• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Stilfullt spahotell ved stranden i Sopot

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 netter Gdańsk

per person fra kr 1 449
basert på 2 personer

Skjem deg bort med spa på strandnært hotell i Sopot! 2-5 netter på Hotel Sopot med frokost, transport og fly t/r.

Begi deg ut på en weekend i naturskjønne omgivelser ved stranden i kystbyen Sopot! Slapp av i hotellets spa, nyt den friske brisen fra havet med en harmonisk tur på stranden, eller kos deg i Sopots hyggelige gater med shopping, kafébesøk og restauranter. Unn deg en velfortjent pause fra hverdagen i vakre Polen!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Hotel Sopot
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Gdansk (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r flyplass og hotell
 • Tilgang til Sauna
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Sopot

For deg som ønsker deg en pause fra stress og mas i hverdagen, er den polske perlen Sopot ved Østersjøen en perfekt mulighet til å nyte det du ønsker deg og mer av en weekend borte fra Norge. Våkne opp til frisk havbris og vakker natur i et rolig område av Sopot. Kystbyens sentrum er i kort gange unna for nye og spennende opplevelser, men for deg som kun søker avslapning og ro trenger du faktisk ikke forlate hotellet, her kan du nyte timesvis i hotellets flotte spa med skjønnhetsbehandlinger, massasjer og sauna. Om det så er vinter, vår, sommer eller høst, er Sopot et nydelig sted for en storbyferie med det lille ekstra.

Hotel Sopot

Hotel Sopot, Polen
Hotel Sopot - Wellness

Hotellet ditt på reisen ligger i et stille nabolag i Northern Park, kun 200 meter fra stranden og 1,2 km (ca. 10 minutters gange) fra sentrum av Sopot. Bygningen er ny og moderne, og designet med tanke på komfort. Her kan du også nyte det flotte spaet som tilbyr tilgang til skjønnhetsbehandlinger og massasje (mot avgift). Du har også fri tilgang til saunaen.

 • +10
Les mer
Hotel Sopot - Queen Sea View Room

Standard queen med havutsikt

2 personer | Rom

Standard room med queen size seng, beliggende i 3. og 4. etasje, men en vakker utsikt over havet. Det er utstyrt med gratis WiFi, skap med lås på rommet, og kaffe- og telagingssett tilgjengelig, såvel som 2 flasker vann.

Hotel Sopot - Queen standard

Standard queen

2 personer | Rom

Standard room med queen size seng, utstyrt med gratis WiFi, skap med lås på rommet, og kaffe- og telagingssett tilgjengelig, såvel som 2 flasker vann.

Tips til reisen din:

 • Unvertical er en arkitektonisk overraskelse i det berømte “Monciak”-området, bygget i 2004 og designet av Szotyńskis og Zaleski. Bygningen har en spesiell struktur med sin bølgende fasong.
 • For en hyggelig lunsj, middag eller kveldsdrink er Młody Byron perfekt, med en beliggenhet i historiske Dworek Sierakowskich. Kos deg med noe varmt, stedets egenbryggede øl eller et godt glass vin. Her har du et kunstgalleri, og det er også diverse arrangementer her. I de varmere månedene er det uteservering.
 • Aquapark Sopot er i gangavstand fra hotellet ditt og har noe for alle. Kos deg i et av bassengene, unn deg en spabehandling eller nyt litt tid i saunaen.
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 23:00

Utsjekking

Til kl. 00:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Standard queen
Maks 2 personer i et Standard queen med havutsikt

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.