Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Opplev høydepunktene av Sardinia

 • Rundreise
 • Italia
pris fra kr 7 959
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev det beste av Sardinia! 3 forskjellige hoteller, leiebil og fly t/r er inkludert!

Hvite klipper som stuper ned i det turkise havet, søte landsbyer som omringes av grønne olivenlunder, slanke furutrær som viser veien til uspolerte strender og en svært varm og vennlig lokalbefolkning inviterer deg til en uforglemmelig reise rundt den italienske middelhavsperlen, Sardinia. Vi har arrangert leiebil, hoteller og fly på forhånd, så du trenger bare å huske på førerkort, solbriller, sommertøy og kamera!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter (2 første og siste natt) i Golfo di Cugnana i Olbia-provinsen med frokost
 • 2 netter i Oristano med: frokost, velkomstdrink, rabatt på massasjer og mer
 • 2 netter i Santadi med frokost
 • Fly t/r Olbia på Sardinia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis parkering på alle hoteller
Vakre Sardinia

Sardinia tilbyr besøkende skjulte strender og uberørte viker, men også store skoger og majestetiske daler. Unn deg fantastiske opplevelser i frisk natur og lidenskapelig kultur på denne reisen som tar deg med til Castelsardo, Cagliari, Orosei og Oristano!

Reiserute

Dag 1 & 2: Velkommen til Sardinia

Du plukker opp leiebilen når du ankommer flyplassen i Sardinia, og første stopp på reisen er den nord-østlige delen av øya. På denne siden av Sardinia finnes uendelige beskyttede områder og urørte strender. Flere beskriver den nord-østlige delen av Sardinia som himmelens hjørner. Uansett hvilken… Les mer

Hotel Il Timone

Dag 3 & 4: Sjarmerende Oristano

I dag ankommer du den bildeskjønne og sjarmerende provinsen Oristano. Elsker du å surfe bør du ta turen til Torre Dei Corsari - et fascinerende ørkenområde som er feid av vinden og plassert ved den "grønne kysten", også kalt "smaragdsjøen". Torre dei Corsari er en av de skjøn… Les mer

Hotel le Torri

Dag 5 & 6: Sørover mot Cagliari

I dag kjører du sørover mot Santadi, hvor hotellet ditt venter. I Santadi bør du få med deg Grotte Is Zuddas, Santadi Cantina og ruinene av Sant'Anastasia. Du er dessuten nærme Cagliari, som er hovedstaden på Sardinia. I Cagliari bør du få med deg den utrolige åsen Castello, et middelaldersk… Les mer

Villa Santadi

Dag 7 & 8: Tilbake til Olbia

I dag kjører du tilbake mot den hyggelige havnebyen Golfo di Cugnana, i nærheten av Olbia. Her blir det et gjensyn med de vakre strendene, de steinete buktene og den ville, blomstrende naturen. Du overnatter på samme hotell som reisens første netter, i Olbia-området. På dag 8 kjører du tilbake t… Les mer

Hotel Il Timone
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff til leiebilen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 6 per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Minst 2 personer for å bestille denne reisen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Smaksmeny på Sapori di Sardegna

Under oppholdet på Fly Hotel Cagliari vil dere ha mulighet til å smake på lokalproduserte produkter (inkludert). Smaking av lokal vin, ost og pølser foregår i butikken Sapori di Sardegna, Vico dei Mille, 1. Butikken ligger ca. 13 km fra hotellet og er åpen mandag - lørdag (kl. 12.00)

Beliggenhet

Villa Santadi ligger i Santadi omlag 60 km fra Cagliari. Cagliari Elmas flyplass ligger 34,5 km unna, og fjellet Cantina Santadi er 6 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret