• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Nyt ferien på Rigas første luksushotell

Storbyferie 2 eller 3 netter Riga

per person fra kr 3 279
basert på 2 personer

Storbyferie i et 5-stjerners luksushotell i Riga! Fly t/r, 2-3 netter på Grand Hotel Kempinski, frokost og transport inkl.

Rigas første 5-stjerners luksushotell åpnet nylig i byens vakre gamleby! Etter en eventyrlig dag i sjarmerende Riga, kan du glede deg til å koble av eksklusive omgivelser. Skjem deg bort på det luksuriøse spaet, prøv de førsteklasses restaurantene, nyt en cocktail i en av barene eller kos deg i sigarsalongen. En byferie i luksus noen skritt fra Rigas fortryllende severdigheter - det fortjener du!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i Superior dobbeltrom på Grand Hotel Kempinski
 • Rik frokostbuffé hver morgen
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Tilgang til Kempinski The Spa med spa, svømmebasseng, sauna, 24t treningsstudio og avslapningsrom
Velvære i koselige Riga

Som en av Baltikums tre skjønne hovedsteder byr Riga på en nydelig gamleby som er en fryd for øyet med sin arkitektur bygget opp gjennom mange tidsepoker. Reis tilbake i tid - fra Middelalderen og renessansen til gotikken og manierismen på en rusletur i byen. Etter en inspirerende byreise venter et glass champagne i en av de luksuriøse barene på ditt 5-stjerners hotell eller noen timer for deg selv i det vakre spaet. Gi deg selv den hverdagspausen du trenger på et vakkert luksushotell noen trinn fra eventyrlige brosteinsgater og arkitektoniske vidundere i en av Europas eldste gamlebyer.

Grand Hotel Kempinski Riga

Hotel Riga, Latvia
pool

Rigas første 5-stjerners hotell er Grand Hotel Kempinski! Dette luksuriøse hotellet ligger i samme bygning som det historiske Grand Hotel Riga, og ble først bygget allerede på 1800-tallet. Hotellet ligger i hjertet av Riga, rett ovenfor Den Nasjonale operaen og ved inngangen til byens gamleby, hvor du finner de viktigste severdighetene. I hotellet er det 141 luksusrom, og som gjest har du tilgang til Kempinski The Spa, hotellets spa-og velværesenter, med svømmebasseng, treningsrom og mulighet for skjønnhetsbehandlinger (behandlinger mot en avgift). En av hotellets to restauranter, Amber, serverer gode, lokale og internasjonale retter. I Grand Bar nyter du et glass champagne i flotte omgivelser, og i Lobby Lounge kan du slappe av i de komfortable stolene med afternoon tea eller et godt glass vin. I Cigar Lounge kan du kose deg med en sigar og cognac som tatt ut av en film, og Stage 22 serverer nordisk retter i hotellets øverste etasje. Dette er hotellet for deg som vil unne deg det lille ekstra på storbyreisen din.

 • +4
Les mer
Superior room 2

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

De luksuriøse og elegante superiorrommene er ideelt for deg som vil unne deg en storbyferie i sus og dus. Her boltrer du deg over 35m2, og hviler øynene på en dobbeltseng eller to enkeltsenger. I rommene er det også et sitteområde og et koselig marmor-bad. Rommene har te-og kaffefasiliteter, en safe, gratis WiFi, skrivepult og bad med dusj og badekar.

Tips for Riga:

 • La deg rive med av Middelalderatmosfæren på Rosengrals middelalderrestaurant i en bygning fra 1201. Her er servitørene ikledd autentiske middelalderklær, belysningen kommer fra stearinlys og innredningen får det til å virke som om du har reist tilbake i tid.
 • I Riga er det mange kaféer som fortjener utmerkelsen "Byens beste kaffe", men for en rustikk atmosfære og egenbrent kaffe er Rocket Bean Roastery et perfekt sted for kaffepausen.
 • Kun 150 meter fra hotellet ligger Double Coffee "Opera". Med en koselig, varm innredning og gode, enkle retter, er dette perfekt for lunsj eller middag.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 22:00

Utsjekking

Til kl. 08:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-12 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Internett

Gratis WiFi i hele hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.