• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Øyhopping i Hellas: Athen & Kykladene

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Hellas
pris fra kr 7 569
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Uforsk det greske øyparadiset Kykladene og Athen: 10 netter på 4 steder med frokost, all transport og fly t/r.

En fascinerende kultur og et deilig middelhavskjøkken kombinert med skjønne sandstrender, dypblått hav og paradisøyer: Det er denne turen i et nøtteskall! Gled deg til en fantastisk reise hvor du opplever sivilisasjonens vugge, Athen, og tre øyer i øygruppen Kykladene, hvor det autentiske Hellas står på programmet. Kykladene kalles på folkemunne Hellas' perler, og Tinos, Syros og Serifos er fremdeles nokså uoppdaget. Sol, strand, historiens vingesus og deilig mat — Hellas ligger for dine føtter!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter (første og siste natt) i Athen
 • 2 netter på Tinos
 • 3 netter på Syros
 • 3 netter på Serifos
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
 • All transport under rundreisen inkl. fergebilletter
 • Turistskatt og havneavgifter
Hellas' øyverden

Bli med inn i Hellas' vakre øyverden, og la deg fortrylle av de lyriske landskapene, de gylne strendene, den spennende kulturen og den gjestfrie atmosfæren i antikkens vugge. Reisen går først til Athen før du reiser videre til Tinos, Syros og Serifos i øygruppen Kykladene. På denne reisen har du 10 netter for å utforske noe av det flotteste Hellas har å by på.

 1. Dag 1: Velkommen til Athen

  Vel fremme på flyplassen i Athen blir du hentet og kjørt direkte til ditt første hotell. Deretter er det opp til deg om du vil starte ferien din med en deilig dukkert i de blå bølger i Egeerhavet, for stranden ligger kun 300 meter fra ditt hotell. Er du mer i humør til å dra på oppdagelse i den greske hovedstaden, er det en togreise unna.

  Athen vil ramme deg som en eventyrlig bølge av forskjelligartede inntrykk. Kontrasten fra den majestetiske atmosfæren, som hersker overalt i byens stengater og monumenter fra Antikken, til byens samtidig toppmoderne kultur- og caféliv er vanskelig å beskrive — Athen er en by som må oppleves! Bli med tilbake i tiden i de fascinerende antikke templene, besøk gudenes fjell Olympen eller gå deg vill i de smale gatene i det historiske Plaka-kvartalet. Uansett hvordan du velger å tilbringe din dag og kveld, kan du se frem til en deilig start på en spennende rundreise!

  Athens Eleftherios Venizelos International Airport -> Blue Sea Hotel Alimos 33.7 km

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos eller lignende

  • Hotel
  • Alimos, Hellas
  hotel

  Hotellet ligger i Alimos, bare 300 meter fra stranden og en 15 minutters kjøretur fra Athen.
  Alle rom er smakfullt innrededet og fullt utstyrte med tregulv, marmor bad (med spa badekar eller dusj) gratis fasiliteter og tøfler, hårføner, klimaanlegg, mini kjøleskap, safe, kaffe-te, telefon og flatskjerm TV. Alt du kan ønske deg for å få en flott opplevelse og et behagelig og avslappende opphold i Athen. Hver morgen kan du spise en god frokost på hotellet. WiFi er gratis og tilgjengelig.

  Les mer
 2. Dag 2 & 3: Tinos

  Nå er det for alvor på tide å starte din greske odyssé. I dag er det nemlig tid til å sette kursen mot den første av rundreisens tre øyer. Du blir hentet på hotellet ditt i Athen og bli kjørt til havnen i Piræus (Athen), hvorfra du tar fergen til Tinos. Vel fremme på Tinos blir du hentet og kjørt hotellet, og resten av dagen og den følgende har du til å utforske den vakre øya.

  Tinos er en populær destinasjon for pilgrimsreisende grekere på grunn av øyas stolthet, kirken Panagia Evangelistria, som ligger ved havnen i Tinos by. Naboøya Siros og Tinos sies å være de mest greskortodokse av de greske øyene. I Tinos by kan du også gå på oppdagelse ved den nye og gamle havnen, i gater med venetianske hus og på det arkeologiske muséet.

  Vil du unngå de store folkemengdene, er det også mange kroker å utforske: skjulte bukter med azurblått vann, kalksteinsklipper, frodig natur og maleriske landsbyer. Gå ikke glipp av landsbyen Kardiani, som ligger på den nordvestlige delen av Tinos, og som er en av øyas vakreste av sitt slag. Her blir det nesten ikke mer autentisk gresk med de smale stredene og hvitkalkede husene med blå dører, og så er det utsikten over bukten, som er rett og slett helt fenomenal!

  Blue Sea Hotel Alimos -> Anthea Boutique Hotel & Spa 155.8 km

  Hotel

  Anthea Boutique Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Hellas, Hellas
  Hotel

  Anthea Boutique Hotel ligger kun 200 meter fra stranden og byr på en sjarmerende, klassisk gresk innredning. Fra hotellets terrasse har du utsikt til Tinos' fjell, og i restauranten kan du sette tennene i regionale retter laget med lokale råvarer. Det er også en liten butikk på hotellet, hvor du kan kjøpe lokale spesialiteter som soltørkede tomater og forskjellige marmelader. Du bor på et dobbeltrom, som er 20 m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, terrasse eller altan, flatskjerms-TV, safe samt et bad med toalett, dusj og hårføner.

  Les mer
 3. Dag 4 - 6: Syros

  Etter frokost er det på dag 4 på tide å dra videre mot neste stopp: Syros. Du blir kjørt fra hotellet til Tinos havn, hvor du seiler med fergen til Syros, og her blir du kjørt til ditt hotell på øya. Syros kalles for Cykladenes dronning og var i en fjern fortid den viktigste havnen i hele Hellas. For godt over 150 år siden var det dessuten et populært feriemål for de velstilte, og således vil du i hovedbyen Ermoupolis oppleve herskapshus og andre flotte bygninger. Ermoupolis er i dag fortsatt Kykladenes største by, og den tar seg spesielt imponerende ut fra sjøsiden. På nesten alle bakketoppene er det en kirke og en vakker utsikt over de krystallblå bølgene. Har du lyst til å hoppe i bølgane blå, kan du for eksempel besøke en av de mest berømte strendene Kini og Galissas, som ligger på den vestlige delen av øya.

  Anthea Boutique Hotel & Spa -> Brazzera Syros Hotel 35.2 km

  Terrace

  Brazzera Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Finikas, Hellas
  Terrace

  Brazzera Hotel ligger ut mot havet i landsbyen Finikas i den sørvestlige delen av Syros. Det hyggelige hotellet byr på en terrasse med en fin utsikt til den omkringliggende naturen, og i den døgnåpne resepsjonen hjelper personalet deg gjerne med tips til området. Du bor på et av de 20 m² store dobbeltrommene, som har dobbeltseng eller to enkeltsenger, utsikt til hagen, aircondition, TV, kjøleskap samt et bad med toalett, dusj og hårføner.

  Les mer
 4. Dag 7 - 9: Serifos

  I dag blir du igjen tatt med fra hotellet til havnen for å ta en ferge. Denne gangen setter du kurs mot Serifos, og fremme på øya kjøres du til hotellet i Livadakia, hvor du tilbringer de neste par dagene. Turismen på Serifos er forholdsvis beskjeden, selvom øya har mye å by på, spesielt noen av Kykladenes beste strender. Hotellet er nabo til Livadakia strand, og innenfor gåavstand (500 meter) har du også stranden Livadi. Ved disse strendene finnes det dessuten atskillige kaféer, butikker og tavernaer. Øyas vakreste strender er Psili Ammos, 4 km fra hotellet ditt, som du kan nå med taxi eller en lengre gåtur. Serifos' hovedby er Chora, som må sies å være en autentisk gresk landsby. Her finnes typisk hvite hus og vindmøller, smale gater og små fargerike torg. På fjellet hvorpå byen hviler, troner en venetiansk festning.

  Brazzera Syros Hotel -> Dorkas 119.0 km

  Room

  Dorkas Studios eller lignende

  • Hotel
  • Livadi, Hellas
  Room

  På Dorkas Studios har du den populære stranden Livadakia rett ved døren. Kun 30 meter er det til de dypblå bølgene, og 500 meter unna finnes det flere restauranter og butikker. Hotellet har en terrasse og en hage, hvor du kan slappe av. Du bor på et rom på 15 m², som er innredet med dobbeltseng, flatskjerm-TV, safe, aircondition, kjøleskap samt et bad med toalett, dusj og hårføner.

  Les mer
 5. Dag 10 & 11: Tilbake i Athen

  Din odyssé går mot slutten, men du får også en siste sjanse for å suge til deg av den greske stemningen og historien. Du blir bragt til havnen på Serifos, seiler tilbake til fastlandet og blir herfra kjørt tilbake til hotellet, hvor du starter din rundreise. Bruk den siste dagen til å utforske de severdighetene du ikke fikk med deg i første omgang. Sørg også for å få litt greske spesialiteter med i kofferten, så du kan holde feriestemningen ved like på en regnfull dag hjemme i Norge. På dag 11 blir du kjørt fra ditt hotell til flyplassen i Athen, hvor du hopper på flyet hjemover.

  Dorkas -> Blue Sea Hotel Alimos 155.5 km

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos eller lignende

  • Hotel
  • Alimos, Hellas
  hotel

  Hotellet ligger i Alimos, bare 300 meter fra stranden og en 15 minutters kjøretur fra Athen.
  Alle rom er smakfullt innrededet og fullt utstyrte med tregulv, marmor bad (med spa badekar eller dusj) gratis fasiliteter og tøfler, hårføner, klimaanlegg, mini kjøleskap, safe, kaffe-te, telefon og flatskjerm TV. Alt du kan ønske deg for å få en flott opplevelse og et behagelig og avslappende opphold i Athen. Hver morgen kan du spise en god frokost på hotellet. WiFi er gratis og tilgjengelig.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,50 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Internett

Gratis WiFi i fellesområdene på samtlige hoteller. På noen av hotellene er det også WiFi på rommet.

Fergebilletter

- Du kan hente alle fergebillettene i resepsjonen på hotellet i Athen
- Sørg for å være ombord på fergen min. 20 minutter innen avgang
- Vennligst merk at deres fergeoverganger kan blir påvirket av værforholdet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Reisgruppe

Denne reisen er individuell. Det vil si at du reiser alene dersom du har bestilt reisen for 1 person.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret