Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Drømmeøya Sicilia med leiebil

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Italia
pris fra kr 12 689
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reis 10 netter på billedskjønne Sicilia med frokost, leiebil og fly t/r.

År etter år tiltrekker den største øya i Italia mange besøkende- og det er ikke overraskende! Sicilia har vakre kystlinjer, romantiske landsbyer og imponerende historisk og kulturell arv. Naturelskere vil også få mye for pengene sine her! Fantastiske landskap som forsvinner i horisonten og vulkanen Etna. I tillegg beveger du deg rundt med din egen leiebil og bestemmer selv hvordan du skal oppdage øya! Velkommen til Sicilia!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter (de 2 første og den siste natten) på Mareneve Resort
 • 3 netter på Hotel Tonnara di Trabia
 • 2 netter på B&B Montemare
 • 2 netter på Agriturismo La Perciata
 • Frokost hver morgen
 • Velkomstdrink, besøk til vinkjeller og vinsmaking på Mareneva Resort
 • Velkomstdrink på B&B Montemare
 • Vinsmaking på Agriturismo La Perciata
 • Leiebil under oppholdet
 • Parkering på hotellene
 • Fly t/r Catania (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reiserute

Dag 1 & 2: Østkysten: Taormina & Etna

Etter at du har landet i Catania, henter du leiebilen din på flyplassen med en gang. Sjekk inn på hotellet, og start utforskingen av Sicilia. Reis for eksempel til den koselige byen Taormina, og nyt de italienske delikatessene og typisk, sicilianske gatene, som gågaten Corso Umberto. La deg fort… Les mer

Mareneve Resort

Dag 3 - 5: Nordkysten: Cefalù og omgivelsene

Etter 2 netter i Taormina-regionen, fortsetter du mot Cefalù-regionen. Kjør til Cefalù for ro og fred, og fantastiske landskap. Etter ankomst sjekker du inn på hotellet ditt, før du går deg en rolig tur for å bli kjent med omgivelsene dine. Området rundt Cefalù er mangfoldig, men også turen dit … Les mer

Hotel Tonnara Trabia

Dag 6 & 7: Sørkysten: Agrigento

På den 6. dagen er det på tide å sette seg i bilen og reise mot sør til Agrigento og omgivelsene. Agrigento er en by med 60 000 innbyggere og har mye flott historie. Den mest populære severdigheten er Valle dei Templi, der du finner ruiner fra mange forskjellig tidsepoker og er definitivt verdt … Les mer

B&B Montemare

Dag 8 & 9: Mot østkysten: Ragusa og omgivelsene

Etter unike Agrigento, går reisen til et nytt, vakkert område. Denne gangen ligger blant annet Ragusa foran deg, og veien dit er landskapet så vakkert at du ikke vil tro dine egne øyne. Det er mange interessante steder å besøke her. De to barokkbyene Ragusa og Modica er begge nydelige. Vandre i … Les mer

Agriturismo La Perciata

Dag 10 & 11: Tilbake til Taormina

Det er på tide å reise tilbake og din siste natt overnatter du der du startet turen din- i Taormina & Etna-området. Reis tidlig så du kan besøke noen strender og landsbyer underveis. Nyt det siste av din sicilianske ferie, smak noen flere dråper lokal vin eller en delikatesse. På dag 11 er d… Les mer

Mareneve Resort

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en VW Polo eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

KJæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret