• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Oppdag Andalucía med leiebil

Rundreise 9 eller 10 netter Spania

per person fra kr 6 589
basert på 2 personer

På oppdagelsesferd i Andalucía! Bli 9 eller 10 netter i Málaga, Sevilla, Cordoba og Granada med frokost, leiebil og fly t/r.

Bienvenido til Andalucía! I den solfylte, sørlige delen av Spania opplever du alt denne fantastiske regionen har å by på. Du reiser innom de tradisjonsrike byene Málaga, Sevilla, Cordoba og Granada. Faktisk de fire vakreste byene i Andalucía! Hver og en by er unik med sin egen atmosfære, spesialiteter og vakre kulturarv. Fordyp deg i den rolige rytmen i Andalucía, smak deilige viner og tapas og nyt den blå himmelen over deg. Med leiebil oppdager du all skjønnheten i ditt eget tempo, så la stresset være igjen hjemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel Guadalmedina i Malaga
 • 2 eller 3 netter på Hotel Las Casas de la Judería i Sevilla
 • 2 netter på Hotel Hacienda Posada Vallina i Cordoba
 • 2 netter på Hotel Macia Real de la Alhambra i Granada
 • Frokost hver morgen
 • 10% rabatt på Termas de Hispalis på Casas de la Judería i Sevilla
 • Flaske cava og sjokolade på Hotel Hacienda Posada Vallina i Cordoba
 • Velkomstdrink på Hotel Maciá Real de la Alhambra i Granada
 • Gratis bytur på engelsk på Hotel Maciá Real de la Alhambra i Granada
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 1. Dag 1 & 2: Málaga

  Du henter leiebilen din og begynner ditt spanske eventyr i Málaga - perlen på Costa del Sol! I Málaga er alternativene for å fylle tiden med, uendelige. Vil du sole deg på stranden? Vil du utforske det historiske sentrumet, eller vil du shoppe? Besøker du et museum eller setter du deg på en rolig terrasse med litt tapas? Her er det virkelig noe for alle, så gå på skattejakt! Havnen i Málaga er full av liv, og her kan du gå på museum, nyte en cocktail i en loungebar med utsikt over båtene, eller shoppe. På stranden møter du duften av grillede sardiner. Med magen full av tapas dykker du inn i byen igjen, og klatrer til toppen av bakken. Her er slottet Gibralfaro, og du har en utrolig vakker utsikt over Málaga. Herfra bestemmer du hva som er det neste på planen. Butikker, tapasbarer, museer ... Málaga er en god start på turen - her kjeder du deg ikke! Etter 2 netter reiser du videre til Sevilla.

  Hotel

  Hotel Guadalmedina

  (2 anmeldelser)
  Hotel Málaga, Spania

  Det 4-stjernes Hotel Guadalmedina ligger ca 1 km fra Málagas gamle bydel og 850 meter fra Larios Street, med sine mange butikker og barer. Dette moderne hotellet ligger ovenfor det moderne kunstmuseet. Det tilbyr en enkel men veldig sjarmerende innredning og det finnes også en bar.

  • +4
  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Sevilla

  I Sevilla, Andalucías hovedstad, ønsker de stolte sevillanerne deg velkommen i deres vakre by. Byen har mange nabolag, hver med sin egen karakter. Det betyr at du stadig opplever en ny atmosfære på oppdagelsesturen din gjennom byen. I sentrumet kan du se den enorme katedralen, det høye Giralda og det mauriske slottet Alcazar. Der finner du også Juderia, det jødiske kvartalet, fullt av hvitkalkede hus og smale smug. Duften av krydder og te følger deg hvor enn du går i gatene. Macarena-distriktet er også populært og autentisk. Her kan du spise tapas i historiske tapasbarer og ta en prat med lokalbefolkningen. Det er mye å se i Sevilla, så unn deg selv en pause med et godt glass rødvin på et rolig torg rundt det historiske sentrum, eller ta en rolig spasertur langs bredden av mektige Guadalquivir. På den andre siden av elven finner du den skjulte skatten i byen, Triana-distriktet. Dette distriktet er flamencoens vugge, og her ser du mange fargerike hus og autentiske barer. Langs vannkanten her er det flott å sitte mens du nyter en paella. I Sevilla ser du Mudéjar-stilen og azulejos overalt, med en flamenco-gitar eller sangstemme fra et åpent balkongvindu. Sevilla vil sjarmere deg - det er sikkert! Etter 2 (eller 3 netter) reiser du videre til Cordoba.

  Hotel Las Casas de La Judería

  Hotel Las Casas de La Judería

  (32 anmeldelser)
  Hotel Sevilla, Spania

  Hotel Las Casas de la Judería ligger i 27 tradisjonelle sevillanske hus, forbundet med smale stier og bakgårder. Det har også en takterrasse med svømmebasseng, et spa, typisk andalusiske terrasser og klassisk dekor. Hotellet befinner seg i Sevillas Santa Cruz nabolag. Dette interessante området er det jødiske kvartalet i Sevilla. Katedralen er kun 7 minutters gange unna. Svømmebassenget har en panoramautsikt over byen, og på eiendommen finner du også bakgårder og fontener. I pianobaren tilbys det live musikk fra torsdag til søndag. Svømmebassenget er åpent fra juni til september.

  Alle rommene på Las Casas de la Judería tilbyr tradisjonell dekor og står i stil med bygningen originale innredning. De har antikke møbler, tregulv og franske vinduer.

  • +5
  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Cordoba

  På dag 5 ankommer du Cordoba, den viktigste kulturelle byen Andalucía! Cordoba var Europas hovedstad i århundrer, hvor jøder, kristne og maurere kom sammen og utvekslet ideer, nye teknikker og funn. Spesielt den islamske kulturen blomstret, og den imponerende Mezquita-katedralen er et godt eksempel på dette. Den enorme moskeen ble forvandlet fra en katedral, og beholdt sin autentiske prakt. Ved siden av mezquita er det et stort jødisk kvartal fullt av trange gater, hvitkalkede vegger og skjulte torg. Selvfølgelig kan du spise deilige tapas i historiske tapasbarer, høre flamenco-musikk og nyte de opplyste brosteinsgatene rundt mezquitaen om kvelden. Du kommer også over Guadalquivir og krysser den imponerende, romerske broen. Hvis du går høyere opp i byen, kommer du til Plaza de Tendillas. Her finner du mange butikker og trendy barer og nattklubber å gå ut i. På Plaza de la Corredera kan du også kose deg på de fine terrassene! Det siste du må se er Alcazar i Cordoba, og spesielt nabolaget rundt denne bygningen. Prøv å se inne i husene og oppdag vakre terrasser fulle av fargerike blomster! Etter 2 netter vil du reise til Granada.

  patio2

  Hotel Posada de Vallina

  (19 anmeldelser)
  Hotel Córdoba, Spania

  I hjertet av Córdoba kommer du til å bo i en ekte, tradisjonell bygning, som oser av andalusisk sjarm. Om morgenene kommer du inn i restauranten der det serveres en god frokost, og resepsjonen er døgnåpen. Personalet hjelper deg gjerne med bestillinger av utflukter, som Flamenco-show eller et besøk til et arabisk bad. Lyst på en drink? Da kan du kose deg i baren.

  Standard dobbeltrom: Dette rommet er utstyrt med aircondition, gratis WiFi, een LCD-tv, minibar, telefon og en safe. Videre har du ditt eget bad med WC, hårføner og toalettartikler.

  • +2
  Les mer
 4. Dag 7 - 9: Granada

  På dag 7 reiser du til Granada, den mest prestisjefylte byen i Andalucía! Ikke bare for det fortryllende Alhambra-slottet, men også for de kunstneriske distriktene fulle av musikk, det velkjente universitetet og de gjestfrie innbyggerne. Byen ligger ved foten av Sierra Nevada, og de mange forskjellene i høyde gjør at byen får en spesiell atmosfære. Et øyeblikk går du i en liten og bratt gate, et annet øyeblikk befinner du deg plutselig på et travelt torg med fargerike suvenirbutikker og terrasser. Nyt de fantastiske utsiktspunktene i hele byen mens veien blir til foran deg. På ett sted ser du ut over de travle distriktene, på det andre på et vakkert opplyst Alhambra. Det mauriske palasset er selvfølgelig det som trekker mange besøkere. Her kan du se se skjønnheten og prakten til Mudéjar-stilen, utarbeidet til perfeksjon. Videre har du en fantastisk utsikt over byen på toppen av slottet. Du bør også utforske distriktene Albaicín og Sacromonte. Disse er autentiske nabolag hvor flamenco har lange tradisjoner. Mange flotte dansere fra flamenco-verdenen startet sin karriere her. En fin tradisjon i Granada er de gratis tapasene du får med en drink, ofte husets spesialitet. Dette er uten tvil bare en av de mange grunnene til at du blir forelsket i denne byen ... Etter 2 netter reiser du tilbake til Malaga.

  Swimming Pool

  Hotel Maciá Real de la Alhambra

  (58 anmeldelser)
  Hotel Granada, Spania

  Dette hotellet ligger omtrent 3 kilometer fra sentrum av Granada. Det har et svømmebasseng (åpent fra april til september, avhengig av været), restaurant og WiFi, som du kan bruke gratis på hele hotellet. Under oppholdet i Granada er også en byomvisning inkludert. Ved ankomst på hotellet får du mer informasjon om omvisningen. Avhengig av når du ankommer kan du velge mellom tre typer av den historiske, Sacromonte eller Albayzin.

  • +5
  Les mer
 5. Dag 10: Malaga

  Du er tilbake til turens utgangspunkt, og det betyr at enden er i sikte. Men ikke helt ennå! Få med deg litt vitamin D på stranden, dykk inn i det ene museet eller bare rusle gjennom gatene i sentrum. Selvfølgelig velger du en siste tapasbar med en karaffel deilig vin på siden.

  Hotel

  Hotel Guadalmedina

  (2 anmeldelser)
  Hotel Málaga, Spania

  Det 4-stjernes Hotel Guadalmedina ligger ca 1 km fra Málagas gamle bydel og 850 meter fra Larios Street, med sine mange butikker og barer. Dette moderne hotellet ligger ovenfor det moderne kunstmuseet. Det tilbyr en enkel men veldig sjarmerende innredning og det finnes også en bar.

  • +4
  Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Fiat Grande Punto Evo, Nissan Micra, Seat Ibiza, Suzuki Jimny SUV eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.