• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise i de forente arabiske emirater

 • Rundreise
 • 7 netter
 • De forente arabiske emirater
pris fra kr 9 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Dubai, Abu Dhabi og ørkeneventyr! inkludert 5* hoteller, luksustelt i ørkenen, frokost, 1 x middag, transport og fly t/r!

Luksuriøst, mystisk og eksotisk - på denne reisen lever du deg inn i det arabiske eventyret om 1001 natt. I de forente arabiske emiratene møter du både fortiden og fremtiden på samme reise. Fra grenseløs shopping og glitrende skyskrapere i skinnende Dubai, og den imponerende metropolen Abu Dhabi som blander storslått arkitektur med azurblått hav, til stjerneklar stillhet og østens mystikk i ørkenen. Finn din indre eventyrer og bli med på ditt livsreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Corniche Hotel i Abu Dhabi*****
 • 2 netter på Media Rotana i Dubai*****
 • 1 natt i privat luksustelt i ørkenen
 • 2 netter på The Cove Rotana i Ras Al-Khamiah*****
 • Frokost på alle hoteller
 • Frokost og middag i ørkenleiren
 • All transport er inkludert (mellom flyplassen og hotellene samt til og fra ørkenen)
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Dubai City Tour
 • Burj Khalifa billetter (transport er ikke inkludert)
 • Abu Dhabi City Tour
Reiserute

Dag 1 & 2: Det arabiske eventyret begynner i Abu Dhabi

Når du ankommer flyplassen i Dubai, vil du bli møtt av din sjåfør som vil kjøre deg til Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater. Distansen fra Dubai til Abu Dhabi er på 130 km, og du har mye å glede deg til på veien. La deg fascinere av den østlige arkitekturen og landskapet som fo… Les mer

The Corniche Hotel - Khalifa Bin Zayed The First Street - Abu Dhabi - United Arab Emirates  eller lignende

Dag 3 & 4: Velkommen til Dubai

Om morgenen på dag 3 fortsetter reisen til Dubai. Dubai er en av verdens fremste metropoler når det kommer til en modernisert og innovative byplanlegging. Du finner blant annet har verdens høyeste bygning Burj Khalifa, verdens største naturlige blomsterhage, The Miracle Garden, verdens største v… Les mer

Hotel Media Rotana Dubai - Dubai - United Arab Emirates  eller lignende

Dag 5: Østens magiske ørken

I dag, etter frokost, har du en utrolig spennende opplevelse i vente. Du vil bli hentet på hotellet kl. 12.30. Herfra går jeepturen dypt inn i ørkenen. Se fram til å oppleve det fantastiske landskapet og de imponerende sanddynene - i helt spesielle omgivelser. Du vil få et innblikk i mysteriet i… Les mer

Dag 6 & 7: Strandparadis i Ras Al-Khaimah

De siste dagene av reisen tilbringer du i Ras Al-Khaimah, som ligger ca 90 kilometer fra Dubai. Ras Al-Khaimar er den nordligste av de arabiske emiratene, og i den luksuriøse, men avslappede badebyen med samme navn kan du virkelig bade i velvære. Her kan du kombinere store bølger med ren avslapn… Les mer

The Cove Rotana Resort - Al Dhait South - Ras Al-Khaimah - United Arab Emirates  eller lignende

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 44 Per person per natt (betales på destinasjonen)
 • Drikkevarer under middagen i ørkenen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 og 1 barn opptil 5 per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 4 500 - kr 8 641 på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis på alle hotellene. Det finnes ikke WiFi i ørkenleiren.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret