• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Oppdag fortryllende Algarve med leiebil

 • Rundreise
 • 7 eller 10 netter
 • Portugal
pris fra kr 4 999
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Magisk rundreise i Algarve: Bo 7 eller 10 netter på forskjellige hoteller, inkl. frokost, leiebil og fly t/r.

Algarve er desidert en av verdens vakreste kystregioner. Et fortryllende landskap av gylne strender, robuste klipper og et hav så azurblått at du nesten ikke tror det. Under denne uforglemmelige reisen får du mulighet til å utforske alt av denne sør-portugisiske perlen. Fortap deg i en rik kulturarv, idylliske landsbyer og et velsmakende og fargerikt kjøkken. Vi har allerede arrangert tre hoteller, leiebil og fly t/r, så nå kan du bare glede deg til å avdekke Portugals fineste og mest innbydende region!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på Alfagar I Village
 • 2 eller 3 netter på Vilabranca
 • 2 eller 3 netter på Hotel Vila Galé Albacora
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Faro (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Algarve - et glansbilde av middelhavet

Med bare noen få timers flytur finner du en region som gir deg følelsen av å lande i et postkort: Velkommen til paradisiske Algarve! Med et deilig og mildt middelhavsklima og solskinn hele året, er det ikke rart at reisende elsker å besøke denne vakre delen av verden året rundt. Dette er regionen som kombinerer noen av Europas mest imponerende strender, kulinariske skatter og de søteste landsbyene.
Uansett om du er på jakt etter kultur, natur, historie, arkitektur eller gastronomi, har du etter denne ferien utvilsomt Algarve i ditt hjerte!

 1. Dag 1 - 3: Albufeira og omgivelsene

  Velkommen til Portugal! Etter at du har landet, henter du leiebilen din - din beste venn i løpet av ferien - og kjører til ditt første hotell. Her blir du 3 netter hvis du har bestilt en 7-netters tur, eller 4 hvis du har valgt en 10-netters tur. Ditt første stopp på reisen er midt i det vakre området som kalles Algarve. Ved et besøk til koselige Albufeira, forstår du med en gang hvorfor dette er et av de mest populære stedene i Portugal. Spaser gjennom det atmosfæriske og historiske sentrumet fylt av koselige fortauskafeer og søte brosteinsgater, eller kanskje smak på det pulserende nattelivet så snart solen går ned.
  Sørg for å ta en tur til den magiske stranden Praia da Marinha, som ligger litt vest for Albufeira. Denne stranden har en helt spesiell blendende skjønnhet. Videre er den sjarmerende kystbyen Quarteira også verdt et besøk. I tillegg til byens flotte bademuligheter, finner du en hyggelig boulevard og spennende butikker som viser til den sør-portugisiske kulturen. En fordypning i det lokale kjøkkenet er selvsagt også et "must", her nyter du bare det beste og det ferskeste av havets skatter.

  pool

  Alfagar I Village

  • Leilighet
  • Olhos de Água, Portugal
  pool

  Dette feriestedet ligger på toppen av en fantastisk klippe med utsikt over Atlanterhavet, kort avstand til den vakre Santa Eulália Beach. Ferieanlegget har en restaurant hvor du kan nyte av internasjonale retter, en bar som tilbyr drinker og snacks, en liten kiosk, flere svømmebassenger (inkludert barnebasseng), en hage med solsenger og en eventyrlig lekeplass for barna.

  Les mer
  • +4
 2. Dag 4 & 5: Lagos og omgivelsene

  Etter en god frokost, er det på tide å kjøre lenger vest mot ditt neste hotell, hvor du overnatter dine 2 neste netter (eller 3 hvis du har valgt reisen for 10 netter). På veien kan du la deg imponere av det fantastiske naturlandskapet som gjør denne regionen så spesiell. Du passerer bølgende daler, glitrende kystlinjer og hvitkalkede landsbyer - Ja, dette er det virkelige Portugal... Stopp ved et av de mange tradisjonelle bakeriene, og prøv deg på en himmelsk pasteis de nata.
  Hvilke edelstener kan du besøke i dette området? Vel, Lagos, for eksempel, som utvilsomt vil overraske deg med sitt sjarmerende historiske sentrum. Deretter kan du rulle håndkleet ut på den smellvakre Meia Praia-stranden. Det livlige feriestedet Praia da Luz, som ligger vest for Lagos, er også verdt et besøk. Like øst for Lagos ligger Portimão, en by som er best kjent for sine internasjonale seilekonkurranser og seilekultur. Her finner du også mange hyggelige portugisiske restauranter, barer med levende fadomusikk og autentiske kafeer. Du kan også velge å kjøre til det vestligste punktet på fastlandet i Europa, Cabo de São Vicente, som er hjem til det historiske fyrtårnet "Lighthouse of Cape St. Vincente" , også kalt D. Fernando. Dette unike fyrtårnet som er bygget på de dramatiske klippene ble bestilt av Queen D. Maria II, og begynte å fungere i oktober 1846. Fyrtårnet er bygget ved det fransiskanske klosteret fra det 16. århundre - en helt unik opplevelse!

  garden

  Vilabranca

  • Leilighet
  • Lagos, Portugal
  garden

  Denne sjarmerende resorten ligger 1,5 km fra stranden ved Porto do Mos og det historiske sentrum av Lagos, omgitt av små restauranter, butikker og barer. Lagos kan nås med hotellets gratis shuttlebuss. Eiendommen har to utendørs svømmebasseng og to barnebassenger, en terrasse med solstoler, en bassengbar, en stue, en restaurant og gratis WiFi i fellesområdene.

  Les mer
  • +3
 3. Dag 6 & 7: Tavira og omgivelsene

  I de siste dagene av det sør-portugisiske eventyret kjører du østover til ditt tredje hotell. Her overnatter du 2 netter, eller 3 netter hvis du har bestilt en 10-netters reise. Du vil definitivt besøke den pittoreske strandbyen Tavira med sin fargerike og sjarmerende gamleby. Vandre gjennom det historiske sentrum, langs den gamle slottsveggen, der tiden har stått stille i hundrevis av år. Husk også å sjekke ut det imponerende rådhuset på Praça da Republica. Leter du etter en roligere landsby med en helt spesiell og autentisk karakter? Da bør du ta turen til Moncarapacho, et fredelig sted hvor du kan nyte et velsmakende måltid på en av terrassene bygget rundt den sjarmerende kirken. Byen Olhão er også verdt å se, her finner du fantastiske fiskerestauranter og fargerike markeder. De mauriske innflytelsene som ligger i arkitekturen her, gjør seg spesielt bra på kameraet.

  exterior

  Hotel Vila Galé Albacora

  • Hotel
  • Tavira, Portugal
  exterior

  Dette polerte hotellet ligger i en ombygd tunfiskfiskeleir nærme elven i nasjonalparken Ria Formosa. Hotellet ligger 4 km fra Tavira slott og 4,2 km fra Porta Nova jernbanestasjon.
  Hotellets komfortable og enkle rom med varm innredning tilbyr flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og minibar. Parkering og en frokostbuffé er inkludert. Det finnes et utendørsbasseng med en bar og et spa med innendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad. Andre fasiliteter inkluderer en uformell restaurant, en cocktailbar, en barneklubb og et spillerom.

  Les mer
  • +8

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret