• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Glamping og safari i Tanzania

 • Rundreise
 • 7, 8, 10, 11, 13 eller 14 netter
 • Mto Wa Mbu
pris fra kr 14 019
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Oppdag Tanzania: Overnatt i luksustelt m. helpensjon. Inkl, 3 safarier, utflukt til Masai landsby, transport og fly t/r.

Utvid horisonten med et fascinerende møte med den eksotiske verden av Tanzania. Kom tett innpå henrivende natur og vilt dyreliv. Du har kommet til Tanzanias vakre Manyara Lake på kanten av det berømte Ngorongoro-krateret. Her kan du se The Big Five og våkne opp i et safari-eventyr så snart du går ut av teltet! Du bor i en glamorøs teltleir ('glamping') hvor autentiske naturopplevelser kombineres med herlige og moderne forhold og fasiliteter. Eventyret inkluderer 3 fantastiske guidede safarier, en utflukt til en Masai landsby og mye mer. Velkommen til det ville Afrika.

Tilbudet inkluderer:
 • 6, 9 eller 12 netter i luksustelt (maks. 6 personer) i Africa Safari Glamping
 • Fly t/r Tanzania (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag, eksludert drikkevarer)
 • Morgensafari i Janwani naturpark (dag 2, ca. 3 timer)
 • Kveldssafari i Janwani naturpark (dag 2, ca. 2 timer)
 • Besøk i lokal Masai landsby (dag 4, ca. 3 timer)
 • Heldagssafari i Lake Manyara nationalpark (dag 5)
 • Besøk i traditionell landsby Mto wa Mbu (dag 6, ca. 3 timer)
 • Engelsktalende guide (dag 2-6)
 • Full nytelse av utendørs basseng
 • All transport på reisen
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 25 Per person per natt
 1. Dag 1 & 2: Velkommen til Tanzania!

  Velkommen til Afrika! Fra Kilimanjaro flyplass vil du bli plukket opp og kjørt til den luksuriøse teltleiren din ved Manyara Lake. Du har kommet til Østafrikas vakre Tanzania, landet der Kilimanjaro tårner over Serengeti's rødglødende landskap.
  I de siste årene har "Glamping" blitt svært populært blant reisende. Glamping er en glamorøs campingferie som tilbyr eventyrlystne et autentisk og naturvennlig opphold, uten å komprimere komfort. Din flotte teltleir, Afrika Safari Glamping, har et svømmebasseng, samt en restaurant hvor du vil bli servert frokost, lunsj og middag hver dag.

  På den første dagen kan du slappe av i den glamorøse leiren, og puste inn den den ville, afrikanske skjønnheten som er i ferd med å fortrylle deg.

  Dag 2 er dedikert til å spotte "The Big Five", som er navnet på dyregruppen som utgjør Østafrikas viktigste safariattraksjoner: elefant, løve, leopard, den afrikanske bøffelen og rhinoen. I dag kan du glede deg til en morgen- og en kveldssafari i Janwani Natural Park, som forbinder Manyara National Park med Tarangire Park. Hvis du er heldig, ser du de store dyrene som går over grensen på dagen, og på kvelden kan du se parkens spennende natteliv. Å være på safari er en spennende og berørende opplevelse, dette er starten på et helt unikt eventyr.

  terrasse 1

  Africa Safari Glamping

  2 Vurderinger
  • Hotel
  • Mto Wa Mbu, Tanzania
  terrasse 1

  Glamping - kombinasjonen av luksus og teltferier. Din glamorøse teltleir ligger i nærheten av Manyara Lake på kanten av Tanzanias Ngorongoro-krater. Teltleiren har et utendørsbasseng, restaurant, bar og salong med gratis Wi-Fi og en volleyballbane. Naturelskere og vandrende entusiaster kan nyte de mange turstiene som finnes i området, som også kan oppleves på sykkeltur, og familiens minste kan kose seg på lekeplassens barnebasseng. Du vil bli servert dine inkluderte måltider i restauranten som serverer tradisjonelle retter tilberedt av en profesjonell kokk. Afrika Safari Glamping er det ideelle valget for de som ønsker å komme seg nær den afrikanske savannen utenom å kompromissere med komfort og moderne fasiliteter.

  Les mer
 2. Dag 3: Glamping i utsøkt og vill natur

  Dag 3 er til fri bruk! Du kan enten slappe av ved bassenget og glampingleiren eller utforske de fantastiske naturlandskapene som omgir deg, rundt leiren finnes det nemlig et mangfold av flotte naturstier. Du kan også velge å kjøpe en av de valgfrie utfluktene til Ngorongoro-krateret eller Tarangine National Park.

  Du kan lese mer om valgfrie utflukter i delen "Valgfrie utflukter" nedenfor.

 3. Dag 4: Besøk til en Masai landsby

  Dag 4 tilbyr en utflukt til en Masai-landsby, hvor du lærer om stammenes tradisjonelle liv, og ser de typiske leirehusene som er laget med palmeblader. Maasai er en østafrikansk etnisk gruppe basert i Sør-Kenya og Tanzania. I dag blir du kjent med Masai-folks språk og innbydende og fargerike kultur -dagen i dag garanterer noen uforglemmelige minner som du kan ta med tilbake til Norge.

 4. Dag 5: Maleriske Manayara nasjonalpark

  På dag 5 kan du se frem til en opplevelsesrik tur til Manyara National Park. Parken strekker seg fra Arusha til Manyara-regionen, og er ikke mindre enn 320 km², hvorav 220 km² er ved den pittoreske Manyara-sjøen. Parken, som er Tanzanias sjette største, er best kjent for sin blendende vakre innsjø og de artige flamingoene som bor her. I tillegg til de pastellrosa flamingoene finner du ytterligere 400 fascinerende fuglearter som holder seg her ved sjøen.
  Hold øynene på jorden og i trærne, for du kan også være heldig å se leoparder, elefanter, apekatter, sjiraffer og dyrets fremste konge, løven! Denne ekskursjonen er en virkelig klassisk østafrikansk safari, hvor du får et innblikk i villmarken til den tanzaniske savannen. (Husk for all del å ta med kamerea!)

 5. Dag 6 & 7: Besøk den tradisjonelle landsbyen Mto wa Mbu

  På dag 6, besøker du den tradisjonelle landsbyen Mto wa Mbu. Se frem til lydene, duftene og visjonene du møter når du besøker det spennende markedet, byens interessante sentrum og religiøse bygninger. Din engelsktalende guide vil underholde deg med informasjon underveis. Denne ekskursjonen utgjør en av de mest kulturrike opplevelsene på reisen, for i dag møter du nemlig lokalbefolkningen og får et virkelig innblikk til den tradisjonelle tanzanske kulturen.

  På dag 7 er det på tide å sjekke ut og ta farvel med Tanzania. Du blir plukket opp fra glampingleien og kjørt til Kilimanjaro flyplass.

  Hvis du har bestilt 9 eller 12 netter, kan du se frem til flere flotte dager i din luksuriøse glampingleir. Tilbring disse ekstra dagene med å nyte den varme solen ved bassenget, utforske området og lære mer om landets imponerende biologiske mangfold. Du kan også få flere guidede opplevelser ved å legge til en av de valgfrie utfluktene.

Valgfrie utflukter

Ønsker du enda flere opplevelser på turen din? Da kan du velge å kjøpe en eller flere av følgende gruppeturer (varighet: 6-8 timer per ekskursjon) i bookingprosessen:

- Utflukt til Tarangire National Park
- Utflukt til utkanten av Ngorogoro krateret
- Utflukt til Ngorogoro-krateret

 • Tarangire National Park: Tanzanias sjette største nasjonalpark ligger i Manyara-regionen. Parkens navn refererer til elven Tarangire, som går gjennom parken og er livresursen for parkens eksotiske arter i de tørre månedene. Er du heldig kan du se alt fra zebraer, elefanter og bøffel her.
 • Ngorongoro-krateret: Et av verdens 7 underverk og et utrolig syn. Krateret ligger på kanten av den berømte Seregenti-parken og har en dybde på mellom 400 og 600 meter og er totalt 2.300 meter. For Masai-folket har krateret spilt en stor åndelig rolle, som ikke er vanskelig å forstå når du står på kanten av det fantastiske naturfenomenet.
Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 6 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0 år gamle: bor gratis

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi i teltleirens bar og lobby

Helpensjon

Oppholdet inkluderer helpensjon (ekskl. drikkevarer):
Frokost
Lunsj
Middag

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Tanzania og Zanzibar. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Tanzania. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Tanzania. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.tanemb.se/

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport under reisen

Transport fra flyplassen: Du vil bli mottatt i ankomsthallen av sjåføren din, som vil holde et TravelBird-skilt, Africa Safari Glamping-skilt eller et skilt med navnet ditt.

Transport fra hotellet: Din sjåfør henter deg i lobbyen. Vær oppmerksom på at transport fra hotellet kan foregå i grupper.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret