• Fly inkludert
  • Overnatting inkludert

Vakre Vilnius og mystiske Trakai!

Storbyferie 3 eller 4 netter Vilnius

per person fra kr 969
basert på 2 personer

Miniferie i Vilnius med utflukt til det historiske Trakai-slottet! Inkl. 3 eller 4 netter med frokost og fly t/r Vilnius.

Pakk kofferten og bli med på en spennende weekend i livlige Vilnius. Denne vakre byen er fylt av autentisitet og rike kulturperler. Fantastiske restauranter og barer, mangfoldige shopping muligheter og gater som yrer av historiske severdigheter, i tillegg til en yndig arkitektur er bare noe av det Vilnius har å tilby. Du vil elske Litauens trivelige hovedstad!

Tilbudet inkluderer:
  • Dagsutflukt til Trakai slottet inkl. transport
  • 3 eller 4 netter i klassisk dobbeltrom på Panorama Hotel
  • Frokost hver morgen
  • Fly t/r Vilnius (se flyplasser i kalenderen)
Fargerike Vilnius

Litauens hovedstad, Vilnius, er en fargerik kombinasjon av moderne fasiliteter og historiske perler. Vilnius praktfulle klostre og kirker har gjort at hele gamlebyen har vært påpekt av UNESCO World Heritage List siden 1994. I tillegg er den litauiske hovedstaden et mekka for kunst og kulturelskere - besøk det bohemske Užupis distriktet, hvor du vil finne et mangfold av forskjellige kunstgallerier fra både lokale og internasjonale kunstere. Nyt de koselige gatene i gamlebyen og forelsk deg i den den romantiske atmosfæren i nærområdet av hotellet. Husk også å prøve Litauens spennende kjøkken, som i Vilnius, er en kombinasjon av kulinariske og tradisjonelle retter. Nyt dine Vilnius-retter med en forfriskende lokalbrygget øl.

Panorama Hotel Vilnius

(79 anmeldelser)
Hotel Vilnius, Litauen
© Panorama Hotel Vilnius

På Panorama Hotel bor du virkelig midt i smørøyet. Hotellets beliggenhet er sentralt i Vilnius sin gamleby, "Vilniaus senamiestis" og knappe 500 meter fra den gamle byporten, "daggryporten". Nyt en vakker utsikt over Litauens flotte hovedstad fra ditt eget rom, og nyt en rikholdig frokostbuffé hver morgen før du legger ut på oppdagelsesferd. Blir det sent er hotellets resepsjon åpen 24 timer, og velger du å ta middagen på hotellet kan du velge mellom en rekke europeiske retter i hotellets restaurant. I baren på hotellet kan du bestille en forfriskende cocktail eller noe lett å spise.

Les mer
Room © Panorama Hotel Vilnius

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor på et stort og lyst rom, som er innredet i varme farger og med klassiske møbler. Du har TV, skrivebord, WiFi og eget bad med hårføner. De fleste rom har utsikt over byen.

En dagstur til Trakai Castle

La deg imponerende av Litauens naturskjønne landskap av friske, turkise innsjøer og frodige, grønne skoger. I løpet av dagen kan du leve deg inn historisk fortelling med et ekte eventyrslott. Du vil få muligheten til å utforske det vakre Trakai slottet i sine 800 år, har eksistert i forskjellige former, bosatt av middelalderske kongelige til adelsmenn fra barokkens gylne tid. En lokal guide vil vise deg slottets hemmeligheter. Lev deg inn i majestetiske omgivelser du aldri vil glemme!

Denne turen arrangeres på reisens 2.dag, og er allerede inkludert i prisen. Utfluktens transport vil være en minivan, og du vil bli plukket opp klokken 11:00. Turen tar ca. 4 timer. Billetter vil bli levert sammen med andre reisedokumenter. Husk å skrive dem ut, og ta de med på turen.

Velg en avreisedato
Ekskludert
  • Reise og/eller kanselleringsforsikring
  • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
  • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn får en rabatt på hotelloppholdet og kan overnatte i ekstraseng.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Panorama Hotel ligger i sentralt i Vilnius, i den sjarmerende gamlebyen.

Adresse:
Panorama Hotel
Sodu gatve 14
Vilnius 3211
Litauen

Vilkår & Betingelser: 1. Denne reisen er kun gyldig for den valgte datoen på Panorama Hotel Vilnius. 2. Se TravelBirds vilkår og betingelser for mer informasjon om kansellering. 3. TravelBird forbeholder seg retten til å foreta eventuelle endringer i dette arrangementet. 4. Eventuelle ekstra utgifter (gebyrer og turistskatt) betales på hotellet og denne bekreftelsen gjelder ikke for disse utgiftene. 5. For dette tilbudet gjelder TravelBirds vilkår og betingelser: http://travelbird.no/vilkar-og-betingelser