• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ørkenvandring og historiske Marrakech

 • Rundreise
 • 5 eller 7 netter
 • Marokko
Nyhet
pris fra kr 4 129
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 10 ganger

Drømmereise i Sahara og Marrakech. Inkluderer frokost, ridetur på kamel og 1 overnatting i ørkentelt + fly.

-Marrekech er rett og slett det fineste stedet på jord å tilbringe en ettermiddag, sa Winston Churchill. Etter denne reisen vil du forstå hvorfor han hadde helt rett! Med 5 eller 7 netter i nydelige Marokko får du muligheten til å vandre langs livlige basarer i Marrakech, samt tilbringe en natt i ørkentelt mens stjernene danser på himmelen. De vennlige menneskene og den fascinerende arkitekturen garanterer at dette blir en nydelig ferie utenom det vanlige!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netters rundreise i Marokko:
 • 2 eller 4 netter (1 i begynnelsen og 1 eller 3 på slutten) på Riad Haraka (eller lignende) inkl. frokost
 • 1 natt på Kasbah de Dades i Dades inkl. halvpensjon
 • 1 natt på Nasser Palace ørkentelt i Sahara inkl. halvpensjon
 • 1 natt på Nasser Palace i Merzouga inkl. frokost
 • All transport
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Storby og ørken!

Opplev storbyens yrende folkemasser og Saharas fortryllende ørkenlandskap - på en og samme reise! Det hele starter med 1 natt i storbyen Marrakech. Her bor du på hotellet Riad Haraka (eller lignende), rett ved det velkjente markedet Djemaa el Fna. Dagen etter bærer det videre til verdensarvbyen Aït Ben Haddou og et tradisjonelt hotell med nydelig utsikt og svømmebasseng i Dades. Her tilbringer du dag 2. Så er det på tide med ørkenvandring! Etter frokost den 3. dagen blir du hentet og kjørt til Sahara. Her står kamelriding, tradisjonell musikk, dans og mat på planen. Dag 4 tilbringes på et idyllisk hotell ved ørkenen, hvor du kan slappe av eller bli med på spennende ekskursjoner. Den 5. dagen tilbringes i Marrakech, før avreise den 6. dagen. Dersom du ønsker 7 netter, er de to ekstra nettene også i Marrakech.

Reiserute

Dag 1: Det hele starter i Marrakech

Velkommen til eksotiske og fargerike Marokko. Du lander på Marrakech flyplass, og blir kjørt til reisens første hotell, Riad Haraka (eller lignende). Denne dagen er åpen til å gjøre akkurat det hjertet ønsker: Utforsk de travle gatene i medinaen, besøk de vakre Menara-hagen eller vandre og bli b… Les mer

Riad Haraka  eller lignende

Dag 2: Verdensarvbyen Aït Ben Haddou

Etter en nydelig frokost er det på tide å ta turen videre til deres neste stopp: Den verdenskjente byen Ait Ben Haddou. Bilturen på 4 og en halv time tar dere gjennom nydelige fjellandskap og to kaffepauser i koselige omgivelser. Ved ankomst i Aït Ben Haddou er det på tide med lunsj. Etter maten… Les mer

Hôtel la Kasbah de Dades Ex Chems  eller lignende

Dag 3: Ørkenvandring og overnatting i telt

I dag fortsetter reisen mot verdens største ørken, Sahara. Det er bare å glede seg til en fantastisk aften under den krystallklare stjernehimmelen. Etter en deilig lunsj blir du kjørt til hotellet Nasser Palace, rett ved Sahara. Her kan du legge igjen bagasjen og slappe av. Det kan likevel være … Les mer

Erg Chebbi  eller lignende

Dag 4: Nyt roen eller dra på ekskursjon

Etter frokost i ørkenen blir dere tatt med tilbake til Nasser Palace. Ha en avslappende dag foran bassenget med paraplydrink eller bli med på ekskursjon!

Denne dagen kan dere bruke som dere ønsker. Dersom dere har kjøpt ekskursjon med firehjuling er det i dag det skjer. Utflukten med tra… Les mer

Nasser Palace  eller lignende

Dag 5 & 6: Utforsk den tidligere hovedstaden

Tilbake til start! De siste dagene av rundreisen tilbringes i byen Marrakech. Dere blir kjørt hit fra ørkenen. Kjøreturen tar omtrent 8 timer, med lunsj- kaffepauser underveis. Ta turen til Ben Youssef Madrasa, den tidligere religiøse skolen i Marokko. Denne regnes som den største i Marokko, og … Les mer

Riad Haraka  eller lignende
Valgfrie ekskursjoner

Følgende utflukter er tilgjengelig under deres opphold i Marrakech.

 • Firehjuling i sanddynene. Ta en eventyrlig 1 times kjøretur på firehjuling! Utforsk tradisjonelle landsbyer, søk skygge under palmetrærne og opplev den marokkanske kulturen. Du vil også ta turen innom Saharas sanddyner og drikke te med en lokal familie dersom du ønsker det. Ekskursjonen er tilgjengelig på reisens fjerde dag.
 • Steder du må se i Marrakech med engelskspråklig guide. Opplev Bahia-palassets vakre hager, se moskeen Koutoubias 70 meter høye minaret og de nylig oppdagede Saadi-gravene. Denne ekskursjonen kan bare bestilles i grupper for 2, og er tilgjengelig alle dagene i Marrakesh. Vennligst vær oppmerksom på at eventuelle inngangsbilletter ikke er inkludert i prisen. Informer hotellet om når du ønsker ekskursjonen.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 24 Per person per natt
 • Tips til sjåfører og guider
 • Turistskatt ca 24,00 € per voksen per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 i et Dobbeltrom 5 netter
Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 i et Dobbeltrom 7 netter

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 4-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Pass

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Vennligst påse at passet er gyldig i minst tre måneder etter utreisetidspunkt.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på alle hoteller bortsett fra natten i ørkentelt.

Ikke anbefalt for barn

Det anbefales ikke å ta med barn på denne reisen ettersom den innebærer lange strekninger.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

NB!

Under transporten dag 2, 3 og 5 er det mulig at sjåføren tar pauser ved lokale butikker i løpet av kjøreturen. Ikke føl deg forpliktet til å kjøpe noe.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret