Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Unn deg en magisk weekend i Riga

 • Storbyferie
 • Riga
pris fra kr 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev vakre Riga i 2, 3 eller 4 netter på Hestia Hotel Jugend inkludert frokost. Fly t/r vakre Riga.

Bli med til bildeskjønne Riga, få steder er like vakre som de baltiske hovedstedene. Her blomstrer romantikken i gamlebyen og koselige kafeer langs brosteinsbelagte gater ønsker deg velkommen inn til Latviske delikatesser. Spaser mellom bittesmå og historiske hus og besøk de fargerike torgene med sine skjulte skatter. Gled deg til en eventyrlig weekend i Riga!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hestia Hotel Jugend
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis WiFi
Riga - kultur og arkitektur

Rik på spennende historie, et godt utvalg av museer, grønne parker og en levende kunstscene - det er ikke rart at Riga har blitt året til europeisk kulturhovedstad! Denne lille byen, med knappe 700 000 innbyggere er fylt til randen av sjarm og opplevelser. Spaser langs bredden av elva Daugava, unn deg en billig spabehandling, senk skuldrene og la hverdagens stress slippe taket mens du nyter en herlig lokalbrygget øl på en koselig kafé.

Hestia Hotel Jugend

 • Hotel
 • Riga, Latvia
Front

Det klassisk innredede Hestia Hotel Jugend (tidligere kalt PK Hotel) er et luksuriøst 4-stjerners hotell i Riga sentrum. Hotellet har et bredt utvalg av velværebehandlinger (mot betaling), spa og badstue. En deilig frokostbuffé serveres hver morgen i restauranten og hvis du er glad i øl er det mye lokalt øl å smake i hotellbaren. Resepsjonen er åpen 24/7.

 • +7
Les mer
Room

Dobbeltrom

Rommene på hotellet er lyse og innbydende, her er det flott å slappe av etter en lang dag med inntrykk og opplevelser. Rommene har minibar, safe, WiFi og eget bad med hårføner.

TravelBird Tips!

Vi anbefaler:

 • Vecrīga - Den søte gamlebyen er et "must" når du først er i Riga. Med vakre jugendstilbygninger og bombastiske middelalderkirker er det ikke rart at denne bydelen er med på UNESCOs verdensarvliste. Gå deg vill i brosteinbelagte smug og unn deg noe godt på en terrasse.
 • Audeju iela - I denne handlegaten kjøper du de beste suvenirene, enten det er fra kjente markevarer eller latviske spesialiteter! Det anbefales også å stoppe innom Rigas sentrale marked, som er Europas største.
 • Museumsbesøk - Med 25 museer spredt over hele byen er det lett å finne noe for enhver smak! Reis tilbake i tid til det levende utendørs 1700-talls museet eller oppdag Latvias rolle som sovjetland på Okkupasjonsmuseet.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 baby per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hestia Hotel Jugend ligger 1,8 km fra sentralstasjonen, i den såkalte Jugendstil-bydelen i Riga. Ti minutter unna ligger den historiske gamlebyen og frihetsmonumentet ligger en 15-minutters spasertur unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret