Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Opplev vakre Nord-Norge: Lofoten og Bodø

 • Weekendtur
 • Norge
pris fra kr 4 069
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en magisk reise nord for polarsirkelen, bo 1 natt i Bodø, etterfulgt av 2 netter i Lofotens idylliske hovedstad, Svolvær.

Velkommen til Nord-Norge, hvor natur og by er ett. Ferien begynner i Bodø, Nordlands vakre hovedstad, her kan du oppleve alt fra midnattsol til nordlys, og ikke minst, klodens sterkeste malstrøm, Saltstraumen. Fra Bodø går turen til Svolvær, og du kan glede deg til å tilbringe 6 timer på verdens vakreste sjøreise med båt. I Lofoten er opplevelsene mange! Besøk de pittoreske fiskelandsbyene som ligger som perler på en snor og se tilbake på en hundre år gammel fisketradisjon. Gled deg til en reise i spektakulær natur og nordnorsk sjarm!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i dobbeltrom på Scandic Hotel Bodø
 • 2 netter i dobbeltrom på Aurora Hotel/Fast Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Bussutflukt til Saltstraumen (hele året)- verdens sterkeste malstrøm & besøk til Magic Saltstraumen (kun åpent sommer)
 • Tur-retur i verdens vakreste sjøreise med ferge: Bodø-Svolvær
 • Besøk til Magic Ice i Svolvær
En rundreise i magiens land

Reisen starter i Nordlands yndige hovedstad, Bodø. Her bor du på flotte Scandic Hotel som ligger sentralt i byen. Deretter kan du glede deg til den prisvinnende sjøreisen til Lofoten. Nyt utsikten langs kysten fra panorama loungen eller fra skipets restaurant eller cafe. Ved ankomst i Svolvær, Lofotens hovedstad, sjekker du inn på Aurora eller Fast Hotell som ligger i hjertet av sentrum. Besøk det idylliske fiskeværet Henningsvær, et sted så malerisk at kunstnere fra hele verden har latt seg inspirere. Les videre for et mer detaljert program av reisen.

Reiserute

Dag 1 & 2: Bodø

Velkommen til Bodø, det nordligste punktet på den vakre Kystriksveien og 63 km vest for Fauske på Arktisveien, dette er Norges inngangspunkt til det sanne Nord. Bodø som markerer den nordlige enden av Norges jernbane, er en ekte arkitektonisk perle. Byen balanserer sjarmen av småby-Norge med mod… Les mer

Scandic Bodø  eller lignende

Dag 3 & 4: Skjønne Lofoten og Svolvær

Etter et trivelig opphold i Bodø, er det klart for å reise videre til det som er kjent som verdens mest slående øygruppe. Du stiger ombord fergen, og kan glede deg til en praktfull sjøreise. Du vil aldri glemme ditt første møte med Lofoten. Øyene sprer sine lange, krevende kropper mot himmelen s… Les mer

Fast Hotel Svolvær  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Personlige kostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn per rom. (barna sover i eksisterende senger)

Barnerabatt

Barn opp til 3 år bor gratis på hotellet.
Barn fra 4-12 år får 50% rabatt på hotellet.
Barn fra 13 regnes som voksne og betaler full pris på hotellet.
Rabatt gjelder med 2 fullt betalende voksne.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr kan medbringes mot et gebyr på NOK 200 per person per opphold (som betales på hotellet)

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Parkering

Parkering er tilgjengelig på gaten avhengig av ledighet

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret