• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sikre deg neste års Mallorca-ferie

Solreiser 7, 10 eller 14 netter

per person fra kr 5 259
basert på 2 personer

Drømmeferie med all-inclusive på deilige Mallorca. Inkl. transport og fly t/r! Pris er p.p. i rom for 2.

Da er det endelig din tur til å reise på ferie. Etter en lang vinter, kan du pakke kofferten med solkrem og solhatt, og lande på Mallorca. På denne turen trenger du ikke å bekymre deg for noen ting - her er alt tilrettelagt med deg i fokus. På flyplassen vil du bli plukket opp med shuttletransport som kjører deg til ditt flotte hotell i Peguera, hvor en solrik og forfriskende ferie og et hyggelig all-inclusive opphold venter deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på FERGUS Club Europa
 • All-inclusive
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport t/r mellom flyplass og hotell
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt som betales på stedet
Peguera på Mallorca

Før turismen etablerte seg på øya ved 1960-tallet, var feriestedet Paguera en pitteliten fiskerlandsby. I dag har Paguera vokst til et populært og moderne feriested fullt av drømmeaktige strender og fine restauranter. Til tross for feriestedets popularitet har Peguera bevart sin uimotståelige middelhavssjarm. Når du bor her, har du også det perfekte utgangspunktet for å utforske de fantastiske naturressursene som finnes på sørvestlige Mallorca.

FERGUS Club Europa

Hotel Balearic Islands, Spania
Pool

Dette hotellet ligger i Peguera og har alt du trenger for en helt perfekt ferie. Det moderne hotellet har nylig blitt renovert, og tilbyr et komfortabelt miljø og pene omgivelser. Hotellet har tre svømmebassenger, tre barer, restauranter, et treningsstudio, en tennisbane og to squashbaner samt en lekeplass for barn. Det er en døgnåpen resepsjon og gratis Wi-Fi på fellesområdene.

 • +4
Les mer
Double room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

De romslige dobbeltrommene har balkong eller terrasse, klimaanlegg, skrivebord, flatskjerm-TV, minibar (ekstra kostnad), telefon og bad med toalettartikler og hårføner.

Suite room

Suite

3 personer | Suite

Suitene har et separat soverom med komfortable senger og en stue med sovesofa og bord. Suitene har også en egen terrasse og er også utstyrt med klimaanlegg, flatskjerm-TV, mikrobølgeovn, minibar (avgift), safe, telefon og bad med toalettartikler og hårføner.

TravelBird Tips!

 • Besøk Mallorcas vakreste fjellbyer i Tramuntana-området. Peguera er utgangspunktet for turstiene som fører til den pittoreske fjellandsbyen Capdella i Tramunta. Lei en bil og ta veien gjennom naturskjønne omgivelser og fantastisk natur.
 • Jungle Parc i Santa Posa, som ligger ca 12 km fra Peguera, tilbyr eventyrlystne aktiviteter for både barn og voksne.
 • Peguera har tre hovedstrender, Playa Palmira som er hovedstranden, og Playa de Tora og Playa de la Romana, som er noe mindre. Playa Palmira har en nydelig gågate, og du kan nyte å sitte ved en av kafeene ved siden av å se den vakre solnedgangen over Isla de Malgrat. Alle strender er godt bevart og har solsenger, parasoller og vannsport tilgjengelig.
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 12 i et Suite
Maks 3 personer i et Dobbeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.