• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

La deg forføre av Portugals farger

 • Rundreise
 • 7 eller 9 netter
 • Portugal
pris fra kr 6 419
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Lisboa, Coimbra, Porto og Aveiro utgjør Sør Europas vakreste by-rundreise! 7 el. 9 netter inkl. frokost, leiebil og fly t/r.

Enten det er de kulinariske gledene, sjarmen av lokalbefolkningen, den vakre arkitekturen, den himmelske vinen, eller gatenes skjønnhet - Portugals byer er fantastisk, og hver med sin unike, særegne utstråling! På denne rundreisen blir du kjent med det ekte Portugal. Se både landskap og arkitektur som forvandler seg fra by til by. Dans deg inn i portugisiske rytmer og folkemusikk fra Lisboa, Coimbra, Porto og Aveiro. Lev deg inn i en spennende historie og stemningsfulle gater mens du fordyper deg i Portugals fire gylne hjerter!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Lisboa (2 første og siste natt)
 • 1 eller 2 netter i Coimbra
 • 2 netter i Porto
 • 1 eller 2 netter i Aveiro
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r (se kalender for tilgjengelige flyplasser)
 • Fadoshow incl. 1 glass Porto Offey (merk: kun ved rundreiser på 9 netter)
 • Guidet bytur i Aveiro (merk: kun ved rundreiser på 9 netter)

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

 1. Dag 1 & 2: Lisboa

  Bem-vindo a Portugal! Så snart du har landet, henter du leiebilen din på flyplassen og setter kurs (med en munter musikk gjennom høyttalerne) til byen med de syv åsene, den portugisiske hovedstaden, Lisboa.
  Spaser gjennom de smale gatene i det historiske distriktet Alfama opp til Castelo de São Jorge, og beundre de storslåtte bygningene og det imponerende Praça do Comércio i Baixa-distriktet. Den perfekt organiserte gateplanen for dette stykke i Lisboa er lett å forklare: i 1755 ble den opprinnelige bygningene ødelagt av et katastrofalt jordskjelv. De rettet på gatene med neoklassiske bygninger og lagde byplanen på nytt, faktisk betraktes Baixa-distriktet som det første europeiske eksempelet på nøye gjennomtenkt byplanlegging.

  Når du er i Lisboa, bør du ikke gå glipp av det sjarmerende Bairro Alto-distriktet, hvor husene er dekortert av tradisjonelle portugisiske fliser (azulejos). Området utstråler en unik atmosfære om ettermiddagen og spesielt etter solnedgang der gatemusikanter, koselige fortauskafeer, stemningsfulle restauranter og en god dose moro venter deg på kvelden. Ta din første "skål", eller som portugisere sier "en sua saúde" for å feire starten av et fantastisk eventyr! Er det fint vær når du er i Lisboa, og føler du føler trangen til sjø og strand? Da kan du ta leiebilen og kjøre til den koselige kystbyen Cascais, ca 31 km fra hovedstaden.

  terrace

  Hotel Travel Park Lisbon

  • Hotel
  • Lisboa, Portugal
  terrace

  Hotellet ditt ligger kun 100 meter fra nærmeste t-banestasjon, og i nærheten av flere av byens attraksjoner. Det tar kun noen stopp med t-banen til Lisboas sentrum. Hotel Travel Park har døgnåpen resepsjon, en terrasse og gratis WiFi. Det finnes også en liten bar hvor du kan kjøpe drikke, snacks og småretter og du vil begynne hver dag med en deilig frokostbuffé.

  Les mer
  • +4
 2. Dag 3: Coimbra

  På dag 3 kjører du ca 200 kilometer i retning nord, hvor du (etter ca 2 timer) kommer til den rustikke middelalderperlen Coimbra. Coimbra, er en elveby i sentrum av Portugal og er i dag en livlig studentby. Under middelalderen var dette Portugals hovedstad. Coimbra er hjembyen til et av verdens eldste universiteter. Det historiske universitetet i Coimbra, universidade de Coimbra ble grunnlagt i 1290 og utdanner fortsatt 24.000 studenter hvert år. Universitetet er bygd på bakken av et tidligere palass, og er kjent for sitt barokke bibliotek, Biblioteca Joanina og dets 18. århundre klokketårn. La deg beundre av det overdådige biblioteket og stig opp i tårnet som tilbyr en praktfull utsikt over byen.

  Resten Coimbra er innpakket i vidunderlig og historisk arkitektur i en moderne og ung atmosfære. I byens gamleby ligger den romerske katedralen Sé Velha fra det 12. århundre, som absolutt er verdt å besøke.

  Bestiller du 9 netter, vil du overnatte du to netter på hotell i Coimbra, og da reiser du videre mot Porto først på dag 5. Bestiller du reisen på 7 netter, vil du overnatte 1 natt i Coimbra.

  bar

  Hotel D. Luis

  • Hotel
  • Coimbra, Portugal
  bar

  Dette hotellet ligger på en høyde i utkanten av Coimbra, og gir panoramautsikt over byen. Hotellet har en restaurant, en bar og en hage med terrasse. Hotellet tilbyr også transport til sentrum av Coimbra. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et bad med dusj og / eller badekar og hårføner, TV, safe og air condition.

  Les mer
  • +5
 3. Dag 4 & 5: Porto

  I dag står fargerike Porto på menyen. Den vakre byen på Douro som vant en plass på UNESCOs verdensarvliste i 1996. Byen er en historisk og stemningsfull edelsten av smale brosteinsgater, fargerike hus så atmosfæriske at du kan nesten se og føle hvordan det var i de samme gatene for over 300 år siden. Bybildet av Porto er et glansbilde med den turkise elven som svinger seg gjennom byen, imponerende Ponte Luís og de gamle husene som skinner langs kysten - du vil aldri bli lei av synet av Porto.

  La deg underholde av de søte gatene i Ribeira-distriktet, og se hvordan klessnorer mellom to hus gir et merkelig, men estetisk og poetisk bybilde. Finn en pitteliten restaurant hvor du kan nyte himmelsk Portugisisk tapas eller "petiscos' som nytes med et glass portvin. Besøk en av de historiske vinkjellerne som ligger langs elva, og nyt enda et glass mens solen synker ned i elven. Pass på å å få med deg Ponte Luís i den lave kveldsolen, som gir en vakker gylden glød over byen, og så snart solen går ned, ser du lysene overalt. Besøk også Sé do Porto, som er det høyeste punktet i byen, herfra har du en enestående utsikt. La Porto omfavne deg!

  rooftop terrace

  Hotel Premium Porto Downtown****

  • Hotel
  • Porto, Portugal
  rooftop terrace

  Dette hotellet ligger i sentrum av Porto, ca 750 meter fra katedralen. Hotellet har en restaurant og en bar med takterrasse med utsikt over Porto. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et bad med dusj, hårføner og badeprodukter, flatskjerm-TV, minibar og air condition.

  Les mer
  • +4
 4. Dag 6: Aveiro en Praia da Costa Nova

  Velkommen til byen kjent som "Portugals Venezia". Averios idylliske kanaler slynger seg gjennom historiske hus og lykt-opplyste gater. Aveiro ligger langs kysten, ca 75 km fra Porto. La deg sjarmere av de tradisjonelle moliceirobåtene som ligger langs kaiane og kanskje bli med på en aldri så liten båttur og se byen fra vannets fra vannets perspektiv!
  Videre besøker du det berømte Museu de Aveiro og kjører til Praia da Costa Nova, hvor du kan slappe av på stranden og beundre de typiske blå-hvite og rød-hvite stripede husene. Ta deretter turen til Bairro dos Pescadores for et velsmakende måltid av fersk fisk og himmelsk sjømat.

  Glem ikke å ta med en krukke med badesalt fra Aveiro, som gjør huden silkemyk. I nærheten av byen finner du mange saltpanner, hvor alle typer naturlige skjønnhetsprodukter blir laget. Badesaltet renser huden og gir både hud og muskler en avslappende opplevelse. Ta med en krukke hjem til Norge, og spar den til vinteren. Men for nå er det fortsatt litt moro og nyte i Aveiro!

  Bestiller du 9-netters reise, bor du i Aveiro 2 netter.

  Hotel Veneza - terrace

  Veneza Hotel

  • Hotel
  • Aveiro, Portugal
  Hotel Veneza - terrace

  Veneza Hotel ligger i Aveiros, ca 800 meter fra sentrum. Fra hotellet kommer du til Costa Nova-stranden via en 20-minutters kjøretur. Hotellet har også en stor terrasse, en koselig bar, mens frokost serveres hver morgen. Alle rommene er utstyrt med seng, TV, aircondition og eget bad med dusj og toalett.

  Les mer
  • +4
 5. Dag 7 & 8: Tilbake til Lisboa og hjem

  Du har sett og forelsket deg i fire av Portugals herligste byer. Du flyr hjem fra Lisboa på dag 8 (eller 10), men først har du tid til en siste natt i Lisboa. Bruk den siste dagen og kvelden akkurat som du vil. Unn deg en underholdene bytur og nyt en fin middag ute eller kanskje ta en ettermiddag på stranden i Cascais. Valget er selvfølgelig helt ditt!

  På dag 8 eller 10, leverer du leiebilen tilbake på flyplassen, og flyr hjem til Norge med et portugisisk eventyr som vil vare for alltid.

  terrace

  Hotel Travel Park Lisbon

  • Hotel
  • Lisboa, Portugal
  terrace

  Hotellet ditt ligger kun 100 meter fra nærmeste t-banestasjon, og i nærheten av flere av byens attraksjoner. Det tar kun noen stopp med t-banen til Lisboas sentrum. Hotel Travel Park har døgnåpen resepsjon, en terrasse og gratis WiFi. Det finnes også en liten bar hvor du kan kjøpe drikke, snacks og småretter og du vil begynne hver dag med en deilig frokostbuffé.

  Les mer
  • +4

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Renault Clio, Mitsubishi Colt 2dr, Mitsubishi Colt eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Mulige parkeringskostnader
 • Turistskatt ca kr 20 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Togturen i Aveiro

Togtur i Aveiro er midlertidig, kun frem til 14.07. Fra 15.07 til 15.09 blir den erstattet av en "moliceiro" (typisk båttur).

Parkering

Parkering koster €10 på Hotel Premium Porto Downtown per natt.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret