Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

2018: Solfylte Mallorca

 • Solreiser
 • Can Picafort
pris fra kr 6 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bestill Mallorca-ferien nå! 7-14 netter på Ilusion Hotel Markus & Spa med all-inclusive, transport og fly t/r.

La bekymringene ligge hjemme og unn deg selv en ferie med sol og avslapning. Alt er lagt til rette for en ferie med sol, strand og kos, så bestill en tur til solskinnsøya Mallorca! Hotellet ditt ligger i nærheten av stranden, og med all-inclusive behøver du ikke tenke på å lage mat. Pakk badetøyet, husk solkremen og sett solhatten på snei - en hyggelig solferie venter på Mallorca!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Ilusion Hotel Markus & Spa
 • All-inclusive
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Mallorca

Mallorca er kjent for sitt behagelige middelhavsklima med mange solskinnstimer, lekre lokale delikatesser og ikke minst maleriske natur med klipper, fjell og lange sandstrender. Hotellet ditt ligger på øyas nordøstlige kyst tett ved stranden, så du har gode muligheter for å slikke sol og svømme i det krystallblå havet. Ta en dagstur til byen Alcúdia, som ligger ca. 20 minutters kjøretur fra hotellet, hvor du vil finne et vell av hyggelige kaféer, små butikker og en flott havn.

Ilusion Hotel Markus & Spa

 • Hotel
 • Can Picafort, Spania
2018 pool

Hotellet ditt ligger ca. 300 meter fra stranden i den nordøstlige delen av Mallorca. Hotellet har en solterrasse med svømmebasseng for både barn og voksne, og har dessuten innendørs svømmebasseng, så her kan du samle solstråler ved bassengkanten. Du får all-inclusive under hele opholdet, som bl.a. består av spanske og internasjonale spesialiteter. Mot en avgift kan du også benytte deg av hotellets fitnessenter samt spa med boblebad og sauna.

 • +9
Les mer
2018 double

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Du bor i et dobbeltrom med plass til opptil 3 personer. Rommene har utsikt over byen eller mot svømmebassenget og er utrustet med aircondition, satellitt-TV, telefon og safe. I rommene finnes det også et privat bad med toalett, dusj og hårføner.

2018 double

Dobbelt Standardrom by/bassengutsikt

3 personer | Rom

Dette rommet har samme fasiliteter som et vanlig dobbeltrom, men du har enten utsikt mot byen eller svømmebasseng. Det er plass til opptil 3 personer. Rommene har aircondition, satellitt-TV, telefon og safe. I rommene finnes det også et privat bad med toalett, dusj og hårføner.

2018 double sea view

Dobbeltrom med havutsikt

3 personer | Rom

Dette rommet har samme fasiliteter som et vanlig dobbeltrom, men du har utsikt mot havet. Det er plass til opptil 3 personer i rommene. De er utrustet med aircondition, satellitt-TV, telefon og safe. I rommene finnes det også et privat bad med toalett, dusj og hårføner.

All-inclusive:

Hver dag serverer hotellet enkle spanske og internasjonale retter i buffé, som gjør deg mett og gir deg energi til å utforske området:

 • Frokostbuffé: 8.00 - 10.00
 • Lunsjbuffé: 13.00 - 15.00
 • Middagsbuffé: kl. 19.00 - 21.00
 • Snacks: 11.00 - 17.00
 • Drikkevarer: 10.00 - 24.00 (øl, vin, lokalt brennevin, te, kaffe, vann, brus og juice)
Valgfrie utflukter:

Skal det skje litt mens du er på tur, kan du tilkjøpe en utflukt til Fermentor-stranden og fyrtårnet. Turen varer i ca. 5 timer, og du har en time til å svømme eller gå tur langs stranden, før turen går videre til fyrtårnet, som ligger til i 200 meters høyde i klippene. Her kan du (avhengig av årstiden) se haukene og duene passere deres reder, og når du krysser Pollença-bukten kan du være heldig å spotte en delfin eller to! I Es Coll Baix-bukten kan du hoppe i vannet for en deilig svømmetur, før du vender tilbake til Can Picafort.

Du kan også tilkjøpe en utflukt til Fermentor-fyrtårnet og Cala-bukten. Her starter du turen ved det emblematiske fyrtårnet, hvoretter du seiler videre til Cala Figuera, som er en av Mallorcas vakreste bukter. Her har du tid til å svømme i det klare vannet, før du seiler gjennom Pollença-bukten og Alcanada mot endestasjonen Picafort.

Merk at utfluktene kun er tilgjengelige i perioden 3. mai til oktober.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca (Mai-Oktober) kr 22 Per person per natt
 • Turistskatt ca (November-Mars) kr 5 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom
Maks 3 personer i et Dobbelt Standardrom by/bassengutsikt
Maks 3 personer i et Dobbeltrom med havutsikt

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Internett

Mulighet for WiFi på hotellet mot gebyr på 5 € per natt.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Velvære

Hotellet har utendørs og innendørs svømmebasseng. Mot avgift kan du bruke hotellets treningsrom, og mellom oktober og mai kan du bruke saunaen gratis (fra juni til september koster det 8 € per person).

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i den nordøstlige delen av Mallorca ca. 300 m fra stranden. Det er ca. 1 times kjøretid fra flyplassen, men transport mellom flyplass og hotell er inkludert på denne reisen.

Hotel Markus Park Vía suiza, 66 07458 Can Picafort Mallorca, Spania

Vilkår & Betingelser: 1. Denne reisen er kun gyldig for den valgte datoen på Hotel Markus Park. 2. Se TravelBirds vilkår og betingelser for mer informasjon om kansellering. 3. TravelBird forbeholder seg retten til å foreta eventuelle endringer i dette arrangementet. 4. Eventuelle ekstra utgifter (gebyrer og turistskatt) betales på hotellet og denne bekreftelsen gjelder ikke for disse utgiftene. 5. For dette tilbudet gjelder TravelBirds vilkår og betingelser: http://travelbird.no/vilkar-og-betingelser

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret