Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Historie, kultur og flamenco i Andalusia

 • Rundreise
 • Spania
pris fra kr 8 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

På oppdagelsesferd i Andalusía! Bli 9 eller 10 netter i Málaga, Sevilla, Cordoba og Granada med frokost, leiebil og fly t/r.

Bienvenido til Andalucía! I den solfylte, sørlige delen av Spania opplever du alt denne fantastiske regionen har å by på. Du reiser innom de tradisjonsrike byene Málaga, Sevilla, Cordoba og Granada. Faktisk de fire vakreste byene i Andalucía! Hver og en by er unik med sin egen atmosfære, spesialiteter og vakre kulturarv. Fordyp deg i den rolige rytmen i Andalucía, smak deilige viner og tapas og nyt den blå himmelen over deg. Med leiebil oppdager du all skjønnheten i ditt eget tempo, så la stresset være igjen hjemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter (de 2 første og den siste natten) på MS Maestranza i Malaga
 • 2 eller 3 netter på Hotel Pasarela i Sevilla
 • 2 netter på Eurostars Conquistador i Cordoba
 • 2 netter på Hotel Macia Real de la Alhambra i Granada
 • Frokost hver morgen
 • Velkomstdrink på Hotel Maciá Real de la Alhambra i Granada
 • Gratis bytur på engelsk på Hotel Maciá Real de la Alhambra i Granada
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reiserute

Dag 1 & 2: Málaga

Du henter leiebilen din og begynner ditt spanske eventyr i Málaga - perlen på Costa del Sol! I Málaga er alternativene for å fylle tiden med, uendelige. Vil du sole deg på stranden? Vil du utforske det historiske sentrumet, eller vil du shoppe? Besøker du et museum eller setter du deg på en roli… Les mer

Hotel MS Maestranza

Dag 3 & 4: Sevilla

I Sevilla, Andalucías hovedstad, ønsker de stolte sevillanerne deg velkommen i deres vakre by. Byen har mange nabolag, hver med sin egen karakter. Det betyr at du stadig opplever en ny atmosfære på oppdagelsesturen din gjennom byen. I sentrumet kan du se den enorme katedralen, det høye Giralda o… Les mer

Hotel Pasarela

Dag 5 & 6: Cordoba

På dag 5 ankommer du Cordoba, den viktigste kulturelle byen Andalucía! Cordoba var Europas hovedstad i århundrer, hvor jøder, kristne og maurere kom sammen og utvekslet ideer, nye teknikker og funn. Spesielt den islamske kulturen blomstret, og den imponerende Mezquita-katedralen er et godt eksem… Les mer

Eurostars Conquistador

Dag 7 - 9: Granada

På dag 7 reiser du til Granada, den mest prestisjefylte byen i Andalucía! Ikke bare for det fortryllende Alhambra-slottet, men også for de kunstneriske distriktene fulle av musikk, det velkjente universitetet og de gjestfrie innbyggerne. Byen ligger ved foten av Sierra Nevada, og de mange forskj… Les mer

Grupo Macià Hoteles

Dag 10: Malaga

Du er tilbake til turens utgangspunkt, og det betyr at enden er i sikte. Men ikke helt ennå! Få med deg litt vitamin D på stranden, dykk inn i det ene museet eller bare rusle gjennom gatene i sentrum. Selvfølgelig velger du en siste tapasbar med en karaffel deilig vin på siden.

Les mer
Hotel MS Maestranza
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Parkering

- € 12,- per natt ved Hotel Pasarela (betales på stedet, avhengig av tilgjengelighet).
- € 12,90 per natt ved Hotel Eurostars Conquistador (betales på stedet, avhengig av tilgjengelighet).
- € 11,- per natt ved Hotel Macia Real de la Alhambra (betales på stedet, avhengig av tilgjengelighet).

Beliggenhet

Hotel Macia Real de la Alhambra Calle Mirador del Genil 2
18008 Granada
Spania

Togstasjonen Málaga María Zambrano ligger 2,5 kilometer fra hotellet og flyplassen 12 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret