• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise i de forente arabiske emirater

 • Rundreise
 • 7 netter
 • De forente arabiske emirater
pris fra kr 9 029
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Dubai, Abu Dhabi og ørkeneventyr! inkl. 5* hoteller, luksustelt i ørkenen, frokost, 1 x middag, transport og fly t/r!

Luksuriøst, mystisk og eksotisk - på denne reisen lever du deg inn i det arabiske eventyret om 1001 natt. I de forente arabiske emiratene møter du både fortiden og fremtiden på samme reise. Fra grenseløs shopping og glitrende skyskrapere i skinnende Dubai, og den imponerende metropolen Abu Dhabi som blander storslått arkitektur med azurblått hav, til stjerneklar stillhet og østens mystikk i ørkenen. Finn din indre eventyrer og bli med på ditt livsreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Corniche Hotel i Abu Dhabi*****
 • 2 netter på Media Rotana i Dubai*****
 • 1 natt i privat luksustelt i ørkenen
 • 2 netter på The Cove Rotana i Ras Al-Khamiah*****
 • Frokost på alle hoteller
 • Frokost og middag i ørkenleiren
 • All transport er inkludert (mellom flyplassen og hotellene samt til og fra ørkenen)
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Dubai City Tour
 • Burj Khalifa billetter (transport er ikke inkludert)
 • Abu Dhabi City Tour
 1. Dag 1 & 2: Det arabiske eventyret begynner i Abu Dhabi

  Når du ankommer flyplassen i Dubai, vil du bli møtt av din sjåfør som vil kjøre deg til Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater. Distansen fra Dubai til Abu Dhabi er på 130 km, og du har mye å glede deg til på veien. La deg fascinere av den østlige arkitekturen og landskapet som forandrer seg fra by til by.
  Abu Dhabis kultur er i tonene av arabias islamiske tradisjoner, og skaper et skinnende eksempel på islams sanne engasjement for toleranse og gjestfrihet. Kombinasjonen av internasjonale påvirkninger og en sterk forpliktelse til den rike kulturarven har skapt en spennende blanding av nytt og historisk.

  Du tilbringer to netter i denne metropolen, og du blir innlosjert på et flott 5* hotell. Kjenn og den herlige bystemningen som romer over byen. La deg beundre av de store pompøse bygningene, de enorme boulevardene og få med den kanskje mest imponerende og vakreste moskeen i verden, "Sheikh Zayed-moskeen". Fra byens kystlinje Corniche kan du blant annet se Fort Qasr al-Husn - den eldste steinbygningen i Abu Dhabi. Gå deg vill i byens mange store og små butikker og besøk de spennende markedene.

  På dag 2 av reisen har du muligheten til å bli med på en guidet omvisning rundt Abu Dhabi som varer i ca. 3-4 timer. Du kan kjøpe denne turen i bestillingsprosessen.

  roof terrace

  Corniche Hotel Abu Dhabi*****

  • Hotel
  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
  roof terrace

  Det 5-stjernede Corniche Hotel Abu Dhabi ligger i fantastiske omgivelser i Abu Dhabi. Fra hotellets terrasse kan du se den imponerende byen og nyte utsikten av det turkisblå vannet i Den arabiske gulf. På Corniche Hotel finner du ren luksus og fantastisk service. Hotellet er innredet med både glamour og sjarm. Du kan ta full nytelse av et stort treningsstudio, basseng, badstue og dampbad, flere internasjonale restauranter samt og en champagnebar hvor du kan kan avslutte kvelden.
  Du bor i et moderne dobbeltrom med eget bad og gratis WiFi.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Velkommen til Dubai

  Om morgenen på dag 3 fortsetter reisen til Dubai. Dubai er en av verdens fremste metropoler når det kommer til en modernisert og innovative byplanlegging. Du finner blant annet har verdens høyeste bygning Burj Khalifa, verdens største naturlige blomsterhage, The Miracle Garden, verdens største vannland, Dubai Fountains, og noen av verdens mest utsøkte kjøpesentre og restauranter. Dubai er en unik ørkenperle, som skiller seg ut fra resten av verden. Du er vil garantert oppleve en annerledes og fascinerende kombinasjon av rik kultur, eldgamle tradisjoner og ultramoderne urbanitet - det er nettop Dubais uendelige kontraster gjør byen til et unikt sted.

  For å bli kjent med byen og dens bakgrunn, kan du bestille en guidet tur i bookingprosessen. Turen skjer på dag 4 av reisen og varer i 3-4 timer. I tillegg har du mulighet til å kjøpe inngangsbilletter til Burj Khalifa - den høyeste bygningen i verden.

  Media Rotana Hotel Dubai + Front

  Media Rotana Hotel Dubai*****

  • Hotel
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  Media Rotana Hotel Dubai + Front

  Det 5-stjernede Media Rotana Hotel Dubai ligger i Barsha Heights-distriktet. Dette luksushotellet tilbyr 537 unike rom, 5 restauranter som tilbyr både lokal og internasjonal mat, samt en treningsavdeling med både badstue, dampbad og basseng.
  Du bor i et komfortabelt dobbeltrom med eget bad og gratis WiFi,

  Les mer
 3. Dag 5: Østens magiske ørken

  I dag, etter frokost, har du en utrolig spennende opplevelse i vente. Du vil bli hentet på hotellet kl. 12.30. Herfra går jeepturen dypt inn i ørkenen. Se fram til å oppleve det fantastiske landskapet og de imponerende sanddynene - i helt spesielle omgivelser. Du vil få et innblikk i mysteriet i øst. Du kan også ta opp muligheten til å se hvordan tradisjonelle henna tatoveringer er laget, prøve deg på Shisha-vannrør og ri kameler.

  Om kvelden vil du bli bortskjemt med en deilig grillmiddag og et show under den blinkende og klare stjernehimmelen. Natten blir tilbragt i ditt private luksustelt, utstyrt med soveposer og tepper. Neste morgen kan du nyte en varm ørkenfrokost med te, kaffe eller juice.

 4. Dag 6 & 7: Strandparadis i Ras Al-Khaimah

  De siste dagene av reisen tilbringer du i Ras Al-Khaimah, som ligger ca 90 kilometer fra Dubai. Ras Al-Khaimar er den nordligste av de arabiske emiratene, og i den luksuriøse, men avslappede badebyen med samme navn kan du virkelig bade i velvære. Her kan du kombinere store bølger med ren avslapning på de vakre strendene i Persia-bukta. Det finnes også gode muligheter for spennende utflukter i området. For eksempel kan du besøke gamlebyen og beundre den 200 år gamle moskeen. Gå ikke glipp av å besøke det slående 16. århundre Dhayah Fortet med sitt unike utseende.

  Etter oppholdet i Ras Al-Khaimah, går turen tilbake til Dubai flyplass, og du flyr tilbake til Norge.

  Hotel The Cove Rotana Resort & Spa + Pool

  The Cove Rotana Ras Al Khamiah*****

  • Hotel
  • Ras al-Khaimah, De forente arabiske emirater
  Hotel The Cove Rotana Resort & Spa + Pool

  Det 5-stjernede Cove Rotana Ras Al Khamiah er innredet med eleganse og luksus, dekorert av arabiske detaljer. På hotellet finner du 2 restauranter og 2 salonger samt et basseng og bassengbar. Hotellet ligger i vakre omgivelser direkte ved sjøen og med en 600 meter lang privat strand.
  Du bor i et komfortabelt dobbeltrom, med eget bad og gratis WiFi.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 44 Per person per natt (betales på destinasjonen)
 • Drikkevarer under middagen i ørkenen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 og 1 barn opptil 5 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 3-5 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 6-11 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis på alle hotellene. Det finnes ikke WiFi i ørkenleiren.

Parkering

Parkering er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret