• Overnatting inkludert

Opplev vakre Nord-Norge: Lofoten og Bodø

Weekendtur 3 netter Norge

Nyhet
per person fra kr 4 069
basert på 2 personer

Nyt en magisk reise nord for polarsirkelen med unike aktiviteter og omgivelser. Bo 1 natt på Scandic Bodø som ligger midt i hjertet av Bodø, etterfulgt av 2 netter i Lofotens idylliske hovedstad, Svolvær. Pris er p.p. i rom for 2 inkludert frokost.

Velkommen til Nord-Norge, hvor natur og by er ett. Ferien begynner i Bodø, Nordlands vakre hovedstad, her kan du oppleve alt fra midnattsol til nordlys, og ikke minst, klodens sterkeste malstrøm, Saltstraumen. Fra Bodø går turen til Svolvær, og du kan glede deg til å tilbringe 6 timer på verdens vakreste sjøreise med Hurtigruten. I Lofoten er opplevelsene mange! Besøk de pittoreske fiskelandsbyene som ligger som perler på en snor og se tilbake på en hundre år gammel fisketradisjon. Gled deg til en reise i spektakulær natur og nordnorsk sjarm!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i dobbeltrom på Scandic Hotel Bodø
 • 2 netter i dobbeltrom på Aurora Hotel/Fast Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Bussutflukt til Saltstraumen (hele året)- verdens sterkeste malstrøm & besøk til Magic Saltstraumen (kun åpent sommer)
 • Tur-retur i verdens vakreste sjøreise med Hurtigruten: Bodø-Svolvær
 • Besøk til Magic Ice i Svolvær
En rundreise i magiens land

Reisen starter i Nordlands yndige hovedstad, Bodø. Her bor du på flotte Scandic Hotel som ligger sentralt i byen. Deretter kan du glede deg til den prisvinnende sjøreisen til Lofoten. Nyt utsikten langs kysten fra panorama loungen eller fra skipets restaurant eller cafe. Ved ankomst i Svolvær, Lofotens hovedstad, sjekker du inn på Aurora eller Fast Hotell som ligger i hjertet av sentrum. Besøk det idylliske fiskeværet Henningsvær, et sted så malerisk at kunstnere fra hele verden har latt seg inspirere. Les videre for et mer detaljert program av reisen.

 1. Dag 1 & 2: Bodø

  Velkommen til Bodø, det nordligste punktet på den vakre Kystriksveien og 63 km vest for Fauske på Arktisveien, dette er Norges inngangspunkt til det sanne Nord. Bodø som markerer den nordlige enden av Norges jernbane, er en ekte arkitektonisk perle. Byen balanserer sjarmen av småby-Norge med moderne bygninger omringet av praktfull natur. Fra byen kan du nyte de fjerne, spisse fjelltoppene som strekker seg mot himmelen, mens fiskebåtene langs havnen speiler seg i havet i sjøen.

  På denne reisen inkluderer det et besøk til Ice Bar og en bussutflukt til verdens mektigste malstrøm, Saltstraumen. Her opplever du et av verdens mest fascinerende underverker på nært hold. Fenomenet finner sted hver 6. time, og vannmasser på nær 400 millioner m3 i en hastighet på opp til 20 knop strømmer igjennom et 3 km sund som går mellom Saltenfjorden og Skjerstadfjorden.

  Hotellet ditt, som ligger midt i sentrum, er den perfekte basen for å utforske byen. Få varmen i deg på Hjerterommet Cafe som ligger på Nordland Kultursenter, her kan du smake de deiligste vafler og kanelsnurrer på Nord norsk vis.
  Ta et besøk til Hundholmen brygghus i Bodø. Her har du et stort av øl til lokale brygg fra mikrobryggerier. I tillegg har de a la carte menyen og daglig fra kl. 16.00, «Dagens husmann». Nord norsk tradisjonsmat laget fra grunnen av. Nyt Bodøs pulserende kveldsliv av flotte barer og nattklubber. Benytt også Bodøs fantastiske shoppingmuligheter!

  Scandic Bodø Hotel

  Scandic Bodø eller lignende

  Hotel Bodø, Norge

  Dette er et stilig hotell som ligger midt i i Bodø sentrum, med utsikt i alle himmelretninger. Nyt vakker utsikt og god mat i Roast Restaurant & Bar i hotellets 17. etasje. Her serverer smakfulle retter fra utvalgte lokale leverandører. Hotellets flotte skybar er et møte sted hvor du kan nyte forfriskninger og ta flotte bilder. Hotellets fasiliteter inkluderer treningsrom og gratis WiFi både på rommet og i fellesarealer. Det finnes flere kafeer og restauranter i rett utenfor hotellets ytterdør. Kaien hvor Hurtigruten legger til, ligger også rett i nærheten av hotellet. Fra Bodø Lufthavn kan du gå til hotellet på 15 minutter med bil, men ankommer du med tog kan du spasere til hotellet på under 10 minutter.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Skjønne Lofoten og Svolvær

  Etter et trivelig opphold i Bodø, er det klart for å reise videre til det som er kjent som verdens mest slående øygruppe. Du stiger ombord Hurtigruten, og kan glede deg til en praktfull sjøreise. Du vil aldri glemme ditt første møte med Lofoten. Øyene sprer sine lange, krevende kropper mot himmelen som mektige sjødrager. Den dramatiske skjønnheten av dette stedet er ganske enkelt svimlende. Hovedøyene Austvågøy, Vestvågøy, Flakstadøy og Moskenesøy er skilt fra fastlandet ved Vestfjorden, men alle er forbundet med veibroer og tunneler. I hver skjermede bukt, kan du få øye på pittoreske fiskerlandsbyer. Utsikten og den spesielle kvaliteten på det arktiske lyset har lenge tiltrukket reisende fra hele verden.
  Under oppholdet i Svolvær kan du ta en liten sightseeingtur til fots hvor du kan besøke Nordnorsk kunstnersenter (NNKS), besøk også galleriet til lokal kunstner Dagfinn Bakke, han har i mange år vært en av de mest markerte kunstnerne på landsbasis fra Lofoten og har hatt en rekke separatutstillinger i gallerier overalt i Norge og i utlandet. Fortsett til Lofoten krigsminnemuseum, som har Norges største utstilling av uniformer og mindre gjenstander fra andre verdenskrig.

  Double room

  Fast Hoteleller lignende

  Hotel Svolvær, Norge

  Fast Hotel ligger sentralt i Svolvær, og er et perfekt som utgangspunkt for deg som vil oppleve Lofoten. Hotell er ubemannet og nøkkelløs og raskt og enkelt for deg som gjest. Her har du alt du trenger for ett godt hotell opphold: komfortable rom, varm dusj, gode senger, raskt internett samt rask inn og utsjekk. Som gjest på Fast Hotel får du 10% på ála carte-meny på byens ”in-sted" Du Verden Restaurant, som er lokalisert ved havnepromenaden i Svolvær, bare 5 minutter unna hotellet. Fra hurtigrutekaien til hotellet er det bare noen få minutters gange

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Personlige kostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn per rom. (barna sover i eksisterende senger)

Barnerabatt

Barn opp til 3 år bor gratis på hotellet.
Barn fra 4-12 år får 50% rabatt på hotellet.
Barn fra 13 regnes som voksne og betaler full pris på hotellet.
Rabatt gjelder med 2 fullt betalende voksne.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr kan medbringes mot et gebyr på NOK 200 per person per opphold (som betales på hotellet)

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Parkering

Parkering er tilgjengelig på gaten avhengig av ledighet

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.