• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Lev ut California-drømmen

Solreiser 15 netter USA

per person fra kr 16 119
basert på 2 personer

Opplev California på 2 uker fra San Francisco til San Diego! Inkl. 7 hoteller, leiebil og fly.

Har du en drøm om å cruise i egen bil langs kysten i California? Få vind i håret og føl frihetens vingesus mens du begir deg ut på noen av verdens mest ikoniske veier. Fra fargerike San Francisco med Golden Gate Bridge til Santa Barbara med de gylne sandstrendene og fra glamorøse LA til San Diego med surfestedene! Spre vingene og lev den amerikanske drømmen på vestkysten!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i San Francisco
 • 2 netter i Monterey
 • 1 natt i San Simeon
 • 2 netter i Santa Barbara
 • 2 netter i Los Angeles
 • 2 netter i Palm Springs
 • 2 netter i San Diego
 • Fly til San Francisco og returfly fra San Diego
 • Leiebil under hele oppholdet
På tur i California

På denne reisen overnatter du på syv spennende steder. Du lander i San Francisco, henter leiebilen din og starter ditt californiske eventyr. Med egen leiebil er du fri til å reise hvor du vil
på vei mellom hotellene dine. Besøk ikoniske Fisherman's Wharf eller Alcatraz i San Francisco, hygg deg i småbyene Carmel og Monterey på kysten. Kjør på Highway 1 ved San Simeon, se strendene i Santa Barbara, gå på kjendisspotting i Los Angeles eller nyt den avslappede surfeatmosfæren i San Diego. Sett ut på din uforglemmelige reise på California-kysten.

 1. Dag 1 - 3: San Francisco

  Ditt eventyr i USA har begynt! Startpunktet på reisen din er San Francisco - byen med Golden Gate Bridge. Du henter turens inkluderte leiebil på flyplassen og sjekker deretter inn på hotellet. Deretter er du fri til å gjøre det du vil i ditt eget tempo over tre dager i denne unike storbyen. Forbered deg på en helt unik opplevelse i en av verdens mest fascinerende byer! Se landemerket Golden Gate Bridge, besøk historiske Alcatraz og spennende Fisherman's Wharf med livlige Pier 39. Gå for all del ikke glipp av de fargerike husene ved Alamo Street, og Lombard Street, populært kalt verdens skjeveste gate. En av dagene må du også dra til Nausalito, hvor du finner talløse kunstgallerier. 12 kilometer fra denne byen ser du Muir Woods, hvor du kan se Redwood-trærne. Napa Valley, vinområdets i California ligger 70 kilometer videre. En perfekt sjanse til å prøve en deilig amerikansk vin!

  San Francisco International Airport -> Good Hotel San Francisco 21.0 km

  Good Hotel + Room

  Good Hoteleller lignende

  Hotel San Francisco, USA

  Interiøret i Good Hotel er et miljøvennlig og består nesten helt av resirkulert materiale. Ikke for ingenting, for dette designhotellet lever etter en grønn filosofi! Det er et oppvarmet utendørsbasseng og treningsstudio (på søsterhotellet over gaten). Gratis Wi-Fi er tilgjengelig. For en avgift kan du leie sykler for å oppdage San Francisco. Rommene er økologisk lydisolerte og har TV, strykejern, kaffe- og tekoker, aircondition, skrivebord, hårføner og bad.

  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Monterey & Carmel

  På dag 4 og 5 av turen din befinner du deg i historiske Monterey, rett ved sjarmerende Carmel (7 km). Begge steder ligger ved havet, som er en velkommen avveksling fra livlige San Francisco. I Monterey finner du Cannery Row, hvor utallige tidligere sardinfabrikker ligger. I byen kan du kose deg med et måltid og en drink i en bar. Det lille stedet Carmel, også kjent som Carmel-by-the-Sea, er også et besøk verdt. Her kan du beundre kirken San Carlos Borromeo de Carmelo, men også gode restauranter og sjarmerende små butikker. Fra Monterey har du selvfølgelig ennå ikke sett alt og så er det ekstra hyggelig at du på dag 5 kan vie mer oppmerksomhet til denne byen. Kjør langs 17 Mile Drive: en idyllisk rute til kysten av Stillehavet, hvor du kjører langs landehus, Del Monte Forest og andre severdigheter (merk at dette er en vei med avgift).

  Good Hotel San Francisco -> Comfort Inn Monterey Bay 188.0 km

  Comfort Inn Montereyeller lignende

  Hotel Monterey, USA

  På dette hotellet, som ligger i hjertet av Monterey Peninsula, vil du kunne hvile ut. Innredningen er retro-moderne, og du vil bli ønsket hjertelig velkommen av det vennlige personalet ved ankomst. Stranden (Del Monte Beach - 1,2 km) og andre attraksjoner som Monterey Museum of Art (2.8 km) er innen rekkevidde. De komfortable rommene har bad med badekar eller dusj, minibar, safe, telefon og aircondition. Overalt kan du gratis bruke WiFi. Hvis du vil stå opp tidlig om morgenen, kan du bruke vekketjenesten.

  Les mer
 3. Dag 6: San Simeon

  På besøk i California må du også få med deg den ikoniske veien Highway 1! På denne koselige veien kjører du til neste reisemål: San Simeon. Underveis nyter du den utrolige utsikten over Stillehavskysten. Veien utbedres i 2017-2018, så dobbeltsjekk om den er åpen før du reiser. I tilfelle den er stengt, er det selvfølgelig alternative ruter for å komme seg til San Simeon. Under oppholdet er det mange aktiviteter du kan gjøre. Sett deg i en kajakk, besøk grottene, fisk eller tusle ned på stranden for en dag med avslapping. Rett ved dette strandstedet finner du det imponerende Hearst Castle, som ble bygget av William Randolph Hearst og den dag i dag fungerer det som et museum. På dag 7 fortsetter du reisen til Santa Barbara: rivieraen på vestkysten!

  Comfort Inn Monterey Bay -> Courtesy Inn 233.2 km

  Room

  Courtesy Inn in San Simeoneller lignende

  Hotel San Luis Obispo County, USA

  Courtesy Inn San Simeon har en gunstig beliggenhet i nærheten av flere restauranter og butikker. Gjestene kan nyte det oppvarmede innendørsbassenget og velværesenteret. Du kan også slå en ball på tennisbanen! Rommene har aircondition, gratis WiFi, kabel-TV, kaffe- og tekoker og et bad med dusj og toalett.

  Les mer
 4. Dag 7 & 8: Santa Barbara

  På dag 7 ankommer du Santa Barbara. Dette er et høydepunkt for enhver reisende og byr på langstrakte sandstrender og uendelige shoppingmuligheter og fra gode restauranter og hyggelige vinbarer til interessante muséer. De som elsker sport kan glede seg av hele hjertet, for her finner du fantastiske surfesteder og du kan øve dine baseball skills i 'batting cages'. Du overnatter 2 netter i Santa Barbara, så du har mye tid å utforske hva du ønsker, eller bruke noen dager til å hvile deg - du er tross alt på ferie.

  Courtesy Inn -> Ramada Santa Barbara 222.4 km

  Ramada Santa Barbara + Hotel front

  Ramada Santa Barbaraeller lignende

  Hotel Santa Barbara County, USA

  Ramada Santa Barbara ligger mellom byens sentrum og den nærliggende universitetsbyen av samme navn og nær Los Padres National Forest. Her finner du et oppvarmet svømmebasseng, en frokostrestaurant og gratis WiFi på hele hotellet. Ditt komfortable rom er utstyrt med flatskjerm-TV, minibar, te- og kaffefasiliteter, safe og eget bad med dusj.

  Les mer
 5. Dag 9 & 10: Los Angeles

  'the city of dreams'... i motsetning til mange håpefulle som bor her, går din drøm om Hollywood i oppfyllelse: I denne byen må du få med deg Hollywood Sign, finne din favorittkjendis på Walk of Fame og besøke et ekte filmsett! Føl deg som en filmstjerne mens du vandrer i byen, her handler alt om glitter og glamour. Los Angeles er riktignok mer enn bare Hollywood. Her har du også Venice Beach, den kjente Beverly Hills og Griffith Park! Ved Santa Monica ender også route 66 opp. Kort sagt - du vil ha hendene fulle på oppdagelsesjakt i denne livlige byen.
 Du har også mulighet å besøke Universal Studios eller Disneyland California mens du først er i L.A.

  Ramada Santa Barbara -> 7277 Valjean Avenue 137.6 km

  Airtel Plaza Hotel Van Nuys + Room

  Airtel Plaza Hoteleller lignende

  Hotel Los Angeles, USA

  Airtel Plaza Hotel ligger i Van Nuys-distriktet, i livlige Los Angeles. I hjertet av San Fernando-dalen reiser du ca. 35 kilometer fra sentrum av L.A. Hotellet har to restauranter, en salong og en bar. Vil du være aktiv, kan du bruke svømmebassenget eller nyte treningsstudioet. De stilfullt innredede rommene har romslige senger, en TV og et bad med dusj.

  Les mer
 6. Dag 11 & 12: Palm Springs

  På dag 11 legger du Hollywood bak deg og drar videre til Palm Springs. Denne byen er omgitt av ørken og er blant annet kjent for golfbaner. Det er ikke for ingenting at velstående californiere drar til dette stedet i helgene. Er du glad i asiatisk mat? Sving da innom Thai Smile for deres gode Pad Thai. Palm Springs er også kjent for sitt gode uteliv, og for en deilig drink er det mange gode barer å velge mellom. Om du så velger å slappe av ved et svømmebasseng, besøke et kunstgalleri, gå innom en kaffebar for en perfekt cappuccino, merker du straks den koselige atmosfæren. Et høydepunkt er, bokstavelig talt, San Jacinto Peak: det høyeste punktet i Riverside County. Med Palm Springs Aerial Tramway (kabelbanen) er det heldigvis lett å nå toppen. Den beste avslutningen på besøket ditt i Palm Springs er et besøk til Joshua Tree National Park (57 km fra hotellet). Synet av de mange kaktussene og Joshua Trees er virkelig minneverdig.

  7277 Valjean Avenue -> Best Western Inn At Palm Springs 209.6 km

  Best Western Inn at Palm Springs + Hotel front

  Best Western Inn at Palm Springseller lignende

  Hotel Palm Springs, USA

  Best Western Inn at Palm Springs ligger ca. 1 kilometer fra byens sentrum. Det er en frokostrestaurant på stedet, og til lunsj eller middag kan du besøke en av de nærliggende restaurantene. Hotellet har et utendørs svømmebasseng (åpen hele året), boblebad og et treningssenter. Området har også flere golfbaner og shoppingmuligheter. Rommene har aircondition, gratis WiFi, satellitt-TV, kjøleskap og mikroovn. Badet har en dusj og et toalett.

  Les mer
 7. Dag 13 & 14: San Diego

  Etter eklektiske San Francisco, idylliske Monterey, surfestedet San Simeon, solfylte Santa Barbara, livlige LA og vennlige Palm Springs er øyeblikket kommet: Du reiser avgårde til ditt siste stopp. San Diego, byen som har det sørligste punktet nedover California er kjent for sin langstrakte kystlinje og avslappede atmosfære. Her har du to netter. Besøk for eksempel San Diego Zoo eller Mission Bay-park, vandre gjennom nabolaget Gaslamp Quarter, gjennom Old Town og legg håndkleet ditt ned på den gylne stranden på Coronado Island. Et siste høydepunkt er Seaport Village: et shoppingssentrum med restauranter, hvor det blir holdt mange arrangementer for alle og enhver. Etter to dager med nye erfaringer, er reisen slutt. Du leverer leiebilen på flyplassen på San Diego, og setter deg på flyet tilbake til Norge. En ting er sikker: Din 'California Dream er blitt sann!

  Best Western Inn At Palm Springs -> Days Inn San Diego Hotel Circle Near SeaWorld 223.2 km

  Days Inn San Diego + Pool

  Days Inn San Diego Hotel Circleeller lignende

  Hotel San Diego, USA

  Hotellet ditt ligger i hjertet av Mission Valley og er en god base for turen til Mission Beach, Fashion Valley Mall, San Diego Zoo og SeaWorld®. Omkring 8 km unna finner du Gaslamp Quarter. Hotellet har et utendørs svømmebasseng og en hyggelig burgerrestaurant. De moderne og romslige rommene er innredet med en dobbeltseng, TV, kjøleskap, mikroovn og safe.

  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Hovedsjåføren må være eldre enn 25
 • Unge sjåfører mellom 21 - 24 år må betale et tillegg. Sjåfører mellom 21 - 24 betaler et $ 25 tillegg per dag.
 • Bilen leies med en full bensintank. Den må også leveres tilbake med en full bensintank.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visum (ESTA)-kostnader
 • Frokost og andre måltider
 • Parkeringskostnader og tollavgifter
 • Bensin for leiebilen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 4 personer i et Superior dobbeltrom
Maks 4 personer i et Standard dobbeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: bor gratis

Svømmebasseng

I følgende hoteller kan du bruke svømmebasseng: Good Hotel, Courtesy Inn, Ramada Plaza, Best Western Inn og Days Inn Hotel Circle. Svømmebassengene er åpne hele året.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Parkering

Ved Comfort Inn Monterey Bay, Courtesy Inn, Ramada Plaza en Best Western Inn at Palm Springs kan du parkere gratis. Ved de følgende hotellene er det parkering mot en avgift.
- Good Hotel: $ 35 per natt
- Airtel Plaza: $ 12 per natt
- Days Inn Hotel Circle: $ 8 per natt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.