• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spaferie i koselige Tallinn

Storbyferie 2 eller 3 netter Tallinn

Nyhet
per person fra kr 2 419
basert på 2 personer

Eksklusiv spaferie i Tallinns mest kreative nabolag. Inkl. kroppsmassasje eller ansiktsbehandling, frokost, vin & fly t/r! Pris er p.p. i rom for 2.

Sett deg selv i fokus og unn deg en spareise til historiske Tallinn. Du bor på et ekslusivt hotell i Tallinns hippeste område, og nyter i tillegg en full kroppsmassasje eller en klassisk ansiktsbehandling på vår regning. La deg imponere av Tallinns idylliske gater og fargerike arkitektur i gamlebyen. Ta opp jakten på å finne byens beste ølkafe og fortap deg i de velsmakende, estiske rettene. Bli med på en miniferie som kombinerer arkitektoniske perler og Europas koseligste gater med deilige spaopplevelser og spennende storbyopplevelser!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på The Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Tromsø, Ålesund, Kristiansand, Bodø, Trondheim, Bergen, Harstad/Narvik, Oslo Gardermoen, Stavanger, Sandefjord Torp, Haugesund eller Molde
 • 1x kroppsmassasje eller ansiktsbehandling
 • 1x liten flaske musserende vin på rommet
Telliskivi Creative City

Dette komplekset var en gang bokstavelig talt på feil side av togsporene, men i dag er de forlatte fabrikkbygningene omgjort til Tallinns mest alternative shopping- og underholdningsområde. Området yrer av kafeer, kunstgallerier, spennende barer og mikrobryggerier, graffitivegger, gatemat og popup konseptbutikker. I dag er Telliskivi et av de hippeste nabolagene i hele Europa, og kjent som "Creative City". Gled deg til å utforske de kreative mote- og designbutikkene og drikke espressoer på kule kafeer. Husk og sett av noen timer til det fasinerande, ukentlige loppemarkedet som er åpent hver lørdag.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Hotel Tallinn, Estland
Park Inn by Meriton hotel Tallinn - aquacenter

Dette moderne spa-hotellet ligger 1 km fra jernbanestasjonen Tallinn, 3 km fra Seaplane Harbour maritime museum og 6 km fra kunstutstillinger på Eesti Kunstimuuseum Kumu. Gjestene kan også nyte gratis trådløst høyhastighetsinternett, praktisk utendørs- og garasjeparkering, et omfattende spa- og badstueområder, og en sportsklubb med personlige trenere tilgjengelig. Hotellet ligger i hippe Telliskivi, som er et av de mest pulserende områdene i byen, og er et perfekt utgangspunkt for å oppdage historiske attraksjoner, teatre, shoppingområder og restauranter. Gratis frokost serveres hver morgen.

 • +5
Les mer
Park Inn by Meriton hotel Tallinn - standard room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De avslappede rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar, samt te og kaffetrakter. Noen tilbyr utsikt over byen. Alle rom har private bad med dusj eller badekar og toalett.

Tallinn Telliskivi Creative City Tips!
 • Bueno Gourmet - Unike gourmet smaker av Latin-Amerika blandet sammen med det autentiske estiske kjøkkenet. Eierene som er chilenske og estiske forplikter seg til å servere originalitet av de ferskeste ingrediensene.
 • Artproof - Artproof er et fotolaboratorium som fokuserer på kunsteriske og unike bilder av høy kvalitet som er både utstilt og til salgs.
 • Ehe Mood - En fairtrade klesbutikk krydret med vin og Zotter sjokolade. Stilfulle jakker, bluser, kjoler, t-skjorter og sokker er bare noe av det du kan finne her. Deres klær er laget av bomull, hamp, lin eller bambus.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 6-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.