• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Det vakreste av Andalucia med leiebil

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Spania
pris fra kr 4 599
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Se Málaga, Sevilla og Granada på 7 netter med frokost, leiebil og fly t/r.

Drøm deg bort blant mauriske palasser, tradisjonsrik kultur og vakre landskap som kan ta pusten fra deg- denne reisen gir deg noen av høydepunktene. Med leiebil oppdager du den praktfulle regionen Andalusia! Gjør deg klar for en reise der du dykker dypt inn den klassiske arkitekturen, koser deg i solen på en av de mange strendene på Costa del Sol og nyter atmosfæren i en restaurant med flamenco. Fråtse i deilige fiskeretter, fantastisk tapas, og et godt glass rødvin på en solfylt terrasse. Nyt ferien din i vakre Spania!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter (de 2 første og den siste natten) på Hilton Garden Inn Malaga i Málaga
 • 2 netter på Hotel Patio de la Alameda i Sevilla
 • 2 netter på Hotel Maciá Real de la Alhambra i Granada
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Málaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink på Hotel Patio de la Alameda
 • Velkomstdrink på Hotel Maciá Real Alhambra
 • Gratis walking tour med engelsktalende guide ved Hotel Maciá Real Alhambra (du får mer informasjon om touren på hotellet)
 • 15% rabatt på prisen av parkering i Hotel Maciá Real Alhambra
 • Leiebil under oppholdet
 1. Dag 1 & 2: Historie og kunst i Málaga

  ¡Hola Málaga! ... velkommen til Andalusia! Du henter leiebilen ved flyplassen og turen begynner med en gang. Det er noen ting du ikke må glipp av under oppholdet i Málaga. Her bor du 2 netter. For eksempel Alcazaba, en tidligere maurisk festning fra det ellevte århundre, plassert mot en av bakkene i byen. Foruten Alcazaba finner du også en ruin av et romersk teater fra det første århundre f.Kr., og hvis du går litt mer oppe på fjellet, finner du ruinene til Castillo de Gibralfaro. Herfra har du en fantastisk utsikt over Málaga havn! Visste du at den berømte maleren Pablo Picasso ble født i Málaga? Selvfølgelig finner du derfor et museum til ære for denne stormesteren i byen! Her finner du hele 285 av hans verk. Ønsker du å besøke flere museer? Oppdag andalusisk maleri fra 1800-tallet i Carmen Thyssen-museet eller moderne kunst i Centro de Arte Contemporáneo Málaga. Dette siste museet er også gratis å besøke! Vil du føle sand under føttene? Reis til Playa de La Malagueta, hvor du kan nyte middelhavsklimaet under svingende palmer.

  pool

  Hilton Garden Inn Malaga

  • Hotel
  • Málaga, Spania
  pool

  Det 4-stjernede Hilton Garden Inn Malaga ligger på den skjønne sørspanske kystlinjen Costa del Sol. Fra hotellet har du ca. 5 km til Malagas historiske sentrum og ca. 450 m fra hotellet finner du metrostasjonen Puerta Blanca, hvor du hurtig kommer inn til sentrum. Den nærmeste stranden er ca. 1,5 km unna, men du kan også nyte hotellets utendørs svømmebasseng med liggestoler og en terrasse. Det er også en restaurant på hotellet, hvor frokosten serveres. Hotellet har også et treningsrom, en bar, velværeområde med dampbad og lekeplass og lekerom til barn.

  Les mer
  • +2
 2. Dag 3 & 4: Skal du danse flamenco i Sevilla?

  På dag 3 sier du adiós til Málaga og kjører videre til Sevilla, hvor du blir i 2 netter. Visste du at Sevilla har Spanias største historiske sentrum? Hovedstaden i Andalucía har derfor hatt stor innflytelse på kulturen, politikken, økonomien og kunsten i regionen gjennom århundrer. Sevilla ble erobret av maurerne i år 712 - akkurat som mange byer i Sør-Spania på den tiden. De ble til slutt drevet ut, men deres innflytelse er fortsatt synlig. Se for eksempel det kongelige palasset Alcázar, hvor du fortsatt kan beundre buene og de fargerike flisene som er så typisk for denne tiden. Husk å besøke den vakre gårdsplassen Patio de las Doncellas! Du vil snart se hvorfor Alcázar er på UNESCOs verdensarvliste ... Den imponerende katedralen i Sevilla er også på denne listen. Tross alt er dette den største gotiske kirkebygningen i verden! På utsiden kan du se de 15 store dørene og på innsiden kan du søke etter graven til Christopher Columbus. Selvfølgelig kan du ikke gå glipp av Plaza de España, dette er et av de mest berømte torgene i byen. Torget er formet som en halvsirkel, omgitt av bygninger med typiske azulejo-mosaikker i regionen. Midt på torget finner du en fontene med fem broer. Filmfans anerkjenner Plaza de España som planeten Naboo i filmen "Star Wars: Episode II - Attack of the Clones". Etter en lang dag full av kultur og sol, kan du se etter en av de mange tapasbarene i byen og nyte et deilig glass sangria. I Sevilla ble forresten flamenco født! Ta fram kastanjettene og gjør deg klar for en kveld med musikk og dans.

  Hotel Patio de la Alameda

  Hotel Patio de la Alameda

  48 Vurderinger
  • Hotel
  • Sevilla, Spania
  Hotel Patio de la Alameda

  Hotel Patio de la Alameda ligger i en unik bygning fra det 19. århundre i sentrale Sevilla og var tidligere hjemsted for billedhuggeren Antonio Susillo. Det sjarmerende hotellet er innredet i klassisk andalusisk stil, hvor varme sandfarver og grønne planter dominerer innredningen. Hotellet har både en gårdshage og en takterrasse med utsikt over La Alameda, som er et torv med mange restauranter og barer. På hotellet finnes det også en snack- og drinkbar samt en restaurant, hvor du skal spise frokosten. Basílica de la Macarena ligger 600 meter fra hotellet og katedralen med det berømte klokketårn Giralda ligger 1,4 km unna.

  Les mer
  • +4
 3. Dag 5 & 6: Maurisk prakt i Granada

  Neste stopp på denne turen er Granada. Byen ligger ved foten av fjellkjeden Sierra Nevada. Også i denne byen ser du tydelig restene av en fortid full av maurisk styre: for eksempel har den gamle byen en typisk maurisk byplanlegging. I Granada finner du også en av de mest berømte monumentene i Spania: Alhambra. Dette fascinerende historiske palasset er fullt av både maurisk og katolsk kultur. Alhambra er en maurisk festning der keiseren Charles V bygde et renessansepalass i midten. Du kan nyte vakkert utført islamsk kunst og beundre mange kunstskatter. Dette palasset er også et UNESCO verdensarvsted, så det er en kvote på antall besøkende per dag. Så sørg for å bestille billetter på forhånd! Keiser Charles V hadde også sitt eget sted nær Alhambra, slik at du kan finne Palacio de Carlos V noen hundre meter unna.

  Facade w/ garden

  Hotel Maciá Real de la Alhambra

  58 Vurderinger
  • Hotel
  • Granada, Spania
  Facade w/ garden

  Dette hotellet ligger omtrent 3 kilometer fra sentrum av Granada. Det har et svømmebasseng (åpent fra april til september, avhengig av været), restaurant og WiFi, som du kan bruke gratis på hele hotellet. Under oppholdet i Granada er også en byomvisning inkludert. Ved ankomst på hotellet får du mer informasjon om omvisningen. Avhengig av når du ankommer kan du velge mellom tre typer av den historiske, Sacromonte eller Albayzin.

  Les mer
  • +5
 4. Dag 7 & 8: Tilbake til Málaga

  På dag 7 kjører du tilbake til Málaga. Var det noe på din å-besøke-liste som du ikke hadde tid til under første stopp? Så er nå øyeblikket! Har du allerede besøkt Málaga katedral, gått langs den flotte marinaen og besøkt Plaza del Obispo de Málaga, utvilsomt et av de vakreste torgene i byen?
  Visste du at innbyggerne i Málaga noen ganger kalles 'boquerones'? Dette betyr bokstavelig talt 'sardiner'! Fisk er derfor en viktig ingrediens i byens matkultur. Ser du 'espeto' på en meny? Da kan du nyte deilige, stekte sardiner! Også "Fritura Malagueña", en blanding av stekt ansjos, baby blekksprut og rød poon er veldig kjent. Har du ikke lyst på fisk? Da finner du nok å velge mellom av
  andre deilige tapas her!

  Du blir en natt på ditt hotell i Málaga. På dag 8 kjører du tilbake til flyplassen og leverer leiebilen din. Deretter flyr du hjem med mange fantastiske minner!

  pool

  Hilton Garden Inn Malaga

  • Hotel
  • Málaga, Spania
  pool

  Det 4-stjernede Hilton Garden Inn Malaga ligger på den skjønne sørspanske kystlinjen Costa del Sol. Fra hotellet har du ca. 5 km til Malagas historiske sentrum og ca. 450 m fra hotellet finner du metrostasjonen Puerta Blanca, hvor du hurtig kommer inn til sentrum. Den nærmeste stranden er ca. 1,5 km unna, men du kan også nyte hotellets utendørs svømmebasseng med liggestoler og en terrasse. Det er også en restaurant på hotellet, hvor frokosten serveres. Hotellet har også et treningsrom, en bar, velværeområde med dampbad og lekeplass og lekerom til barn.

  Les mer
  • +2

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, Nissan Micra, Seat Ibiza eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: får en rabatt på 15% rabatt per natt

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret