Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Reiseguide inkludert

Bad i velvære i Dubai

 • Storbyferie
 • 4, 5, 6 eller 7 netter
 • Dubai
pris fra kr 9 229
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo på luksuriøse Habtoor Grand JBR Dubai***** i fantastiske Dubai! Inkludert fly, 4-7 netter på hotell, frokost og bruk av spa.

Luksus, velvære, et deilig klima og endeløs underholdning... I Dubai bor du på en flott 5-stjerners resort med tre svømmebassenger, et treningsstudio og fire tennisbaner med et spa som tilbyr talløse massasjer og behandlinger. Stranden i Jumeirah og en av yachthavnene i Dubai er innen rekkevidde. Du er også i gåavstand fra fine restauranter for en deilig middag, men strengt tatt trenger du ikke å forlate hotellet ditt i det hele tatt. Her har du seksten restaurantene som alle har sin egen spesialitet! Bad i luksus og velvære i eksotiske Dubai!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5, 6 eller 7 netter i Habtoor Grand JBR Dubai*****
 • Frokost hver morgen
 • Bruk av fasiliteter som tennisbaner, svømmebasseng, treningsstudio og Kids Club
 • Bruk av WiFi
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Ørkensafari
 • Dhow cruise med middag
 • Ski Dubai
 • Burj Khalifa (kun billett)
Dubai Marina

Det største bo- og vannsportprosjektet i hele verden: det er Dubai Marina. Rekreasjonsområdet er helt og holdent menneskelaget og er spekket med skyskrapere, luksuriøse hoteller, leiligheter og restaurant- og shoppingmuligheter. Havnen er også kjent for sine aktivitetsmuligheter: fra vannsport til fallskjermhopping fra den høyeste bygningen i Dubai. Stranden i Jumeirah, rett ved Jumeirah Beach Walk er i likhet med mye annet i Dubai luksuriøs og unik. Du gjenkjenner Walk eller JBR på de talløse sandfargede bygningene - et millionprosjekt! - en av de livlige boulevardene. Ta på ditt flotteste antrekk - i denne metropolen handler det om å stjele showet. I Dubai er det en konkurranse mellom hvem som har de dyreste bilene og yachtene og hvem som har de største diamantene. Glamour og luksus på sitt aller beste!

Habtoor Grand Resort

 • Hotel
 • Dubai, De forente arabiske emirater
hotel by night

Habtoor Grand JBR er et femstjerners feriested som ligger i luksuriøse Dubai. JBR står for Jumeirah Beach Resort, og det sier umiddelbart noe om stedet, fordi komplekset ligger på Jumeirah-stranden. Dubai Marina er også innen rekkevidde, og dette er en absolutt topp beliggenhet! Det 5-stjerners feriestedet har alle fasiliteter du trenger for å fullføre drømmeferien: tre utendørsbassenger (inkludert et basseng med lysbilder for barn), seksten forskjellige restauranter med et bredt spekter av verdensomspennende kjøkken, fire tennisbaner, to squashbaner, et treningsstudio og en barn Club. Og mot en ekstra kostnad kan du bestille mange massasjer og behandlinger. Tenk deg deg selv i en verden av luksus og la deg bli bortskjemt i dette galte feriestedet!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
room2

Dobbeltrom Resort

3 personer | Rom

Dobbeltrom på hotellet har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en stue, aircondition, bad, TV og fasiliteter for å lage te og kaffe. Alle rommene har en fin utsikt over havet eller de frodige hagene.

Tilvalg

 • Kryss ørkenen med en jeep og oppdag den arabiske ørkenens magi. På den høyeste sanddynen gjør du et stopp for å se en eventyrlig solnedgang, før du besøker en autentisk beduinleir hvor du får et innblikk i deres dagligliv mens du nyter en kopp te eller kaffe. Når vannpipene tas frem, magedanseren gir en opptreden, hendene dine blir dekorert med henna og du nyter et herlige barbecuemåltid under stjernehimmelen! Det anbefales å ha på komfortable klær på denne turen, og den frarådes hjertepasienter. gravide eller de med rygg- og nakkeproblemer.
 • Hvordan bedre kan du nyte atmosfæren i Dubai enn under et cruise under måneskinnet? Gå ombord i en dhow (tradisjonelt arabisk skip) og la deg føre med over Dubai Creek. Fra båten har du en fantastisk utsikt over Dubais høydepunkter, som du kan beundre mens du nyter en deilig middag. Ved denne utflukten er alkoholfri drikke og transport til og fra hotellet inkludert.
 • Skulle du trenge en pause fra varmen? Legg turen innom Ski Dubai & Snow Park? Dette er nemlig den første innendørs skiparken i Midtøsten. Her kan du bryne deg på alle mulige vintesportaktiviteter: fra ski til snowboard og fra aking til å kaste snnøballer. Det er ganske utrolig å kunne tilbringe en ettermiddag i snøen i midten av ørkenen. Her kan du selvsagt også leie skiutstyr.
 • I Dubai kan du reise opp i den høyeste bygningen i verden: Burj Khalifa, med en høyde på 829,84 meter. Med denne billetten drar du til den 124. etasjen hvor du , på en høyde på 650 meter, har en fantastisk utsikt over hele byen. Denne imponerende bygningen har hele 16 verdensrekorder til sitt navn. Her finner du også verdens høyest beliggende svømmebad i 76. etasje og den høyeste moskeen i verden i 158. etasje. Et must å besøke mens du er i Dubai!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 44 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 4 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Svømmebasseng

Alle svømmebassenger er åpne hele året fra kl. 8:30 til 19:30.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret