Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

En sann skomakergatejul i vinter-Riga

 • Storbyferie
 • Riga
pris fra kr 1 709
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Riga på sitt vakreste: i juletiden! Bo 2, 3 eller 4 netter med frokost + fly t/r. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med til bildeskjønne og juleglade Riga. Her blomstrer vinterromantikken og stemningen fra de gamle torgenes julemarkeder vil varme hjertet ditt. Besøk koselige kafeer i gamlebyens pittesmåe gater, nyt latviske delikatesser på autentiske restauranter og bygg årets snømann i en av byens mange parker. La julen begynne litt tidligere i år - i Riga!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hestia Hotel Jugend (før: PH Hotel)
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Riga fra Oslo Gardermoen, Ålesund, Sandefjord Torp, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Haugesund
 • Gratis WiFi
Riga - kultur og arkitektur

Denne lille byen, med knappe 700 000 innbyggere er fylt til randen av sjarm og opplevelser. Når snøen legger seg over byens elegant art nouveau hus, og søte boder fylt av gatemat, pepperkaker, håndverk og antikke skatter, jo da er byens på sitt aller beste! Spaser langs bredden av elva Daugava med en varm sjokolade i hånden, unn deg en billig spabehandling, senk skuldrene og la førjulsstresset slippe takket mens mens du nyter en herlig lokalbrygget juleøl på en koselig kafé.

Hestia Hotel Jugend

 • Hotel
 • Riga, Latvia
Front

Det klassisk innredede Hestia Hotel Jugend (tidligere kalt PK Hotel) er et luksuriøst 4-stjerners hotell i Riga sentrum. Hotellet har et bredt utvalg av velværebehandlinger (mot betaling), spa og badstue. En deilig frokostbuffé serveres hver morgen i restauranten og hvis du er glad i øl er det mye lokalt øl å smake i hotellbaren. Resepsjonen er åpen 24/7.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene på hotellet er lyse og innbydende, her er det flott å slappe av etter en lang dag med inntrykk og opplevelser. Rommene har minibar, safe, WiFi og eget bad med hårføner.

TravelBirds juletips

Julemarked fra 26 November

 • Julemarked i gamlebyen (26. november - 6. januar): Med lukten av brente mandler og gløgg, julenissen som sitter og hilser på alle og massevis av flotte småbutikker med håndverk er julemarkedet et must!
 • European Christmas festival (9. - 30. desember): Denne årlige festivalen gjør førjul i Riga enda finere. Med en stor variasjon med alt fra klassisk musikk til julesanger i jazz-versjon er det noe fint for alle og enhver.
 • Spis latvisk vintermat: Det latviske kjøkkenet er basert på poteter og fisk, og også i juletiden er det det du finner mye av! Smak f.eks. fritert fisk (cepts), røkt pølse (zāvēta desa) eller en av de mange gode bakervarere.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 baby per rom.

Barnerabatt

Det er dessverre ingen barnerabatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Julemarked

Merk at Rigas julemarkeder begynner først 26. November

Beliggenhet

Hestia Hotel Jugend ligger 1,8 km fra sentralstasjonen, i den såkalte Jugendstil-bydelen i Riga. Ti minutter unna ligger den historiske gamlebyen og frihetsmonumentet ligger en 15-minutters spasertur unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret