som serverer typiske amerikanske retter. Hotellet har i tillegg et et utendørsbasseng. Parkering er gratis.

  Rommene er utstyrt med telefon, TV, gratis WiFi og eget bad.

  Les mer
 8. Dag 11: Rock Springs

  Tid for enda mer opplevelser! I dag kjører du i en sør-østlig retning. På veien passerer du forbi den mektige naturen til Gros Ventre Range, med den sin høyeste topp, Doubletop Peak, på hele 3570 meter.
  Gros Ventre byr på et eksotisk og vilt dyreliv og et praktfullt naturlandskap. Det endelige stoppet er Rock Springs, som ligger i Sweetwater County, Wyoming. Du overnatter en natt i sjarmerende Rock Springs, og her bør du utnytte hvert eneste minutt til det fulle, besøk City of Rock Springs Museum og nyt gammeldags live folkemusikk på Johnny Macs Good Time Tavern.

  The Virginian Lodge -> Best Western Outlaw Inn 280.2 km

  Best Western Outlaw Inn - Front

  Best Western Outlaw Inneller lignende

  Hotel Rock Springs, USA

  Dette beskjedne hotellet ligger 1,3 kilometer fra I-80, og 13 kilometer fra White Mountain, som er kjent for sine historiske stier og vandring i fjellet. Gratis fasiliteter inkluderer WiFi og parkering. Hotellet har en avslappet restaurant og en bar. Det finnes også et innendørsbasseng og et treningsrom, og et forretningssenter.

  Uformelle og komfortable rom tilbyr private bad, kostnadsfri Wi-Fi og flatskjerm med kabel-TV. De har også mikrobølgeovn, minibar og skrivebord.

  Les mer
 9. Dag 12: Steamboat Springs

  Du fortsetter din vei til staten der denne fascinerende reisen startet: Colorado, men du skal ikke tilbake til Denver helt enda. Ditt endelige reisemål i dag er Steamboat Springs som ligger i Rocky Mountains of Colorado. Steamboat Springs er et av de mest kjente skiområdene i hele USA, og et intenst vakkert naturområde om sommeren. Underveis passerer du Sand Mountain Nords slående sanddyner, vi anbefaler et stopp på veien her. I Steamboat Springs kan du nyte synet av Fish Creek Falls, og ta en spasertur gjennom National Forest Route og kanskje en kajakktur på Yampa-elven. I sentrum av byen finner du mange koselige restauranter og barer, her er det mye å ta seg til!

  Best Western Outlaw Inn -> Holiday Inn Steamboat Springs 352.0 km

  Holiday Inn Steamboat Springs

  Holiday Inn Steamboat Springseller lignende

  Hotel Steamboat Springs, USA

  Dette hotellet ligger 5 km fra Steamboat Springs og tilbyr et utendørsbasseng med boblebad, treningsstudio og vaskeritjenester. Du kan også nyte velsmakende måltider i hotellets restaurant. Hotellet har gratis parkering og WiFi.

  Rommene er utstyrt med en TV og eget bad.

  Les mer
 10. Dag 13: Rocky Mountain National Park

  I dag fortsetter du ditt opphold i Colorado, og kjører i retning mot Denver, men først kan du unne deg en natt i Rocky Mountain Nasjonalpark. Denne nasjonalparken ligger mellom byene Estes Park og Grand Lake, og den høyeste toppen er Longs Peak, med sin imponerende høyde på hele 4345 meter. Rocky Mountain National Park tilbyr spektakulær utsikt over snødekte og steinete fjelltopper, navnet sier alt, og du kan spasere på harmoniske turer gjennom skog og over omfattende tundra. Du bor i Estes Park, på østsiden av parken. Denne byen tiltrekker en mengde friluftselskere fra hele verden. Rocky Mountain National Park er ideell for, fiske, ridning, sykling og fjellklatring. I tillegg har parken et vilt og vakkert utvalg av dyreliv, fra elger og hvite hjorter til grå ulver og coyoter.

  Holiday Inn Steamboat Springs -> The Ridgeline Hotel in Estes Park 324.0 km

  The Ridgeline Hotel - bedroom

  The Ridgeline Hotel eller lignende

  Hotel Estes Park, USA

  Dette moderne hotellet med fjellutsikt ligger i et kommersielt område med butikker og uformelle spisesteder. Det ligger en kilometer fra både Estes Park Aerial Tramway og kanten av Rocky Mountain National Park, og 75 kilometer fra Denver internasjonale lufthavn.
  Parkering er gratis. Andre fasiliteter inkluderer en estaurant / bar, et innendørsbasseng og boblebad, samt et treningsstudio og et spillerom.

  De moderne rommene har private bad, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og kaffetrakter.

  Les mer
 11. Dag 14 & 15: Tilbake til Denver

  I dag kjører du tilbake til Colorados hovedstad, Denver, hvor eventyret starter. Her har du muligheten til å nyte en siste dag og natt før du tar flyet hjem til Norge. Få det beste ut av tiden som er igjen med et besøk til imponerende 16th Street Mall, og ta opp jakten på å finne byens beste restaurant. Er du i humøret for en sofistikert restaurant opplevelse med ekslusiv mat og finer viner anbefaler vi et besøk til Fruition Restaurant eller Guard and Grace. Føler du mer for klassisk, rimelig og amerikansk gatekjøkkenmat, anbefaler vi Biker Jim's Gourmet Dogs og Tacobe. For å bli kjent med det lokale og autentiske Denver-kjøkkenet anbefaler vi Denver Biscuit Company eller Root Down som begge tilbyr spennende kulinariske opplevelser og oppskrifter fra Denver.
  Du bor en natt på det samme hotellet som du bodde på når du først ankom Denver, før du leverer leiebilen tilbake på flyplassen dagen etter.
  Denne uforglemmelige reisen vil berike deg med de vakreste minnene som vil være med deg for resten av livet.

  The Ridgeline Hotel in Estes Park -> DoubleTree by Hilton Hotel Denver-Stapleton North 104.1 km

  Doubletree by Hilton Denver Stapleton North

  Doubletree by Hilton Denver Stapletoneller lignende

  Hotel Denver, USA

  Dette Hilton hotellet ligger i Denver, ca 15 km fra sentrum. Hotellet har et utendørsbasseng, treningssenter og vaskeritjenester. Det er også en restaurant hvor du kan spise frokost, lunsj eller middag. I salongen kan du kose deg med en drink etter spennende dager med sighsteeing.

  Flatskjerm-TV, kaffekoker og gratis WiFi tilbys i hvert rom, i tillegg til tradisjonell innredning og spesialdesignede senger. Alle rom har eget bad med badekar / dusj og hårføner.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Nissan Versa eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: bor gratis

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Internett

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på de fleste hoteller. Bare i Lake Lodge betaler du for WiFi $ 4,95 per time eller $ 11,95 per dag

Parkering

Parkering er gratis på alle hoteller

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.