• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Opplev høydepunktene av Sardinia

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Italia
pris fra kr 6 439
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev det beste av Sardinia! 3 forskjellige hoteller, leiebil og fly t/r er inkludert!

Hvite klipper som stuper ned i det turkise havet, søte landsbyer som omringes av grønne olivenlunder, slanke furutrær som viser veien til uspolerte strender og en svært varm og vennlig lokalbefolkning inviterer deg til en uforglemmelig reise rundt den italienske middelhavsperlen, Sardinia. Vi har arrangert leiebil, hoteller og fly på forhånd, så du trenger bare å huske på førerkort, solbriller, sommertøy og kamera!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter (2 første og siste natt) i Arzachena med: sykkelutleie, rabatt på massasjer og mer
 • 2 netter i Oristano med: frokost, velkomstdrink, rabatt på massasjer og mer
 • 2 netter i Cagliari med: frokost, velkomstdrink, smaksprøver av lokale produkter og mer
 • Fly t/r Olbia på Sardinia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis parkering på alle hoteller
Vakre Sardinia

Sardinia tilbyr besøkende skjulte strender og uberørte viker, men også store skoger og majestetiske daler. Unn deg fantastiske opplevelser i frisk natur og lidenskapelig kultur på denne reisen som tar deg med til Castelsardo, Cagliari, Orosei og Oristano!

Reiserute

Dag 1 & 2: Velkommen til Sardinia

Du plukker opp leiebilen når du ankommer flyplassen i Sardinia, og første stopp på reisen er den nord-østlige delen av øya. På denne siden av Sardinia finnes uendelige beskyttede områder og urørte strender. Flere beskriver den nord-østlige delen av Sardinia som himmelens hjørner. Uansett hvilken… Les mer

Hotel Micalosu

Dag 3 & 4: Sjarmerende Oristano

I dag ankommer du den bildeskjønne og sjarmerende provinsen Oristano. Elsker du å surfe bør du ta turen til Torre Dei Corsari - et fascinerende ørkenområde som er feid av vinden og plassert ved den "grønne kysten", også kalt "smaragdsjøen". Torre dei Corsari er en av de skjøn… Les mer

Hotel Le Torri

Dag 5 & 6: Sørover mot Cagliari

I dag kjører du sørover mot Cagliari, som er hovedstaden på Sardinia. I Cagliari bør du få med deg den utrolige åsen Castello, et middelaldersk veggkvartal som ligger høyt over resten av byen. Andre arkitektoniske høydepunkter inkluderer Cagliari-katedralen som dateres helt tilbake til det 13. å… Les mer

Fly Hotel Cagliari

Dag 7 & 8: Tilbake til Arzachena

I dag kjører du tilbake mot den hyggelige havnebyen Olbia. Her blir det et gjensyn med de vakre strendene, de steinete buktene og den ville, blomstrende naturen. Du overnatter på samme hotell som reisens første netter, nær Arzachena. På dag 8 kjører du tilbake til flyplassen, leverer leiebilen p… Les mer

Hotel Micalosu

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Nissan Micra, VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff til leiebilen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Minst 2 personer for å bestille denne reisen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Smaksmeny på Sapori di Sardegna

Under oppholdet på Fly Hotel Cagliari vil dere ha mulighet til å smake på lokalproduserte produkter (inkludert). Smaking av lokal vin, ost og pølser foregår i butikken Sapori di Sardegna, Vico dei Mille, 1. Butikken ligger ca. 13 km fra hotellet og er åpen mandag - lørdag (kl. 12.00)

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret