• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Varme, vakre og historiske Rijeka

 • Solreiser
 • 5, 7 eller 9 netter
 • Rijeka
pris fra kr 6 729
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Oppdag vakre Rijeka! Bo 3, 4 eller 7 netter på Hotel Jadran**** med frokost. Inkl. fly t/r.

Bli med på en solrik byreise utenom det vanlige og oppdag sjarmen av Kroatia. Her venter en idyllisk båthavn, karakteristiske steinstrender, krystallklart vann, historiske slott, koselige gater og autentiske kafeer - alt du kan ønske deg fra en solblid middelhavsby! Rijeka ikke mindre enn en eneste vakker, skinnende og uoppdaget perle. Dette er den kroatiske byen du ikke bør gå glipp av!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 7 netter på Hotel Jadran****
 • Frokost hver morgen (det er mulig å oppgradere til halvpensjon)
 • Fly t/r Rijeka (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Ny byreise til Rijeka

Her ved den glitrende kysten, finner du sol, sjø og vakre fiskehavner. Unn deg deilige måltider blant fiolett fargede blomster i pittoreske gater. Hopp i det krystallklare havet som glitrer i solen, og nyt den herlige autentisiteten av Kroatias tredje største by.

Hotel Jadran

 • Hotel
 • Rijeka, Kroatia
Hotel Jadran

Dette raffinerte hotellet er bygget direkte på kysten, ligger ca 4 km fra den 17. århundre Rijeka Cathedral og 5 km fra museet for moderne kunst. Frokost og parkering er gratis. Restauranten har en terrasse, og gulv-til-tak-vinduer med utsikt over havet. Andre fasiliteter inkluderer en lobby bar, og en kafé med utsikt over sjøen, samt en strand med solsenger og parasoller.

Les mer
Standardzimmer

Dobbeltrom med sjøutsikt

2 personer | Rom

Denne typen dobbeltrom er romslige og har vakker utsikt over havet, i tillegg er rommet utstyrt med komfortable senger for en god natts søvn og et eget bad med dusj, toalett og hårføner.

Singelrom med sjøutsikt

1 personer | Rom

Singelrommene er romslige og har vakker utsikt over havet, i tillegg er rommet utstyrt med komfortable senger for en god natts søvn og et eget bad med dusj, toalett og hårføner.

I Rijeka

 • En fantastisk og fargerik matkultur: Kroatia er verdenskjent for sin utsøkte kulinariske side. Restauranten Konoba Nebuloza er et utmerket eksempel på det kroatiske kjøkken. Denne originale restauranten er ca 20 minutters gange fra hotellet. Vel verdt et besøk!
 • Sol, sjø og strand: Ploce er en sjarmerende steinstrand, ideell for bading og soling. I området finner du også en rekke utendørs aktiviteter som svømmebasseng, tennisbaner og mer.
 • Preluk er en annen strand - og et paradis for folk som ønsker å prøve windsurfing og andre idretter. Det er også et flott sted for å bare slappe av på stranden, nyte solen og kjøle deg ned i det herlige havet.
 • Trsat Castle: Det historiske slottet fra 1300-tallet ligger på en høyde med utsikt over byen. Her kan du nyte en smellvakker utsikt og lære mer om Rijeka historie. Visste du for eksempel at byen var en gang beleiret av Østerrike?
 • Mlinar - besøke byens beste bakeri! Her kan du teste og nyte lokale delikatesser som fylte baguetter, ost eller spinatfylte burek. Du finner flere Mlinar bakerier i byen.
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 1 person i et Singelrom med sjøutsikt
Min 2 personer og maks 2 personer i et Dobbeltrom med sjøutsikt

Barnerabatt

Dobbeltrom med sjøutsikt, Singelrom med sjøutsikt: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 2-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Singelrom med sjøutsikt: Barnerabatt kun for minst 1 fullt betalende person:
Barn fra 2-11 år gamle: får en rabatt på 20% rabatt per natt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
en tredje gjest: får en rabatt på 20% rabatt per natt

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger nærme strand, shopping og kafegater. Fra flyplassen kan du hoppe i en taxi og det tar det ca 25 minutter å kjøre med bil. Eventuelt går det busser fra flyplassen til sentrum av Rijeka.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret