• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Glamping og safari i Tanzania

 • Rundreise
 • 7, 8, 10, 11, 13 eller 14 netter
 • Mto Wa Mbu
pris fra kr 14 479
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Oppdag Tanzania: Overnatt i luksustelt m. helpensjon. Inkl, 3 safarier, utflukt til Masai landsby, transport og fly t/r.

Utvid horisonten med et fascinerende møte med den eksotiske verden av Tanzania. Kom tett innpå henrivende natur og vilt dyreliv. Du har kommet til Tanzanias vakre Manyara Lake på kanten av det berømte Ngorongoro-krateret. Her kan du se The Big Five og våkne opp i et safari-eventyr så snart du går ut av teltet! Du bor i en glamorøs teltleir ('glamping') hvor autentiske naturopplevelser kombineres med herlige og moderne forhold og fasiliteter. Eventyret inkluderer 3 fantastiske guidede safarier, en utflukt til en Masai landsby og mye mer. Velkommen til det ville Afrika.

Tilbudet inkluderer:
 • 6, 9 eller 12 netter i luksustelt (maks. 6 personer) i Africa Safari Glamping
 • Fly t/r Tanzania (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag, eksludert drikkevarer)
 • Morgensafari i Janwani naturpark (dag 2, ca. 3 timer)
 • Kveldssafari i Janwani naturpark (dag 2, ca. 2 timer)
 • Besøk i lokal Masai landsby (dag 4, ca. 3 timer)
 • Heldagssafari i Lake Manyara nationalpark (dag 5)
 • Besøk i traditionell landsby Mto wa Mbu (dag 6, ca. 3 timer)
 • Engelsktalende guide (dag 2-6)
 • Full nytelse av utendørs basseng
 • All transport på reisen
Reiserute

Dag 1 & 2: Velkommen til Tanzania!

Velkommen til Afrika! Fra Kilimanjaro flyplass vil du bli plukket opp og kjørt til den luksuriøse teltleiren din ved Manyara Lake. Du har kommet til Østafrikas vakre Tanzania, landet der Kilimanjaro tårner over Serengeti's rødglødende landskap.
I de siste årene har "Glamping"… Les mer

Africa Safari Glamping  eller lignende

Dag 3: Glamping i utsøkt og vill natur

Dag 3 er til fri bruk! Du kan enten slappe av ved bassenget og glampingleiren eller utforske de fantastiske naturlandskapene som omgir deg, rundt leiren finnes det nemlig et mangfold av flotte naturstier. Du kan også velge å kjøpe en av de valgfrie utfluktene til Ngorongoro-krateret eller Tarang… Les mer

Dag 4: Besøk til en Masai landsby

Dag 4 tilbyr en utflukt til en Masai-landsby, hvor du lærer om stammenes tradisjonelle liv, og ser de typiske leirehusene som er laget med palmeblader. Maasai er en østafrikansk etnisk gruppe basert i Sør-Kenya og Tanzania. I dag blir du kjent med Masai-folks språk og innbydende og fargerike kul… Les mer

Dag 5: Maleriske Manayara nasjonalpark

På dag 5 kan du se frem til en opplevelsesrik tur til Manyara National Park. Parken strekker seg fra Arusha til Manyara-regionen, og er ikke mindre enn 320 km², hvorav 220 km² er ved den pittoreske Manyara-sjøen. Parken, som er Tanzanias sjette største, er best kjent for sin blendende vakre inns… Les mer

Dag 6 & 7: Besøk den tradisjonelle landsbyen Mto wa Mbu

På dag 6, besøker du den tradisjonelle landsbyen Mto wa Mbu. Se frem til lydene, duftene og visjonene du møter når du besøker det spennende markedet, byens interessante sentrum og religiøse bygninger. Din engelsktalende guide vil underholde deg med informasjon underveis. Denne ekskursjonen utgjø… Les mer

Valgfrie utflukter

Ønsker du enda flere opplevelser på turen din? Da kan du velge å kjøpe en eller flere av følgende gruppeturer (varighet: 6-8 timer per ekskursjon) i bookingprosessen:

- Utflukt til Tarangire National Park
- Utflukt til utkanten av Ngorogoro krateret
- Utflukt til Ngorogoro-krateret

 • Tarangire National Park: Tanzanias sjette største nasjonalpark ligger i Manyara-regionen. Parkens navn refererer til elven Tarangire, som går gjennom parken og er livresursen for parkens eksotiske arter i de tørre månedene. Er du heldig kan du se alt fra zebraer, elefanter og bøffel her.
 • Ngorongoro-krateret: Et av verdens 7 underverk og et utrolig syn. Krateret ligger på kanten av den berømte Seregenti-parken og har en dybde på mellom 400 og 600 meter og er totalt 2.300 meter. For Masai-folket har krateret spilt en stor åndelig rolle, som ikke er vanskelig å forstå når du står på kanten av det fantastiske naturfenomenet.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 25 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 6 personer per rom

Enkeltreisende

kr 2 338 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi i teltleirens bar og lobby

Helpensjon

Oppholdet inkluderer helpensjon (ekskl. drikkevarer):
Frokost
Lunsj
Middag

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Tanzania og Zanzibar. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Tanzania. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Tanzania. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.tanemb.se/

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport under reisen

Transport fra flyplassen: Du vil bli mottatt i ankomsthallen av sjåføren din, som vil holde et TravelBird-skilt, Africa Safari Glamping-skilt eller et skilt med navnet ditt.

Transport fra hotellet: Din sjåfør henter deg i lobbyen. Vær oppmerksom på at transport fra hotellet kan foregå i grupper.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Du kommer alltid til at bo i et privat telt uavhengig av hvor mange andre reisende det er i gruppen. Både 2-, 3-, 4-, 6- og 8-mannstelt er tilgjengelig.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret