Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Oppdag essensen av Gdansk

 • Storbyferie
 • Gdańsk
pris fra kr 3 379
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg opplevelse i Gdansk: Bo på Craft Beer Central Hotel inkluderer frokost, transport og fly!

Gdansk er en sjarmerende havnehistorie i seg selv - en unik polsk perle der arkitekturen blitt påvirket av velstående kjøpmenn som har formet byens fortid i hundrevis av år. Både havnen og de smale brosteinsgatene som omringer den, er fylt av karakterfulle fortauskafeer, unike butikker og spennende museer. Bortsett fra byens visuelle skjønnhet er det den særegne ølkulturen som setter Gdansk på det internasjonale kartet. På denne reisen bor du på et ekstravagant og historisk hotell i gamlebyen, som også er byens beste mikrobryggeri! Skål!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i dobbeltrom på Craft Beer Central Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Gdansk (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1 mikrobrygget øl per person
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Ølbyen Gdansk

Så langt tilbake som på begynnelsen av 1500-tallet har man anslått at det har vært over 400 kommersielle ølbryggerier i Gdansk. Polen har en rik bryggetradisjon, og selv om de mest kjente polske ølmerkene som Tyskie, Żywiec, Okocim og Kasztelan er både velsmakende og forfriskende, har de fem siste årene gjort Gdansk til landets ølby. I dag blomstrer byen av kreative lokal- og mikrobryggerier som aldri før. Gjør deg klar til en fantastisk ølopplevelse i Gdansk!

Craft Beer Central Hotel

 • Hotel
 • Gdańsk, Polen
Sesja Broward Craft Beer Central Hotel

Denne gangen vil du oppleve noe unikt i Gdańsk, da du vil finne historisk eleganse, moderne fasiliteter og en livlig atmosfære på ølbaren. Den historiske hotellbygningen har en gang tjent som en kommunistisk epoklinikk, som siden har blitt pusset opp, og er i dag ekstravagant hotell. Hotellet har bevart bygningens originale utseende og størrelse. Av denne grunn er hotellets rom romslige og individuelle med høye tak og luksuriøs atmosfære. Hotellet ligger Gdansks gamleby, i nærheten av sentralbanestasjonen, noe som gjør det enkelt og raskt å nå alle severdighetene i byen. I første etasje finner du hotellets egne ølbryggeri, PG4, oppkalt etter hotellets beliggenhet. På Craft Beer Central Hotel kan du nyte velsmakende middager med øltema. Hotellet tilbyr gratis frokost og gratis WiFi.

 • +6
Les mer
Craft Beer Central Hotel - Stout

Stout rom

De komfortable Stout-rommene ligger på loftet på hotellet, og har utsikt over Gdansks atmosfæriske gamleby. Elegant innredet og utstyrt med klimaanlegg, kaffe- og tekoker, TV, skrivebord, minibar og gratis Wi-Fi. Badet har dusj og hårføner.

Craft Beer Central Hotel - Pils

Pils rom

De stilige og svært romslige Pils-rommene har flotte, høye tak. De er lyst innredet med klimaanlegg, kaffe- og tekoker, TV, skrivebord, minibar og gratis Wi-Fi. Badet har dusj og hårføner.

TravelBird Tips!

Andre spennende ølkafeer å prøve på reisen:

 • Labeerynt - Som navnet antyder, må du virkelig gå gjennom labyrinten for å finne denne skjulte perlen. Du vil bli belønnet med et av Polens beste mikrobryggeriøl når du har funnet frem til målet.
 • Brovarnia restaurant, som ser over elven Marina og gamlebyen, er det mest berømte bryggeriet i Gdansk. Stedet er spesielt kjent for unike Schwarzbier (mørkt øl) og en Häfeweizen (pale ale)
 • Jozef K - Denne barens eklektiske design er en blanding av farget glass, flerfarget lyspærer, trær plantet i blomsterpotter og mikset møbler. Baren garanterer et godt, morsomt og litt rart miljø, absolutt verdt et besøk!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Stout rom
Maks 1 person i et Pils rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret