• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Fortreffelig ferie på Mallorca

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Cala D'or
pris fra kr 3 499
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Deilig ferie på Mallorca: 7 eller 14 netter i egen leilighet på Apart Ona Village Cala d'Or inkl. fly t/r.

Nyt det turkise glitrende havet som skinner i solen, hvite sandstrender og en forfriskende sjøbris. La deg imponere av en vakker middelhavsnatur, trivelige gater og koselige kafeer! På denne reisen kan hele familien nyte livet under den spanske solen. Oppdag øyens mangfoldige aktivitetsmuligheter av vannsport, golf og vandreturer. Med din egen leilighet på flotte Aparthotel Ona Village Cala d'Or er du garantert et fritt og fantastisk opphold!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i leilighet på Apart Ona Village Cala d'Or***
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Full tilgang til hotellets basseng, boblebad, lekeplass og minigolf!
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Cala d'Or

Cala d'Or ligger på Mallorcas sørøst kyst, i den lille byen Santanyi. Det vakre området her tilbyr en behagelig og avslappende strandferie i idylliske omgivelser og med massevis av frodig natur. Cala d'Or var opprinnelig hjemmet til fiskerne, i dag er det et populært feriested, men byen beholder fortsatt mye av sin endeløse, autentiske sjarm.

Aparthotel Ona Village Cala D'Or

 • Hotel
 • Cala D'or, Spania
Swimmingpool

Denne flotte eiendommen ligger bare 6 minutters gange fra stranden og ligger i Cala d'Or. El Arenal er 43 km unna. Felles fasiliteter inkluderer basseng, boblebad og minigolf. I tillegg finner du både bar og restaurant på eiendommen.

 • +2
Les mer
Værelse

Leilighet med 1 soverom

4 personer | Leilighet

Leiligheten er fullt møblert og utstyrt med egen balkong eller terrasse. En TV med satellittkanaler og DVD-spiller er tilgjengelig i enkelte enheter. Alle enheter har en kjøkkenkrok utstyrt med komfyr og mikrobølgeovn. En brødrister, kjøleskap og komfyrtopp er også tilgjengelig. Det er et privat bad med dusj eller badekar i hver enhet. Håndklær er inkludert.

Køkken

Studio

2 personer | Studio

Dette studioet på 35 m² er fullt møblert og utstyrt med egen balkong eller terrasse. En TV med satellittkanaler og DVD-spiller er tilgjengelig i enkelte enheter. Alle enheter har en kjøkkenkrok utstyrt med komfyr og mikrobølgeovn. En brødrister, kjøleskap og komfyrtopp er også tilgjengelig. Det er et privat bad med dusj eller badekar i hver enhet. Håndklær er inkludert.

Lejligheder set ude fra

Leilighet med 2 soverom (for 2 personer)

6 personer | Leilighet

Denne romslige leiligheten har to soverom og er fullt møblert og utstyrt med egen balkong eller terrasse. En TV med satellittkanaler og DVD-spiller er tilgjengelig i enkelte enheter. Alle enheter har en kjøkkenkrok utstyrt med komfyr og mikrobølgeovn. En brødrister, kjøleskap og komfyrtopp er også tilgjengelig. Det er et privat bad med dusj eller badekar i hver enhet. Håndklær er inkludert.

Opplevelser i og rundt Palma de Mallorca

 • Ta en tur med det ikoniske veterantoget, som har kjørt mellom Palma de Mallorca og Sóller siden 1912. På den ca. 28 km lange turen kjører du gjennom gjennom 13 tuneller og broer, forbi appelsin og sitronhager langs fjellkjeden Sierra de Alfabia.
 • Reiser du med barn kan besøke badelandet Aqualand El Arenal som ligger noen få kilometer fra Palma. Her finner du morsomme vannsklier, en lekeplass for de minste og rikelig med vann aktiviteter!
 • Palmas store gotiske katedral, som også er kjent som Havets Katedral, er byens mest spektakulære bygning og absolutt verdt et besøk!
 • Når du er i byen kan du ta et besøk til det populære markedet Mercat De L’olivar, som byr på flere smakfulle, spanske delikatesser.
Været på Mallorca

Laveste og høyeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Mars: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Mai: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
Desember: 8°C - 15°C

Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 16:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 09:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 6 voksne og 1 barn opptil 2 i en Leilighet med 2 soverom (for 2 personer)
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Studio
Maks 4 voksne og 1 barn opptil 2 i en Leilighet med 1 soverom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Babyseng

Det er mulig å leie en babyseng for 9 € per dag. Vennligst ta kontakt med kundeservice.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot et gebyr på 5 € per dag

Parkering

Parkering er tilgjengelig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Fra flyplassen tar det ca 52 minutter å kjøre. Dere følger Ma 19 til Calle de les Roquisses/Carrer Sense Nom 160, deretter Carrer de la Bassa til Carrer Sense Nom 162.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret