Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Under den greske solen på Halkidiki

 • Solreiser
 • Central Macedonia
pris fra kr 10 959
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

5, 7 eller 9 netter på 5-stjerners Athena Pallas Village inkl. halvpensjon, fly t/r, flyplasstransport. Pris er p.p. i rom fra 2.

Halkidiki er en sommerdrøm av strender med turkist vann som forsvinner i horisonten, varmende sol og god mat! Slapp av på den private stranden eller bassenget ved ditt 5-stjerners hotell, utforske regionen med spektakulære Meteora, den historiske byen Thessaloniki, det skogkledde innlandet eller ta en båttur langs øya Athos munk.

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 9 netter på Athena Pallas Village
 • Halvpensjon (frokost & middagsbuffé)
 • Fly t/r Thessaloniki fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
En 5-stjerners solferie

Er du glad i historie, god mat og ekte gresk solskinn? Da trenger du ikke lete lenger! Bli med til eviggrønne Halkidiki eller Chalkidiki, en pittoresk halvøy nord i Hellas, som ønsker deg velkommen med åpne armer. Her innlosjerer vi deg og byr på halvpensjon på et strandnært hotell, slik at du kan nyte ferien din til det fulle. Jobb med brunfargen på stranden eller legg ut på en dagstur til noen av de omliggende småbyene som Yerakini, Neos Marmaras eller Ouranoupolis. Smak på den herlige greske maten og forsyn deg med ouzo til du danser zorba i fullt dagslys. Legg en dag til Athos-fjellet sør i Acte (den tredje "armen" i Chalkidiki-området). På folkemunne kalles dette for det "hellige fjellet" på grunn av sine mange gresk-ortodokse klostre som nesten ser ut som om de er hogget inn i fjellet. Herlige Hellas har noe for alle og enhver!

Athena Pallas Village

 • Hotel
 • Central Macedonia, Hellas
Athena Pallas Village

Athena Pallas er luksus, eleganse og moderne komfort! Omgitt av duftende furuskog og dypblått hav er Athena Pallas i Elia Beach i Sithonia perfekt for en ferie - her vil du trives som fisken i vannet. Blant høydepunktene på hotellet er privat strand, spa-område med badstue, boblebad og innendørs og utendørs bassenger. Sporty typer kan trene seg svett på tennisbanen eller på treningssenteret. Også for de små er det mye: For eksempel, har hotellet en lekeplass, barneklubb, spillrom og minigolf. Tre ganger om dagen viser hotellet filmer på den store skjermen. Enten du liker nylaget fisk, sjømat eller europeiske klassikere - i hotellets restauranter vil du bli skjemt bort ved middagsbufféen!

 • +4
Les mer
Athena Pallas Village

Dobbeltrom

I dobbeltrommene, med plass til 3 personer, på et 20 m2 stort rom, vil du finne en komfortabel dobbeltseng, satellitt-TV, aircondition for den greske sommeren, et moderne bad med dusj, hårføner, WC, badekåper og tøfler. Andre fasiliteter inkluderer en terrasse, minibar, safe og te- og kaffekoker. Feriebilder kan du dele allerede på ferie - takket være gratis WiFi i rommet.

Athena Pallas Village - superior room

Familierom

I Superior dobbeltrommet er det plass til 3 voksne og 1 barn, fordelt over 28m2. Her finner du en komfortabel dobbeltseng, satellitt-TV, aircondition for den greske sommeren, et moderne bad med dusj, hårføner, WC, badekåper og tøfler. Andre fasiliteter inkluderer en terrasse, minibar, safe og te- og kaffekoker. Feriebilder kan du dele allerede på ferie - takket være gratis WiFi i rommet. Føl deg som hjemme og litt ekstra.

Under solen i Halkidiki

 • For en herlig strandopplevelse bør du begi deg til populære Nikiti, barnevennlig med bad og lek såvel som krystallklart vann!
 • Eventyrlysten? Petralona-grottene tilbyr en unik opplevelse og er en av Halkidikis viktigste severdigheter - grottene er over 700 000 år gamle...
 • Fråtse i Souvlaki, intens Ouzo og fersk Tzatziki på en ekte gresk taverna!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Turistskatt € 4 per rom per natt (som betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 i et Familierom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret