Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise på fortryllende Kreta

 • Rundreise
 • netter
 • Hellas
pris fra kr 5 729
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Det beste av Kreta. Bo på 3 forskjellige hotell. inkl. frokost, 1 x vinsmaking, fly t/r og leiebil under hele oppholdet.

Velkommen til den populære greske solskinnsøyen, Kreta! På denne reisen vil du få oppleve kremen av Kreta. Med egen leiebil vil dine tre baser være sjarmerende Kolymbari, autentiske Piskopiano og vakre Rethymnon. Hvert flotte hotell du blir innlosjert på har 4* stjerner, og du står opp til en rykende fersk frokost på huset hver morgen. Denne reisen er like spennende som den er avslappende, og kombinerer forfriskende strender, deilig lokalprodusert mat, rik historie, nydelig natur og fargerik kultur. I tillegg vil du få en guidet omvisning med vinsmaking på Lyrarakis vingård. Gled deg til en fantastisk rundreise på Kreta!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel Chrispy World**** (eller lignende) i Kolymbari
 • 2 netter på Hotel Asterias Village**** (eller lignende) i Piskopiano
 • 2 netter på Hotel Orion**** (eller lignende) i Rethymnon
 • Fly t/r Kreta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost (du har mulighet til å oppgradere til halvpensjon)
 • Vinsmaking på Lyrarakis vingård
 • Leiebil under hele oppholdet
Vinsmaking på Lyrarakis vingård

Vinsmaking inkluderer:

- Omvisning av vingården og vinkjelleren
- Vinsmaking av 6 viner med oliven og snacks til
- Varighet: 1½ timer
- Mandag til fredag: Fra kl. 10:00 til 10:00 16:00
- Lørdag: Fra kl. 10:00 til 10:00 15:00
Merk: Kun mellom april og oktober

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice og fortell oss hvilken dato og klokkeslett du foretrekker å delta på.

 1. Dag 1 - 3: Ankomst i Chania

  Etter å ha hentet leiebilen på Chania flyplass, kjører du mot den sjarmerende havnebyen Kolymbari, hvor ditt første 4-stjerners, Chrispy World venter deg. Kolymbari ligger på nordvestlige delen av Kretam og er svært populær blant reisende, da området gir en perfekt blanding av livlig byliv og vakre stranden. I Chanias gamleby kan du spasere langs den venetianske havnen, ta en spasertur langs den berømte Samaria-kløften eller vandre på sanddynene ved lagunen Elafonissi. Du har også tid til å besøke spennende butikker eller kanskje bare slå deg ned og nyte livet ved en typisk gresk taverna. Dagen er din, og med din egen leiebil setter du ditt tempo og bestemmer din egen rute. Vil du hellere nyte havetog solstrålene, kan du kose deg på en av de gyldne strendene like utenfor byen, ved ankomst på hotellet kan for eksempel ta deg en forfriskende dykkert i bassenget etterfulgt av en herlig cocktail i bassengbaren.

  Du bor tre netter i Kolymbari.

  Chania International Airport -> Chrispy World 41.8 km

  Chrispy World - Balcony

  Chrispy World**** eller lignende

  43 Vurderinger
  • Hotel
  • Kamisiana, Hellas
  Chrispy World - Balcony

  På 4-stjerners Hotel Chrispy World kan du se frem til et avslappende opphold på Kreta. Hotellet ligger kun 400 meter fra nærmeste strand, i tillegg til at du finner et flott bassengområde på hotellet. Du kan fritt benytte hotellets basseng, badstue, boblebad og tennisbane. Du kan nyte frokosten i hotellets restaurant, og for de minste finnes det en lekeplass. Dobbeltrommene er utstyrt med TV, telefon, air condition, safe og minibar (mot betaling) og eget bad med gratis toalettartikler.

  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Idylliske Piskopiano

  I dag går turen videre til maleriske Piskopiano, en liten og yndig fiskerlandsby, som ligger mellom landsbyene Ano Hersonissos og Koutouloufari. Du bor på det 4-stjernerde Asterias Village Resort, hvor du kan nyte bassenget etter en begivenhetsrik dag med sightseeing. De historiske landsbyene Ano Hersonissos og Koutouloufari er ideelle for å utforske til fots. Ano Hersonissos, Piskopiano og Koutouloufari viser til typisk gresk idyll der smale steingater slynger seg langs hvite murhus, himmelblå dører og vindusmarkiser pyntet av et dryss av rosa blomster. Landsbyene ligger ved foten av Harakas fjellet, så det er også mulighet til å finne noen gode turstier i området. På ruten kan du enkelt besøke Knossos, der tempelrester og et imponerende arkeologisk område venter på deg - Fascinerende Knossos er faktisk den eldste byen i hele Europa. Husk også å stoppe i den pittoreske landsbyen Archanes, og fortap deg i det fargerike greske kjøkkenet på en av de tradisjonelle tavernaene. Ikke gå glipp av den idylliske byen Agios Nikolaos, som er spesielt vakker om kvelden.

  Du bor to netter i Piskopiano.

  Chrispy World -> Asterias Village Resort 183.5 km

  Pool

  Asterias Village Resort eller lignende

  1 Vurderinger
  • Hotel
  • Piskopiano, Hellas
  Pool

  Det 4-stjerners hotellet ligger i pittoreske omgivelser, og tilbyr intet mindre enn et 300 m² stort basseng. Hotellets restaurant har en fin utsikt over landskapet, og dette er hvor du nyter frokosten din. Hotellet har også et boblebad og en bar ved bassenget og den vennlige betjeningen står klar til å gi tips til området. Studioene er ca. 30 m² og innredet med balkong, eget bad med hårføner, kjøkkenkrok, brødrister, kaffe- og tekoker, spisebord, klimaanlegg og satellitt-TV.

  Les mer
 3. Dag 6 - 8: Siste stop: Rethymnon

  I dag ankommer du ditt endelige reisemål på Kreta: la deg forføre av fortryllende Rethymmon. Nyt det milde middelhavet som skinner I den åpne horisonten, oppdag byens mange historiske og kulturelle attraksjoner og se frem til å spasere i den skjønne gamlebyen. Utforsk byens arkeologiske museum, besøk den vakre botaniske hagen og se den fantastiske Rimondi Krini-fontenen. Ta også veien forbi byens gamle venetianske festning og tilhørende havn, hvorfra du kan nyte en underjordisk utsikt over byen med havet i bakgrunnen.
  Fortap deg i de uberørte strendene i området og avslutt kvelden med en mouzaka på en søt taverna langs havnen.
  Vakre Rethymnon avrunder det greske eventyret for denne gang, og på dag 8 av reisen, leverer du leiebilen tilbake på flyplassen, og med solkysset hud og en bit av Hellas i hjertet, reiser du tilbake mot Norge.

  Du bor to netter i Rethymmon.

  Asterias Village Resort -> Orion Hotel 97.6 km

  Pool1

  Orion Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Rethimno, Hellas
  Pool1

  Det 4-stjernede Orion Hotel ligger bare 3 minutter fra den vakre sandstranden, og har et svømmebasseng, en restaurant og er omgitt av grønne palmer. Rommene er innredet med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, sittegruppe, eget bad med hårføner, TV og radio. Studioene er innredet med eget bad, klimaanlegg, balkong og kjøkkenkrok med vannkoker.

  Les mer
  • +1

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Toyota Yaris eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Bensin
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis. Merk at på Chrispy Hotel er WiFi kun gratis i fellesområdene.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret