Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Strand og kultur på vakker middelhavsøy

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Palma
pris fra kr 4 429
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

5, 7 eller 9 netter i solrike Palma de Mallorca inkludert frokost, transport mellom flyplass og hotell, samt fly.

For mange er Mallorca et sted for strender og sol i sommermånedene, men øyen er også en fantastisk destinasjon resten av året. Varme temperaturer, sightseeing samt den herlige spanske kulturen. Du skal lete lenge etter et bedre avbrekk fra hverdagen! Hotellet ligger i øyens største by, Palma de Mallorca. Her kan du shoppe løs i en rekke butikker eller ta en dukkert i det krystallklare vannet. På reisen kan du også nyte solen ved bassenget, fantastisk utsikt og hyggelig omgivelser på hotellet. Frokost er inkludert hver dag, og dersom dere ønsker all-inclusive er det mulig å bestille det!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 9 overnattinger i dobbeltrom med eller uten havutsikt eller boblebad (maks. 3 voksne og 1 barn 0-12 år) på Amic Hotel Horizonte.
 • Frokost hver dag (det er muligt at tilkøbe all-inclusive i bookingprocessen)
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport til og fra flyplassen og hotellet.
Solrik storbyferie i Palma de Mallorca

Spanske storbyferier er alltid en slager, spesielt hvis de er på en øy! I Palma de Mallorca blir du møtt av hyggelig atmosfære med koselige kafeer og barer, med utsøkt tapasretter og forfriskende sangria. Langs den hyggelige havnen kan du se hvite yachter ligge side om side, mens du nyter en deilig is i solvarmen. Det er også en rekke kulturelle tilbud og vakker arkitektur - så er du kulturinteressert vil du få det fint her.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Hotel Amic Horizonte

 • Hotel
 • Palma, Spania
Hotel

Hotel Amic Horizonte ligger ved palma de Mallorca ved den koselige havnen. Du trenger ikke gå langt for å finne gater med shopping, barer og restauranter. Fra hotellets øverste etasjer får du en fantastisk utsikt over bykjernen, som ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet. Ta en dykkert på hotellets utebasseng, hvor det også finnes flere aktiviteter for de minste. Hotellet har også restaurant og bar hvor du kan nyte forfriskende drinker i den varme solen.

 • +1
Les mer
Doppelzimmer

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Hotellets dobbeltrom er omtrent 18 kvadratmeter og rommer maks 3 voksne og 1 barn (0-12 år). Rommet ligger i et av hotellets sidebygninger, og er innredet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger og ekstrasenger. Rommet har også TV, telefon, klimaanlegg, safe (mot betaling), og et skrivebord samt privat bad.

Doppelzimmer mit Meerblick

Dobbeltrom med utsikt mot sjøen

3 personer | Rom

Dette dobbeltrommet har en nydelig utsikt mot sjøen. Det ligger i hotellets hovedbygning og rommer opp til 3 voksne og 1 barn (0-12 år). Rommet har telefon, TV, safe (mot avgift), skrivebord, klimaanlegg og privat bad. Rommet kommer enten med dobbeltseng eller to enkeltsenger og eventuelt ekstra senger.

Superior-Zimmer

Luksusrom med jacuzzi

3 personer | Rom

Dette luksusrommet med boblebad ligger i de øverste lokalene i hovedbygningen. Her får du panoramautsikt, telefon, TV, safe (mot betaling), skrivebord og klimaanlegg. Det private badet kommer også med boblebad.

Vi anbefaler
 • Palau de l’Almudaina: Et stort, kongelige palass i den gamle bydelen. Palasset ble bygget av muslimske guvernører i et 10. århundre. 300 år senere ble det bygget om som et symbol på maurenes fall, men muslimske elementer er bevart. I dag bruker den spanske kongefamilien palasset til blant annet seremonier.
 • Katedralen Le Seu: Denne gotiske katedralen, som også er kjent som Havets Katedral, er et av de mest kjente katedralene på øya. Den er over 120 meter lang, 55 meter bred og hele 44 meter høy. Fra utsiden kan du nyte den fantastiske arkitekturen mens du på innsiden kan la den fantastiske kunsten fylle inntrykkene.
 • Fundació Joan Miró: Her kan du finne alt fra malerier og skulpturer til tegninger og bøker. Bøkene kommer fra Mirós personlige bibliotek, som var en kunstner på 1900-tallet. På baksiden av museet kan du nyte en fantastisk utsikt over Palma-bukten.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca (Mai-Oktober) kr 22 Per person per natt
 • Turistskatt ca (November-Mars) kr 5 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 12 i et Dobbeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 12 i et Dobbeltrom med utsikt mot sjøen
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 12 i et Luksusrom med jacuzzi

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 25% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Hotellet har gratis WiFi.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Måltider

All-inclusive omfatter:
Frokostbuffet inkl. drikkevarer som hentes i buffeten kl. 07.00-10.00
Frokost kl. 13.00-15.00.
Middag kl 20.00-22.00

Det vil være snacks tilgjengelig mellom måltidene. Drikkevarer fra baren er inkludert mellom kl 11.00-23.00 og omfatter og leskedrikk, te, kaffe, vann og lokale øl-merker og brennevin. (Det kan være du må betale for enkelte typer drikke.)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret