• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Opplev høydepunktene av Sardinia

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Italia
Nyhet
pris fra kr 6 159
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev det beste av Sardinia! 3 forskjellige hoteller, leiebil og fly t/r er inkludert!

Hvite klipper som stuper ned i det turkise havet, søte landsbyer som omringes av grønne olivenlunder, slanke furutrær som viser veien til uspolerte strender og en svært varm og vennlig lokalbefolkning inviterer deg til en uforglemmelig reise rundt den italienske middelhavsperlen, Sardinia. Vi har arrangert leiebil, hoteller og fly på forhånd, så du trenger bare å huske på førerkort, solbriller, sommertøy og kamera!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter (2 første og siste natt) på Hotel Residence Porto San Paolo - Olbia - med: Sykkelutleie, rabatt på massasjer og mer
 • 2 netter på hotellet Torri - Oristano - med: frokost, velkomstdrink, rabatt på massasjer og mer
 • 2 netter på Fly Hotel - Cagliari - med: frokost, velkomstdrink, smaksprøver av lokale produkter og mer
 • Fly t/r Olbia på Sardinia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis parkering på alle hoteller
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost på hotellet Residence Porto San Paolo - Olbia -: Det er likevel mulig å dra nytte av en frokost mot et tillegg på 3 € i en bar i nærheten av hotellet (kaffe / te / croissant)
Vakre Sardinia

Sardinia tilbyr besøkende skjulte strender og uberørte viker, men også store skoger og majestetiske daler. Unn deg fantastiske opplevelser i frisk natur og lidenskapelig kultur på denne reisen som tar deg med til Castelsardo, Cagliari, Orosei og Oristano!

 1. Dag 1 & 2: Ankomst på den nord-østlige delen av Sardinia

  Du plukker opp leiebilen når du ankommer flyplassen i Sardinia, og første stopp på reisen er den nord-østlige delen av Sardinia. På denne siden av Sardinia finnes uendelige beskyttede områder og urørte strender. Flere beskriver den nord-østlige delen av Sardinia som himmelens hjørner. Uansett hvilken lille landsbyperle du havner i, er denne siden av Sardinia en fryd å oppdage og utforske med egen bil.
  San Teodoro er et populært område, og Bidderosa Oasis, som ligger ca 13 km fra Orosei, i provinsen Nuoro, er et lite stykke paradis på jord. Denne oasen består av fem himmelske bukter, og gylne strender, omgitt av en blomstrende furuskog og azurblått vann.
  Sørg for å få med deg Olbia, som er en idyllisk kystby på den nord-østlige delen av øya. Denne byen er kjent for den middelalderske San Simplicio basilikaen, og for sine livlige kafeer som er strødd over det sentrale torget, Piazza Matteotti. Museo Archeologico di Olbia ligger på den palmerte havnefronten i øst, og her kan du oppleve alt fra nuragiske gjenstander til romerske krigsskip. Hilltop Nuraghe Riu Mulinu er et arkeologisk kompleks med utsikt over Olbia-golfen. Du kan også benytte muligheten til å ta fergen for en halv dagstur til La Maddalena Island og Costa Smeralda området.

  Pool 5

  Hotel Residence Porto San Paolo

  • Hotel
  • Porto San Paolo, Italia
  Pool 5

  Hotel Residence Porto San Paolo ligger ca. 15 km utenfor byen Olbia. Fra hotellet er det mindre enn en kilometer til Middelhavet, og du kan se den vakre øya Tavolara fra hotellet deres. På takterrassen kan du ta en dukkert i svømmebassenget, som er åpen hver dag fra kl. 10.00 til 19.30. Frokosten deres (kaffe, croissant og vann) blir servert i en café ved siden av hotellet.

  Les mer
  • +3
 2. Dag 3 & 4: Sjarmen i provinsen Oristano

  I dag ankommer du den bildeskjønne og sjarmerende provinsen Oristano. Elsker du å surfe bør du ta turen til Torre Dei Corsari - et fascinerende ørkenområde som er feid av vinden og plassert ved den "grønne kysten", også kalt "smaragdsjøen". Torre dei Corsari er en av de skjønneste perlene til den grønne kysten i Arbus-området.
  Gled deg til å utforske det ville naturlandskapet i Costa Verde. Med utvidelsen fra Capo Pecora i sør til det lille feriestedet Torre dei Corsari i nord, er Costa Verde (Green Coast) en av Sardinias flotteste og mest uberørte kyststrekning. Her består landskapet av ville, spennende sanddyner og fjellrike veier som fører deg til innlandet.
  Den andre skatten du kan oppdage nå, mens du er i Oristano, er Bosa. Vakre Bosa er en by og kommune i Oristano og ligger på Sardinias vestkyst, på nordsiden av Temo-elven. Byen har holdt en befolkning på rundt 8000 mennesker, og selv om den er svært historisk, har den en urban karakter som gjør at den skiller seg ut fra andre steder i Sardinia.

  Wellness

  Hotel Le Torri

  • Hotel
  • Arborea, Italia
  Wellness

  Ditt 4 * hotell har et ekte velværeområde med badstue, boblebad og tyrkisk bad. På utsiden finnes det en en hage og et svømmebasseng. Hotellet ligger 10 minutter fra kysten. 200 meter fra hotellet serverer restauranten en daglig gourmet frokost med hjemmelagde kaker. Perfekt måte å starte dagen på!

  Les mer
  • +4
 3. Dag 5 & 6: Retning sør og Cagliari

  I dag kjører du sørover mot Cagliari, som er hovedstaden på Sardinia. I Cagliari bør du få med deg den utrolige åsen Castello, et middelaldersk veggkvartal som ligger høyt over resten av byen. Andre arkitektoniske høydepunkter inkluderer Cagliari-katedralen som dateres helt tilbake til det 13. århundre. Museo Archeologico Nazionale di Cagliari som ligger i et tidligere arsenal, viser bronseobjekter, romersk keramikk og gjenstander fra den nuragiske alderen til den bysantinske æra.
  Som mange andre italienske byer viser Cagliari og området rundt hovedstaden til sin rike fortid overalt hvor du går-
  romerske ruiner, museer fylt av forhistoriske gjenstander, århundrergamle kirker og elegante forhistoriske torg, er bare noe av det du kan glede deg til her. Utforsk det velkjente lokale markedet hvor du kan finne spennende, lokale kulinariske skatter fra Cagliari. Besøk flotte Chia Beach, Villasimius og Costa Rei.
  Kjører du litt øst for byen, vil det bringe deg til Poetto-stranden, knutepunktet mellom bylivet og sommeridyll.

  Fly Hotel Assemini

  Fly Hotel Cagliari

  • Hotel
  • Assemini, Italia
  Fly Hotel Assemini

  Hotellet ligger i Assemini, ca 13 km fra sentrum av Cagliari. Det har et spa med badstue og tyrkisk dampbad, og en restaurant. På hotellbaren Sit kan du avslutte dagen med en aperitiff i hånden og starte kvelden. Du starter dagen med en god frokost hver morgen.

  Les mer
  • +8
 4. Dag 7 & 8: Tilbake til den nord-østlige delen

  I dag kjører du tilbake mot den hyggelige havnebyen Olbia. Her blir det et gjensyn med de vakre strendene, de steinete buktene og den ville, blomstrende naturen. På dag 8 kjører du tilbake til flyplassen, leverer leiebilen på samme flyplass som du ankom, før du setter deg på flyet som tar deg tilbake til Norge.

  Pool 5

  Hotel Residence Porto San Paolo

  • Hotel
  • Porto San Paolo, Italia
  Pool 5

  Hotel Residence Porto San Paolo ligger ca. 15 km utenfor byen Olbia. Fra hotellet er det mindre enn en kilometer til Middelhavet, og du kan se den vakre øya Tavolara fra hotellet deres. På takterrassen kan du ta en dukkert i svømmebassenget, som er åpen hver dag fra kl. 10.00 til 19.30. Frokosten deres (kaffe, croissant og vann) blir servert i en café ved siden av hotellet.

  Les mer
  • +3

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret