Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Oppdag til paradisiske Primošten

 • Solreiser
 • Primošten
pris fra kr 5 579
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Et paradis ved Adriaterhavet: Bo 7-12 netter på Hotel Zora med halvpensjon. Inkl. fly t/r + transport t/r flyplassen.

Skjem deg bort med varme dager i idylliske omgivelser. Perlen ved Adriaterhavet, Primošten, er det perfekte reisemålet for deg som drømmer om fiolettfargede blomster blant romantiske smågater og et hav som glitrer så langt øyet ser. Historisk og harmonisk, denne lille kroatiske edelstenen er en drøm!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 9 eller 12 netter i komfortrom på Hotel Zora
 • Halvpensjon (daglig frokost og middag)
 • Fly t/r Split (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Pittoreske Primošten

I den koselige kystbyen Primošten møter du en autentisk og varm middelhavsatmosfære. Spaser i fred og ro gjennom byens vakre og smale gater. Fordyp deg i den kroatiske kulturen som handler om å spise godt og gripe gledene i livet. Besøk de små butikkene og den gamle bydelen som ligger på den lille øyen, knyttet til fastlandet. La deg forelske i områdets rustikke hus, gamle kirker og turkisfargede bukter. En helt herlig side med Primošten er det grønne og friske landskapet, Primošten er nemlig preget av tett furuskog, vingårder og friske oliven lunder.

Hotel Zora

 • Hotel
 • Primošten, Kroatia
view

Dette fine hotellet ligger ved siden av en hvit sandstrand og en 4-minutters spasertur fra sentrum.
Hotellet har en flott restaurant, i tillegg finner du en pianobar og et utendørs saltvannsbasseng, samt en privat strand, et dykkesenter og konferansefasiliteter. Andre aktiviteter inkluderer tennis, minigolf og båtutleie.

 • +5
Les mer
Zora - Fam Room1

Komfortrom

Du bor i et svært behagelig og romslig komfortrom. De lyse rommene er utstyrt med en dobbelseng eller to enkle senger. Alle rom har en balkong eller en terrasse. I tillegg er de utstyrt med TV og privat bad med dusj eller badekar.

TravelBird tips!

 • Ta et besøk til den vakre kirken St. Juraj (St. George) som ligger på det høyeste punktet av den tidligere øya. Spaser i stiene rundt den gamle bymuren.
 • Kroatias vinmarker har den perfekte jorden for å dyrke de edle druene. Nyt en nydelig lokalprodusert Babić vin på en av de frodige vingårdene i området.
 • Besøk den lille honningbutikken, Gracin. Butikken ligger nesten skjult i gamlebyen og tilbyr en sjarmerende og autentisk opplevelse. I tillegg til et stort mangfold av forskjellige typer honning, er Gracin er en reell butikk for alle som ønsker lokale produkter fra Dalmatia og øyne rundt.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til måltidene
 • Turistskatt ca kr 10 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-6 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 7-12 år gamle: får en rabatt på 30% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Hotellet ligger ved den historiske byen Primosten, bare 50 meter fra stranden og en 4-minutters spasertur fra sentrum. Med bil tar det ca 40 minutter å kjøre fra Split flyplass.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret