Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spaferie i koselige Tallinn

 • Storbyferie
 • Tallinn
pris fra kr 5 209
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Eksklusiv spaferie i Tallinns mest kreative nabolag. Inkludert kroppsmassasje eller ansiktsbehandling, frokost, vin & fly t/r!

Sett deg selv i fokus og unn deg en spareise til historiske Tallinn. Du bor på et ekslusivt hotell i Tallinns hippeste område, og nyter i tillegg en full kroppsmassasje eller en klassisk ansiktsbehandling på vår regning. La deg imponere av Tallinns idylliske gater og fargerike arkitektur i gamlebyen. Ta opp jakten på å finne byens beste ølkafe og fortap deg i de velsmakende, estiske rettene. Bli med på en miniferie som kombinerer arkitektoniske perler og Europas koseligste gater med deilige spaopplevelser og spennende storbyopplevelser!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på The Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Tallinn (se kalender for tilgjengelige flyplasser)
 • 1x kroppsmassasje eller ansiktsbehandling
 • 1x liten flaske musserende vin på rommet
Telliskivi Creative City

Telliskivi i Tallinn var en gang bokstavelig talt på feil side av togsporene, men i dag er de forlatte fabrikkbygningene omgjort til Tallinns mest alternative shopping- og underholdningsområde. Området yrer av kafeer, kunstgallerier, spennende barer og mikrobryggerier, graffitivegger, gatemat og popup konseptbutikker. I dag er Telliskivi et av de hippeste nabolagene i hele Europa, og kjent som "Creative City". Gled deg til å utforske de kreative mote- og designbutikkene og drikke espressoer på kule kafeer. Husk og sett av noen timer til det fasinerande, ukentlige loppemarkedet som er åpent hver lørdag.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
Park Inn by Meriton hotel Tallinn - aquacenter

Dette moderne spa-hotellet ligger 1 km fra jernbanestasjonen Tallinn, 3 km fra Seaplane Harbour maritime museum og 6 km fra kunstutstillinger på Eesti Kunstimuuseum Kumu. Gjestene kan også nyte gratis trådløst høyhastighetsinternett, praktisk utendørs- og garasjeparkering, et omfattende spa- og badstueområder, og en sportsklubb med personlige trenere tilgjengelig. Hotellet ligger i hippe Telliskivi, som er et av de mest pulserende områdene i byen, og er et perfekt utgangspunkt for å oppdage historiske attraksjoner, teatre, shoppingområder og restauranter. Gratis frokost serveres hver morgen.

 • +5
Les mer
Park Inn by Meriton hotel Tallinn - standard room

Dobbeltrom

De avslappede rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar, samt te og kaffetrakter. Noen tilbyr utsikt over byen. Alle rom har private bad med dusj eller badekar og toalett.

Tallinn Telliskivi Creative City Tips!

 • Bueno Gourmet - Unike gourmet smaker av Latin-Amerika blandet sammen med det autentiske estiske kjøkkenet. Eierene som er chilenske og estiske forplikter seg til å servere originalitet av de ferskeste ingrediensene.
 • Artproof - Artproof er et fotolaboratorium som fokuserer på kunsteriske og unike bilder av høy kvalitet som er både utstilt og til salgs.
 • Ehe Mood - En fairtrade klesbutikk krydret med vin og Zotter sjokolade. Stilfulle jakker, bluser, kjoler, t-skjorter og sokker er bare noe av det du kan finne her. Deres klær er laget av bomull, hamp, lin eller bambus.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret