Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Oppdag fortryllende Algarve med leiebil

 • Rundreise
 • Portugal
pris fra kr 6 239
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Magisk rundreise i Algarve: Bo 7 eller 10 netter på forskjellige hoteller, inkl. frokost, leiebil og fly t/r.

Algarve er desidert en av verdens vakreste kystregioner. Et fortryllende landskap av gylne strender, robuste klipper og et hav så azurblått at du nesten ikke tror det. Under denne uforglemmelige reisen får du mulighet til å utforske alt av denne sør-portugisiske perlen. Fortap deg i en rik kulturarv, idylliske landsbyer og et velsmakende og fargerikt kjøkken. Vi har allerede arrangert tre hoteller, leiebil og fly t/r, så nå kan du bare glede deg til å avdekke Portugals fineste og mest innbydende region!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på Balaia Plaza Cheerfulway
 • 2 eller 3 netter på Carvi Beach
 • 2 eller 3 netter på Hotel Vila Galé Albacora
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Faro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Algarve - et glansbilde av middelhavet

Med bare noen få timers flytur finner du en region som gir deg følelsen av å lande i et postkort: Velkommen til paradisiske Algarve! Med et deilig og mildt middelhavsklima og solskinn hele året, er det ikke rart at reisende elsker å besøke denne vakre delen av verden året rundt. Dette er regionen som kombinerer noen av Europas mest imponerende strender, kulinariske skatter og de søteste landsbyene.
Uansett om du er på jakt etter kultur, natur, historie, arkitektur eller gastronomi, har du etter denne ferien utvilsomt Algarve i ditt hjerte!

Reiserute

Dag 1 - 3: Albufeira og omgivelsene

Velkommen til Portugal! Etter at du har landet, henter du leiebilen din - din beste venn i løpet av ferien - og kjører til ditt første hotell. Her blir du 3 netter hvis du har bestilt en 7-netters tur, eller 4 hvis du har valgt en 10-netters tur. Ditt første stopp på reisen er midt i det vakre o… Les mer

Balaia Plaza Hotel Apartamento

Dag 4 & 5: Lagos og omgivelsene

Etter en god frokost, er det på tide å kjøre lenger vest mot ditt neste hotell, hvor du overnatter dine 2 neste netter (eller 3 hvis du har valgt reisen for 10 netter). På veien kan du la deg imponere av det fantastiske naturlandskapet som gjør denne regionen så spesiell. Du passerer bølgende da… Les mer

Carvi Beach Hotel Algarve

Dag 6 & 7: Tavira og omgivelsene

I de siste dagene av det sør-portugisiske eventyret kjører du østover til ditt tredje hotell. Her overnatter du 2 netter, eller 3 netter hvis du har bestilt en 10-netters reise. Du vil definitivt besøke den pittoreske strandbyen Tavira med sin fargerike og sjarmerende gamleby. Vandre gjennom det… Les mer

Hotel Vila Galé Albacora
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Hotellet ligger rundt 10 minutter med bil fra togstasjonen i Lagos og den flotte golfbanen Boavista. Til Albufeira er det rundt 40 minutters kjøring.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret