• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

La deg forføre av Portugals farger

 • Rundreise
 • 7 eller 9 netter
 • Portugal
pris fra kr 6 949
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Lisboa, Coimbra, Porto og Aveiro utgjør Sør Europas vakreste by-rundreise! 7 eller 9 netter med frokost, leiebil og fly t/r.

Enten det er de kulinariske gledene, sjarmen av lokalbefolkningen, den vakre arkitekturen, den himmelske vinen, eller gatenes skjønnhet - Portugals byer er fantastisk, og hver med sin unike, særegne utstråling! På denne rundreisen blir du kjent med det ekte Portugal. Se både landskap og arkitektur som forvandler seg fra by til by. Dans deg inn i portugisiske rytmer og folkemusikk fra Lisboa, Coimbra, Porto og Aveiro. Lev deg inn i en spennende historie og stemningsfulle gater mens du fordyper deg i Portugals fire gylne hjerter!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Lisboa (2 første og siste natt)
 • 1 eller 2 netter i Coimbra
 • 2 netter i Porto
 • 1 eller 2 netter i Aveiro
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r (se kalender for tilgjengelige flyplasser)
 • Guidet bytur i Aveiro (merk: kun ved rundreiser på 9 netter)
Reiserute

Dag 1 & 2: Lisboa

Bem-vindo a Portugal! Så snart du har landet, henter du leiebilen din på flyplassen og setter kurs (med en munter musikk gjennom høyttalerne) til byen med de syv åsene, den portugisiske hovedstaden, Lisboa.
Spaser gjennom de smale gatene i det historiske distriktet Alfama opp til Castelo d… Les mer

Hotel Travel Park Lisbon

Dag 3: Coimbra

På dag 3 kjører du ca 200 kilometer i retning nord, hvor du (etter ca 2 timer) kommer til den rustikke middelalderperlen Coimbra. Coimbra, er en elveby i sentrum av Portugal og er i dag en livlig studentby. Under middelalderen var dette Portugals hovedstad. Coimbra er hjembyen til et av verdens … Les mer

Hotel Oslo Coimbra

Dag 4 & 5: Porto

I dag står fargerike Porto på menyen. Den vakre byen på Douro som vant en plass på UNESCOs verdensarvliste i 1996. Byen er en historisk og stemningsfull edelsten av smale brosteinsgater, fargerike hus så atmosfæriske at du kan nesten se og føle hvordan det var i de samme gatene for over 300 år s… Les mer

Hotel Premium Porto Downtown****

Dag 6: Aveiro en Praia da Costa Nova

Velkommen til byen kjent som "Portugals Venezia". Averios idylliske kanaler slynger seg gjennom historiske hus og lykt-opplyste gater. Aveiro ligger langs kysten, ca 75 km fra Porto. La deg sjarmere av de tradisjonelle moliceirobåtene som ligger langs kaiane og kanskje bli med på en al… Les mer

Veneza Hotel

Dag 7 & 8: Tilbake til Lisboa og hjem

Du har sett og forelsket deg i fire av Portugals herligste byer. Du flyr hjem fra Lisboa på dag 8 (eller 10), men først har du tid til en siste natt i Lisboa. Bruk den siste dagen og kvelden akkurat som du vil. Unn deg en underholdene bytur og nyt en fin middag ute eller kanskje ta en ettermidda… Les mer

Hotel Travel Park Lisbon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Renault Clio, Fiat Punto, Mitsubishi Colt 2dr, Mitsubishi Colt eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Mulige parkeringskostnader
 • Turistskatt ca kr 20 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Togturen i Aveiro

Togtur i Aveiro er midlertidig, kun frem til 14.07. Fra 15.07 til 15.09 blir den erstattet av en "moliceiro" (typisk båttur).

Parkering

Parkering koster €10 på Hotel Premium Porto Downtown per natt.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret