Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Vakkert hotell på Tenerife

 • Solreiser
 • Puerto de la Cruz
pris fra kr 6 289
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Lune solstråler ved kysten på Tenerife & 4-stjerners hotell i 7 til 14 netter med all-inclusive, transport & fly t/r.

Bli med til Tenerife og føl de lune solstrålene du savner hjemme i Norge! Nyt ferien din på det 4-stjerners Hotel Be Live Experience Orotava med en flott beliggenhet ved stranden og sentrum av Puerto de la Cruz. Her kommer du ikke til å savne noe, når du skal ha en avslappende ferie. Med all-inclusive er det bare å lene seg tilbake ved svømmebassenget, eller stranden - alt er tilrettelagt for en fantastisk ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Be Live Experience Orotava****
 • All-inclusive med fri bar
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Puerto de la Cruz - en badeby med lokal sjarm

Puerto de la Cruz var opprinnelig en liten fiskerby og havn for byen La Orotava, som ligger ca. 4 km sørøst for hotellet. Puerto de la Cruz' betydning har vært viktig for Tenerife gjennom historien, for da øya opplevde et vulkanutbrudd i 1706, ble denne byen den viktigste for Tenerifes handel med omverdenen. I aslutten av det 18. århundre ble Puerto de la Cruz en elsket turistdestinasjon, men den unike havnebyen har bevart sin sjarm, som betyr at du ikke er langt fra den lokale, varme kulturen på Kanariøyene. Rundt byens historiske sentrum, dets fiskerdistrikt, strendene og bukten Martinez vil du oppleve en forbløffende blanding av kunst og historie samt muligheten til å bade på en vakker, svart sandstrand.

Hotel Be Live Experience Orotava

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spania
Be Live Orotava - outside

Hotel Be Live Experience Orotava er et fredelig, komfortabelt og ideelt beliggende familiehotell i Puerto de la Cruz. Hotellet er innredet med et elegant, klassisk interiør. Strendene og hjertet av Puerto de la Cruz er kun et stenkast unna (henholdsvis 200 m og 300m), men hotellet har også selv adskillige fasiliteter, som vil gjøre oppholdet deres her ekstra behagelig. Disse fasilitetene innebærer et stort bassengområde, bufférestauranten Cascade, à la carte-restauranten Piazza og hotellets lobbybar. I restaurant Cascade vil din frokost samt lunsj bli servert, mens du kan velge om du vil spise middag på Piazza eller Cascade.

 • +8
Les mer
Be Live Orotava double

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De nyrenoverte dobbeltrommene er innredet i en klassisk og fargerik stil. Rommene er 30 m² store og har enten en komfortabel dobbeltseng eller to komfortable enkeltsenger. Videre er rommene utstyrt med aircondition, TV og eget bad med badekar og hårføner. Alle rommene har en altan med delvis havutsikt.

Puerto de la Cruz og omgivelsene

Mellom Puerto de la Cruz og La Orotava oppdager du naturens vidundere med daler innrammet av Teide-vulkanen og fascinerende landskaper.

 • Reis på tur og utforsk Tenerife! Besøk det rolige sentrum av Puerto de la Cruz og byen La Orotava. Opplev byenes kirker og gamle bygninger, som har bevart sin opprinnelige sjarm til stor glede for deg, som elsker historie.
 • Naturelskere kan oppleve den varierte og skjønne naturen som brer seg opp langs vulkanen El Teide på Tenerife. Teide nasjonalpark er på UNESCOs liste på grunn av sin unike og særpregede natur, som mest av alt minner om månens overflate. Midt i Teide nasjonalpark ligger vulkanen El Teide, som med sine 3718 m er det høyeste på spansk jord og den tredje høyeste på Jorden. Den er dekket av de fineste, svarte lavastener og blir av den lokale befolkningen kalt "Los Gigantes". Dette er stedet for deg, som ønsker eventyr og nye opplevelser i naturen!
 • Kun 400 m fra hotellet finner du badelandet Lago Martianez som har flere bassenger samt et vannkrater, som symboliserer vulkanen El Teide, men i stedet for å skyte lava opp i luften, skyter krateret en enorm mengde vann opp i luften. Dette er et særpreget syn, som bare må oppleves!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi på hotellet.

Parkering

Der er gratis offentlig parkering nær hotellet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

All-inclusive

Hotellets all-inclusive er med frokostbuffé, lunsj og middag. Frokost og lunsj serveres i restauranten Cascade. Middag serveres i restaurantene Cascade og Piazza. Mellom måltidene vil det også serveres snacks på bestemte tidspunkter, og i restaurantene og loungebaren er det lokalt brennevin, kald drikke samt te og kaffe. Baren er åpen fra kl. 10.00 til kl. 24.00.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret